FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

boomerang5
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la boomerang5 » 09 mar 2016, 19:28

fukaratz je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:Bravo bravo šampionski hladno bez nekog posebnog trosenja protiv slabog sarajeva. Nazalost, njihov 12. igrac nas je isjekao kartonima. Nema nista dalje se komentarisati, pametan ce vidjeti sta se sve desavalo, sarajlija nece. P.S : na koga ne mozemo racunati protiv Viteza ?
racunamo na sve igrace, koliko znam samo se crveni prenosi na prvenstvo :!: zuti se ne prenose
jesi siguran 100% za to ?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 mar 2016, 19:30

boomerang5 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:Bravo bravo šampionski hladno bez nekog posebnog trosenja protiv slabog sarajeva. Nazalost, njihov 12. igrac nas je isjekao kartonima. Nema nista dalje se komentarisati, pametan ce vidjeti sta se sve desavalo, sarajlija nece. P.S : na koga ne mozemo racunati protiv Viteza ?
racunamo na sve igrace, koliko znam samo se crveni prenosi na prvenstvo :!: zuti se ne prenose
jesi siguran 100% za to ?
99,9%
Sloboda Tuzla

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 09 mar 2016, 19:31

Chinaglia je napisao/la:neki pojedini i dalje pišu o Hordama i "razvijenom mentalitetu"

eto, Chini je budala i ne zna o čemu govori ;)
Vidjeli prazan prostor, pokusali oteti trans ali podcijenili protivnika. Ultra mentalitet da ili ne ? Ali ajde da ne bi bilo da ih branim, necu dalje.

İnace Fukare dobro odgovorile po onome sto vidim sa snimka (posto nisam bio na tekmi).
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 09 mar 2016, 19:32

fukaratz je napisao/la:
Nezgodno je izgledala Mehmedagićeva povreda, nadam se da nije teže ništa. Merzić je solidan bio kad ga je zamijenio. Samo crveni se prenose.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 09 mar 2016, 19:33

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ajde u tri lijepe sta glumite u svakoj navijackoj skupini oni najvatreniji su 80% narkomani,zgubidani,nehljebi i sl.
Btw. Penal je postojao.
Ako je ono bio penal za Sarajevo onda su za Slobodu trebala da budu 2 ili 3.Ako ne i vise koliko je sumnjivih situacija oko 16 i u samom 16naestercu bilo.

Niko ovdje ne govori samo o penalu.Moze sudija pogrijesit ali ljudima je nepojmljivo da svaki nas prekrsaj je zuti dok npr nad zebom 2 faula i on pusta prednost i na kraju zavrsene akcije ne daju igracu Sarajeva karton. A u obje situacije su bile kontre Slobode i Zeba bi bez prekrsaja imao izglednu situaciju ili za sut ili da uposli koga. Znaci konstantna kradja i navlakusa Padavicarima 1945.
Sto se tice utakmice Sarajevo pokazalo zasto su na minus 4-5 bodova od prvoplasirane ekipe. Losi, neuigrani, padavicari.Osim penala imali su jednu polupriliku i to je sve u 90min. Radnik dosta dosta dosta kvalitetnija ekipa.

A upad Hordi :D Pokusaj dobre akcije koja je na kraju zavrsilo pogubno za njih.Ostali su bez patika, dukserica...MK na pocetku silazi sam medju njih ( vidi se na klipu) i zove na sake.Od svih krecu 2 jedan dobija nogu u predjelu bubrega drugi samo gleda jer je skontao na kakvog je Fightera krenuo. Kasnije su redari malo stali na nasu stranu ali ako spremas takvu akciju trebas znat da su svi protiv tebe.Uglavnom poraz Hordi ali dobra lekcija.Nadam se da cemo i mi ovako ubrzo u Sa njima uletit pa ko koga. Za ove sto govore da nije bilo okrsaja neka malo bolje gledaju.Uglavnom do slijedeceg sretanja kako na ulici, stadionu ali i terenu gdje cemo vas ponovo poderati.
Poz epilepticari 1945

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 mar 2016, 19:34

Ni kurve nas ne vole :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 mar 2016, 19:35

Ma ne treba pričati ovdje ili bilo gdje drugo o navijačima koji su danas napravili incident. Nebitni su totalno. Djeca, izgubljeni adolescenti i odrasle napaćene individue željne pažnje svoje psihološke probleme "zaradili su" u različitim uglovima odgoja, socijalizacije i odrastanja.

Ovdje i na svakom mogućem polju društvenih mreža i života općenito treba pričati o našim igračima koji su pokazali kvalitet, hrabrost, lice i naličje svim klubovima u PL. Dominirali na terenu i ispratili umišljenog i uvijek bahatog protivnika kući s porazom. Čak i pored sudija i navlačenja koje ih prati iz kola u kolo.

Čestitke igračima i treneru. Nadam se da će izbaciti Sarajevo nakon uzvrata.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 mar 2016, 19:36

Počistiću sa ove teme sve postove navijača Sarajeva, ali molim da se ovdje ne vrijeđa niko i da se razgovara o Slobodi.

Budite korektni, ako tražite korektnost.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 mar 2016, 19:37

vivaILchelik je napisao/la:Ne sumnjam u navoide Azmira da je Dino provocirao u lozi. Ne bi to prvi put bilo delegaciji Sarajeva

Ovako se sa **** postupi

slika
To je kad znas s kim imas posla, nasi vjerovatno mislili da su neka gospoda, sve do danasnje utakmice naravno.
Nad tobom sunce najljepše sja

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 mar 2016, 19:37

admin je napisao/la:Počistiću sa ove teme sve postove navijača Sarajeva, ali molim da se ovdje ne vrijeđa niko i da se razgovara o Slobodi.

Hoces li ih banovati kao sto si napisao jutros?

Ispostuj rijec ;) :bih:

PS Prijavio sam svakog padobranca od jutros i uvijek cu tako da se zna :thumbup: :wave:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 mar 2016, 19:38

Sarajlijice kukaju,sreca pa nikog ne dotice,naviknuto je od njih..

Daj im Azmire nek prodju,vidis da im je stalo,placipicke obicne..

Otici ce im Tan,jer vidi covjek da nema vajde od njih..covjek dao pare i igrace,a oni moraju kupovat..smijurija obicna..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 mar 2016, 19:38

NYKnicks Fan je napisao/la:
admin je napisao/la:Počistiću sa ove teme sve postove navijača Sarajeva, ali molim da se ovdje ne vrijeđa niko i da se razgovara o Slobodi.

PS Prijavio sam svakog padobranca od jutros i uvijek cu tako da se zna :thumbup: :wave:
evo krenuo sam, duškajurušić prva...

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 mar 2016, 19:41

Bas je smijesno kako Dino Selimovic bjezi a ni on ne zna gdje ide :urnebes: :urnebes: na kraju svi poludise i Deda i onaj Ibric
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 mar 2016, 19:41

Bas me zanima sta ce vcr Vugda :kralj: da baci o ovoj utakmici mora on bar jedan komentar :D :D jedva cekam LP :njanjanja:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 mar 2016, 19:41

admin je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:

evo krenuo sam, duškajurušić prva...
kakva bolan duska....deset delegata je s r a l o po ovoj temi...cccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 mar 2016, 19:46

on je prvi, ali ne i zadnji.
A i ti si na redu, obzirom da je jednak post bio na temi Sarajeva gdje si ti s r a o, zar ne?

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 mar 2016, 19:46

. . .koliko je bilo ljudi na tekmi. Jel se šta zaradilo. . . vidim, da nije loše za jednu srijedu . . .A tribina je bila gusta :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 mar 2016, 19:49

admin je napisao/la:on je prvi, ali ne i zadnji.
A i ti si na redu, obzirom da je jednak post bio na temi Sarajeva gdje si ti s r a o, zar ne?
bez veze glumatas nesto ovdje....ja sam pisao na OPSTE DISKUSIJE....I NISAM PROVOCIRAO....ne pravi se grbav...ovi TVOJI kenjare ovdje od vikenda

P.S. MORE POSTOVA TI JE PRIJAVLJENO..NI JEDNOM NISI REAGOVAO
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 09 mar 2016, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 09 mar 2016, 19:49

Tuzlak04 je napisao/la:. . .koliko je bilo ljudi na tekmi. Jel se šta zaradilo. . . vidim, da nije loše za jednu srijedu . . .A tribina je bila gusta :urnebes:
obzirom da je provincijski klub gostovao, posjeta je odlična. Nadam se da se zaradilo, jer nisu vazile sezonske, a bilo je jedno 3500-4000.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 mar 2016, 19:49

Njih 10tak je danas pisalo ovdje banuj ih sve :) svaki sam vam post prijavio...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.