FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 17:32

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kada je sredina suplja, onda je odbrana na udaru, i desavaju se greske. Nismo mi bez odbrane, mi smo bez sredine.
haj pogledaj živi zid kod zebinog gola ili 2gi gol zrinjskog....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 mar 2016, 17:32

PitarBordo je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la: Na cemu si ti ? :mrgreen:
Nisam u toku buraz,u toku :D
Imaš video na Youtube.

@Manuel U čemu je fazon to raditi? Pomozi mi da shvatim u čemu je fazon prekršiti propise najstrašnije? Zar je toliko bitniji taj navijački FAZON od kluba? :facepalm:
Pa upravo to je najjasniji dokaz da oni ne mare niti postoje za klub koliko radi samih sebe! Jer da su pravi navijači nikada sebi ne bi dozvolili da dovedu klub u nezgodnu situaciju a kamo li oštete ga i brukaju kao sa ovim danas! A kao što neko reče ovdje, ako ti je do belaja, imaš brate ulicu pa se tamo kur*i ali nemoj na stadionu gdje znaš da će KLUB fasovati za tvoje ispade! :thumbdown:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 09 mar 2016, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 mar 2016, 17:33

Ako se moralo izgubiti onda je najbolje sad i ovako.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 mar 2016, 17:34

dzekooooTz je napisao/la:SVE VAM **** PITARSKO U PICKU DA NIJE SUDIJE SVE BI BILO RIJESENO U OVOJ TEKMI
PICKA VAM MATERINA VI NESTO HTJELI UZET TRANS SELJACICI DOBILI STE STO STE HTJELI !
O cemu ti haveru iz tuzle preko tastature pricas?Ovdje pisu momci o sarajevu,ne zanimaju nas takvi kao ti zeljni paznje!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 09 mar 2016, 17:35

Lijepo da ste svi ponjeli od zene grudnjak na Kosevo kad dodju ova **** da ovu sisatu tuzlansku papcinu obezbjedimo
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 09 mar 2016, 17:37

SOLINA je napisao/la:

Znam bit će priče Fukare nisu iskoristile priliku ovako onako,ali vaši momci znaju kako su prošli :cool:
Kamena s ramena na tusnju :thumbdown:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 17:37

Manuel je napisao/la: @DenchiNL

Drugacija je prica u Sarajevu.Mnogi imajy drugove manijake s kojima mozes popricati o tekmi i belajima jer ipak isti je grad.Al opet imas klosara koji se fyraju na beogradski derbi.
to je seljačka furka i pokazuje da grupica se nikad nije tako ponašala na najvećem derbiju i gdje je rivalstvo najveće jer je prpa da te neko ne skonta sutra prekosutra, radi šačice papaka bez hrabrosti može na.j.ebat svaki drugi normalan navijač koji ode sad u Tuzlu ili bilo gdje drugo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 09 mar 2016, 17:37

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 09 mar 2016, 17:38

dzekooooTz je napisao/la:SVE VAM **** PITARSKO U PICKU DA NIJE SUDIJE SVE BI BILO RIJESENO U OVOJ TEKMI
PICKA VAM MATERINA VI NESTO HTJELI UZET TRANS SELJACICI DOBILI STE STO STE HTJELI !
Nadam se da će administracija ove retrde otjerati odavde,debili, trofeji i ove godine za vas samo pusta želja :wave:

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 mar 2016, 17:38

Još jedan dokaza malograđanstva iz kozoyebskog grada
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 09 mar 2016, 17:39

ok

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 09 mar 2016, 17:39

A o cemu je ovde rjec ??

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 mar 2016, 17:39

A ja seljakluka braćo mila pa šta je ovo!!!
:puke: :puke: :puke:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 09 mar 2016, 17:40

Tuzlaci,sada bujrum donesite guzove u šeher :nene:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 mar 2016, 17:40

DenchiNL je napisao/la:
Manuel je napisao/la: @DenchiNL

Drugacija je prica u Sarajevu.Mnogi imajy drugove manijake s kojima mozes popricati o tekmi i belajima jer ipak isti je grad.Al opet imas klosara koji se fyraju na beogradski derbi.
to je seljačka furka i pokazuje da grupica se nikad nije tako ponašala na najvećem derbiju i gdje je rivalstvo najveće jer je prpa da te neko ne skonta sutra prekosutra, radi šačice papaka bez hrabrosti može na.j.ebat svaki drugi normalan navijač koji ode sad u Tuzlu ili bilo gdje drugo
Upravo tako.

Al ne mozes klosaru objasniti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 mar 2016, 17:40

Jao Mirsada Dedica kako psuje i prijeti.
Husic seljacina prava,bice svega na Kosevu.Bolje obojici da ne dolaze na Kosevo,posebno Dedicu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 09 mar 2016, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2016, 17:40

fico je napisao/la:O igri ne mogu pricati, nisam bio na tekmi, ali je očigledan jedna stvar.
ODBRANA - Koji k*rac su oni uigravali u Antaliji? Ja Jesica podrzavam jer je on trener FK Sarajevo, ali da ima propusta ima i o tome sam i ja pisao, a i neki drugi forumasi. Međutim, je li Ješić kriv što Barbarić (meni izuzetno drag igrač) ''dodaje'' loptu Bilbiji u Mostaru? Je li Ješić kriv što naši odbrambeni ne znaju izbiti loptu protiv Čelika? Nek stavi u odbranu Kramara i Džemu pa ne mogu više kikseva imati nego Kadušić, Kovačević, Barbarić i Bekić, realno. Mislim da Kadušić ne može igrati u Prijedoru zbog kartona i to je dobra stvar da malo odmori. On ima mnogo kikseva i ja mu dajem podršku imam živce da ga istrpim jednu sezonu, ali i on se mora popraviti.
Isto tako imam pitanja: Je li taktika kriva što Radovac ne može dobiti duel? Je li taktika kriva što Benko, Bekić i Šefko fulaju najbolje šanse?
Nervira me tvrdoglavost Ješića, jer neće da proba 4-5-1 ali isto tako naši igrači ne pokazuju kvalitet koji mi od njih očekujemo.
Što se navijača tiće, imam jarana koji je otišao u TZ, čuo sam jucer od njeg da se sprema belaj, a on nije ni medju vođama ni niko bitan na tribini, što zanči da se spremalo. Isto tako nervira me što se protiv j*benog Čelika prave 4 bakljade i izdvaja 3,500 KM za kaznu. Brate nepravite bakljade protiv željezničara, zrinjskog, širokog a ne protiv svake seoske ekipe.
Pokušavam na realan način gledati stvari, ne želim ko pojedinci pljuvati samo upravu, Ješića, ovog ili onog.

Sve receno. Jos bi dodao, prvi go zrinjskog bekic dodaje protivnickom igracu u zadnjoj sekundi da postigne go bez ikakvog pritiska potrebe, protiv celika covjek nemoze da izbije loptu od sebe vise od 3 metra sad prvi go slobode troica igraca lagano pustise ordagica ja neznam zasto jedino da nisu htjeli pravit opsajd il sta vec. Zato nije jesic kriv. Harba, kalasi i mihojevic trebaju igrat u prijedoru.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 09 mar 2016, 17:41

SOLINA je napisao/la:Maloprije sa tekme.
Mislim da nećete zadugo gostovati u Tuzli i obrnuto.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo tu naredno gostovanje Sarajeva u Tuzli, dok se za vas zna da ste koke.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 09 mar 2016, 17:42

sarajevo46 je napisao/la: Kamena s ramena na tusnju :thumbdown:

Samo ste dobili kamenice nazad koje ste prvobitno vi bacili ka tribini sjever ;) Bolje da si došao u TZ nego što pišeš o nečemu što nemaš pojma ;)
pasica je napisao/la: Mi smo tu naredno gostovanje Sarajeva u Tuzli, dok se za vas zna da ste koke.

Ni Šićkog nećete vidjeti u to budi uvjeren.
Solina navija za Slobodu!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 mar 2016, 17:42

Coromandel je napisao/la:
ok
Opet ce oni u drugu ligu.Puno su se digli.Juce molili Boga da udju u ligu.Pokrali onda Jedinstvo a sad su to brzo zaboravili i spominju kradju i hoce neke titule.

Ku.rac ce dobiti a ne titulu.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 09 mar 2016, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haklamas i 24 gosta.