Ko je feningov punac ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Meni ko navijacu Sarajeva ovo zvuci ko da je dato 20 hiljada da vi ne zapnete na tituli prosle godine ???tuzlak1987 je napisao/la:Davali jadovi 20 da im pustimo i onda to prosljedili sudijama da ih poguraju eto sta je..
Sto bi nas bolilo kada ste kupili sudije?moj uzor-S.G je napisao/la:Cuj mi njih ubili, a oni popusili 7 zutih kartona![]()
Kako ce da ih boli ovo ispadanje iz kupa
Hajde ponovo razmisli majstore.Rooney88 je napisao/la:U cemu? Ovo ni onaj Triger iz Mucki na bi izjavio.PipiDugaCarapa je napisao/la:Fukare no. 1 u drzavi, tik uz njih i Škripari.![]()
o čemu pričaš jadniče, koliko je tih kartona opravdano dodjeljenomoj uzor-S.G je napisao/la:Cuj mi njih ubili, a oni popusili 7 zutih kartona![]()
Kako ce da ih boli ovo ispadanje iz kupa
Vi ko Srbi, slavite izgubljenu bitku ... i par zubicaVanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
Nasi uletili, vasi su tek krenuli uljetati kad su specijalci i zastitari nasrnuli na nas..
Natrpali vas i na terenu i na tribiniVanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
Nasi uletili, vasi su tek krenuli uljetati kad su specijalci i zastitari nasrnuli na nas..
Sreca pa ima video pa se vidi, da fukare nisu udarale nikog, navijaci Sarajeva su dobili batine od murjasa.tuzlak1987 je napisao/la:Evo ovako danas, Sarajevo i Sloboda od starta Sarajevu domacinsko sudjenje. Mislim da nema ekipe koja je imala losije sudjenje u jednoj utakmici od Slobode ove godine. Za isti start Sarajevu nista, a Slobodi 7-8 zutih i onda kaze neko igrajte muski?
Doza arogancije kod glavnog sudije je nevjerovatna bila.
Na terenu Sloboda izdominirala u sredini, dali fine golove i onda bum jos i penal za Sarajevo jer kasapljenje nije bilo dovoljno. Naravno nije vidjelo penala.
Na pv Horde utrcaju da ukradu transove od Fukara dok su ovi na pis pauzi i sta se desava. Jedna velika blamaza. Fukare ubijaju hljeb u njima, a oni trce nazad dok ih obezbjedjenje spasava i cuva dok su po podu. Sreca pa su zastitili, neko bi bezveze postao invalid ali i neka mu kada je divljac, trebalo ga je istrehat na mrtvo ime.
Za kraj navijaci, igraci i upravo Sarajeva jel vas stid i sram? Unistavate fudbal ovim i tjerate gledaoce sa tribina. Niko ne zeli gledati namjesten fudbal i lomljenje nogu, a vi to radite.
bas naprotiv, nece se nista ni desiti, prvo mozda ce im biti zabrana gostovanja, a drugo nece im se ni moci prici i tu se sve završavaBihac96 je napisao/la:Biće zanimljivo u Sarajevu u uzvratu nakon ovih svih desavanja
takodjer sam tako shvatio. Vjerojatno obecano i nikad dato. Amidza pojeobojler je napisao/la:Meni ko navijacu Sarajeva ovo zvuci ko da je dato 20 hiljada da vi ne zapnete na tituli prosle godine ???tuzlak1987 je napisao/la:Davali jadovi 20 da im pustimo i onda to prosljedili sudijama da ih poguraju eto sta je..
Cuj ovoga,sa foruma "gledao" utakmicu i desavanja na njoj !NYKnicks Fan je napisao/la:Natrpali vas i na terenu i na tribiniVanCipelic je napisao/la:Sto lazete jadovi Tuzlanski, ni jedan kontakt navijaca medjusobno nije bio.
Nasi uletili, vasi su tek krenuli uljetati kad su specijalci i zastitari nasrnuli na nas..![]()
Sta je Dino uradio? On je za kamiondziju profesor i ne mogu u istu recenicu.FaustinoAsprilla je napisao/la:takodjer sam tako shvatio. Vjerojatno obecano i nikad dato. Amidza pojeobojler je napisao/la:Meni ko navijacu Sarajeva ovo zvuci ko da je dato 20 hiljada da vi ne zapnete na tituli prosle godine ???tuzlak1987 je napisao/la:Davali jadovi 20 da im pustimo i onda to prosljedili sudijama da ih poguraju eto sta je..![]()
Medjutim ovakvo ponasanje duznosnika dva 'bolja' kluba u drzavi, pred sijaset kamera.
fuj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.