fico je napisao/la:O igri ne mogu pricati, nisam bio na tekmi, ali je očigledan jedna stvar.
ODBRANA - Koji k*rac su oni uigravali u Antaliji? Ja Jesica podrzavam jer je on trener FK Sarajevo, ali da ima propusta ima i o tome sam i ja pisao, a i neki drugi forumasi. Međutim, je li Ješić kriv što Barbarić (meni izuzetno drag igrač) ''dodaje'' loptu Bilbiji u Mostaru? Je li Ješić kriv što naši odbrambeni ne znaju izbiti loptu protiv Čelika? Nek stavi u odbranu Kramara i Džemu pa ne mogu više kikseva imati nego Kadušić, Kovačević, Barbarić i Bekić, realno. Mislim da Kadušić ne može igrati u Prijedoru zbog kartona i to je dobra stvar da malo odmori. On ima mnogo kikseva i ja mu dajem podršku imam živce da ga istrpim jednu sezonu, ali i on se mora popraviti.
Isto tako imam pitanja: Je li taktika kriva što Radovac ne može dobiti duel? Je li taktika kriva što Benko, Bekić i Šefko fulaju najbolje šanse?
Nervira me tvrdoglavost Ješića, jer neće da proba 4-5-1 ali isto tako naši igrači ne pokazuju kvalitet koji mi od njih očekujemo.
Što se navijača tiće, imam jarana koji je otišao u TZ, čuo sam jucer od njeg da se sprema belaj, a on nije ni medju vođama ni niko bitan na tribini, što zanči da se spremalo. Isto tako nervira me što se protiv j*benog Čelika prave 4 bakljade i izdvaja 3,500 KM za kaznu. Brate nepravite bakljade protiv željezničara, zrinjskog, širokog a ne protiv svake seoske ekipe.
Pokušavam na realan način gledati stvari, ne želim ko pojedinci pljuvati samo upravu, Ješića, ovog ili onog.
Sve receno. Jos bi dodao, prvi go zrinjskog bekic dodaje protivnickom igracu u zadnjoj sekundi da postigne go bez ikakvog pritiska potrebe, protiv celika covjek nemoze da izbije loptu od sebe vise od 3 metra sad prvi go slobode troica igraca lagano pustise ordagica ja neznam zasto jedino da nisu htjeli pravit opsajd il sta vec. Zato nije jesic kriv. Harba, kalasi i mihojevic trebaju igrat u prijedoru.