Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- VanCipelic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
Nasi uletili, vasi su tek krenuli uljetati kad su specijalci i zastitari nasrnuli na nas..
Nasi uletili, vasi su tek krenuli uljetati kad su specijalci i zastitari nasrnuli na nas..
Biće zanimljivo u Sarajevu u uzvratu nakon ovih svih desavanja
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Vi ko Srbi, slavite izgubljenu bitku ... i par zubicaVanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Natrpali vas i na terenu i na tribiniVanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sreca pa ima video pa se vidi, da fukare nisu udarale nikog, navijaci Sarajeva su dobili batine od murjasa.tuzlak1987 je napisao/la:Evo ovako danas, Sarajevo i Sloboda od starta Sarajevu domacinsko sudjenje. Mislim da nema ekipe koja je imala losije sudjenje u jednoj utakmici od Slobode ove godine. Za isti start Sarajevu nista, a Slobodi 7-8 zutih i onda kaze neko igrajte muski?
Doza arogancije kod glavnog sudije je nevjerovatna bila.
Na terenu Sloboda izdominirala u sredini, dali fine golove i onda bum jos i penal za Sarajevo jer kasapljenje nije bilo dovoljno. Naravno nije vidjelo penala.
Na pv Horde utrcaju da ukradu transove od Fukara dok su ovi na pis pauzi i sta se desava. Jedna velika blamaza. Fukare ubijaju hljeb u njima, a oni trce nazad dok ih obezbjedjenje spasava i cuva dok su po podu. Sreca pa su zastitili, neko bi bezveze postao invalid ali i neka mu kada je divljac, trebalo ga je istrehat na mrtvo ime.
Za kraj navijaci, igraci i upravo Sarajeva jel vas stid i sram? Unistavate fudbal ovim i tjerate gledaoce sa tribina. Niko ne zeli gledati namjesten fudbal i lomljenje nogu, a vi to radite.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
bas naprotiv, nece se nista ni desiti, prvo mozda ce im biti zabrana gostovanja, a drugo nece im se ni moci prici i tu se sve završavaBihac96 je napisao/la:Biće zanimljivo u Sarajevu u uzvratu nakon ovih svih desavanja
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
majko moja kakav seljakluk tuzlaka... pa dajte ljudima da budu glavni grad, zaplakat ce
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
takodjer sam tako shvatio. Vjerojatno obecano i nikad dato. Amidza pojeobojler je napisao/la:Meni ko navijacu Sarajeva ovo zvuci ko da je dato 20 hiljada da vi ne zapnete na tituli prosle godine ???tuzlak1987 je napisao/la:Davali jadovi 20 da im pustimo i onda to prosljedili sudijama da ih poguraju eto sta je..
Medjutim ovakvo ponasanje duznosnika dva 'bolja' kluba u drzavi, pred sijaset kamera.
fuj.
Cuj ovoga,sa foruma "gledao" utakmicu i desavanja na njoj !NYKnicks Fan je napisao/la:Natrpali vas i na terenu i na tribiniVanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
Nasi uletili, vasi su tek krenuli uljetati kad su specijalci i zastitari nasrnuli na nas..![]()
Sta je Dino uradio? On je za kamiondziju profesor i ne mogu u istu recenicu.FaustinoAsprilla je napisao/la:takodjer sam tako shvatio. Vjerojatno obecano i nikad dato. Amidza pojeobojler je napisao/la:Meni ko navijacu Sarajeva ovo zvuci ko da je dato 20 hiljada da vi ne zapnete na tituli prosle godine ???tuzlak1987 je napisao/la:Davali jadovi 20 da im pustimo i onda to prosljedili sudijama da ih poguraju eto sta je..![]()
Medjutim ovakvo ponasanje duznosnika dva 'bolja' kluba u drzavi, pred sijaset kamera.
fuj.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Za Dinu Selimovica je poznato bilo da je provokator, incidentna osoba, vulagran, prgav, neodgojen itd., a za ovog iz Tuzle nisam pojma imao.
I nadam se da će Nogometni savez i tuziteljstvo istrazit o kakvim je parama rijec. Jer gdje je FK Sarajevo tu su i malverzacije.
I nadam se da će Nogometni savez i tuziteljstvo istrazit o kakvim je parama rijec. Jer gdje je FK Sarajevo tu su i malverzacije.
Zadnja izmjena: espresso, dana/u 09 mar 2016, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Naravnohatunic je napisao/la:Cuj ovoga,sa foruma "gledao" utakmicu i desavanja na njoj !NYKnicks Fan je napisao/la:Natrpali vas i na terenu i na tribiniVanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
Nasi uletili, vasi su tek krenuli uljetati kad su specijalci i zastitari nasrnuli na nas..![]()
![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne dicim se ja, svjestan sam da nam je igra katastrofa, mozda danas nismo ni zasluzili da damo gol ali muka mi je vise citat kako se samo steli protiv Slobode. Kao da ostalim klubovima nikad nepravda nije ucinjena.tuzlak1987 je napisao/la: Sto bi nas bolilo kada ste kupili sudije?
Mene bi bolan bilo stid, a vi se dicite..
Daleko cete dogurati ovako, nisu ljudi glupi.
Valjda sudija zna bolje od tebe jel zuti karton ili nije.Chinaglia je napisao/la:o čemu pričaš jadniče, koliko je tih kartona opravdano dodjeljeno
vi ste se pokazali, cigani mrtvi, Sloboda vas je glat uzela na Tušnju, toliko o Divovima, nemojte zaboravit' sudiju isplatit' za onaj penal, sramoto ove države, najveća pogani države Bosne i Hercegovine, sarajlijice klošarske
Svjestan sam da si nervozan sto smo zabili gol iz penala, jer da nismo tesko da bismo prosli dalje. Ovako, pa-pa
ZZ
feminiziranespresso je napisao/la:Za Dinu Selimovica je poznato bilo da je provokator, incidentna osoba, vulagran, prgav, neodgojen itd., a za ovog iz Tuzle nisam pojma imao.
Željeznicar za život cijeli !
a da ste ubili jeste kad ste igrali ragbi i kršili Duljevića na svakom dodiru s loptom...Krivo Husicu što zna da će biti teško proći dalje ...NYKnicks Fan je napisao/la:Natrpali vas i na terenu i na tribiniVanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
- VanCipelic
- Kontakt:
Ne opravdavam uljetanje i ta sranja ali se ocigledno vidi da su na nase nasurnuli i specijalci i zastitari, vase niko dotakao nije.
Opet kazem, jasno se vidi da medju navijacima fizickog kontakta nije bilo nikako..
A sto se igre tice, dok god igramo 442 mi cemo losi biti i vjerujem da je Sloboda bila bolja...
Opet kazem, jasno se vidi da medju navijacima fizickog kontakta nije bilo nikako..
A sto se igre tice, dok god igramo 442 mi cemo losi biti i vjerujem da je Sloboda bila bolja...
Zadnja izmjena: VanCipelic, dana/u 09 mar 2016, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kako vi na kosevu, tako mi na tusnju. PostenoedRed je napisao/la:a da ste ubili jeste kad ste igrali ragbi i kršili Duljevića na svakom dodiru s loptom...Krivo Husicu što zna da će biti teško proći dalje ...NYKnicks Fan je napisao/la:Natrpali vas i na terenu i na tribiniVanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
Pa logicno da ce na vase, nismo mi utrcali i krenuli na vasVanCipelic je napisao/la:Ne opravdavam uljetanje i ta sranja ali se ocigledno vidi da su na nase nasurnuli i specijalci i zastitari, vase niko dotakao nije.
Jedan grad, jedna ljubav!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
u konkretnoj situaciji da , ali je imo i on svojih bisera. necemo se lagat.Bolanos je napisao/la: Sta je Dino uradio? On je za kamiondziju profesor i ne mogu u istu recenicu.
To jeste srz problema.espresso je napisao/la:Za Dinu Selimovica je poznato bilo da je provokator, incidentna osoba, vulagran, prgav, neodgojen itd., a za ovog iz Tuzle nisam pojma imao.
Dino je takav kakav je, a Azmir je ocito jos gori.
Ali, kakvih 20000? Kome, zasto?
Ako Fahro zemo u tvorza, nek idu i ova dvojica...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.