jesi siguran 100% za to ?fukaratz je napisao/la:racunamo na sve igrace, koliko znam samo se crveni prenosi na prvenstvoboomerang5 je napisao/la:Bravo bravo šampionski hladno bez nekog posebnog trosenja protiv slabog sarajeva. Nazalost, njihov 12. igrac nas je isjekao kartonima. Nema nista dalje se komentarisati, pametan ce vidjeti sta se sve desavalo, sarajlija nece. P.S : na koga ne mozemo racunati protiv Viteza ?zuti se ne prenose
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
99,9%boomerang5 je napisao/la:jesi siguran 100% za to ?fukaratz je napisao/la:racunamo na sve igrace, koliko znam samo se crveni prenosi na prvenstvoboomerang5 je napisao/la:Bravo bravo šampionski hladno bez nekog posebnog trosenja protiv slabog sarajeva. Nazalost, njihov 12. igrac nas je isjekao kartonima. Nema nista dalje se komentarisati, pametan ce vidjeti sta se sve desavalo, sarajlija nece. P.S : na koga ne mozemo racunati protiv Viteza ?zuti se ne prenose
Sloboda Tuzla
Vidjeli prazan prostor, pokusali oteti trans ali podcijenili protivnika. Ultra mentalitet da ili ne ? Ali ajde da ne bi bilo da ih branim, necu dalje.Chinaglia je napisao/la:neki pojedini i dalje pišu o Hordama i "razvijenom mentalitetu"
eto, Chini je budala i ne zna o čemu govori
İnace Fukare dobro odgovorile po onome sto vidim sa snimka (posto nisam bio na tekmi).
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Nezgodno je izgledala Mehmedagićeva povreda, nadam se da nije teže ništa. Merzić je solidan bio kad ga je zamijenio. Samo crveni se prenose.fukaratz je napisao/la:racunamo na sve igrace, koliko znam samo se crveni prenosi na prvenstvoboomerang5 je napisao/la:Bravo bravo šampionski hladno bez nekog posebnog trosenja protiv slabog sarajeva. Nazalost, njihov 12. igrac nas je isjekao kartonima. Nema nista dalje se komentarisati, pametan ce vidjeti sta se sve desavalo, sarajlija nece. P.S : na koga ne mozemo racunati protiv Viteza ?zuti se ne prenose
-
- Kontakt:
Ako je ono bio penal za Sarajevo onda su za Slobodu trebala da budu 2 ili 3.Ako ne i vise koliko je sumnjivih situacija oko 16 i u samom 16naestercu bilo.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ajde u tri lijepe sta glumite u svakoj navijackoj skupini oni najvatreniji su 80% narkomani,zgubidani,nehljebi i sl.
Btw. Penal je postojao.
Niko ovdje ne govori samo o penalu.Moze sudija pogrijesit ali ljudima je nepojmljivo da svaki nas prekrsaj je zuti dok npr nad zebom 2 faula i on pusta prednost i na kraju zavrsene akcije ne daju igracu Sarajeva karton. A u obje situacije su bile kontre Slobode i Zeba bi bez prekrsaja imao izglednu situaciju ili za sut ili da uposli koga. Znaci konstantna kradja i navlakusa Padavicarima 1945.
Sto se tice utakmice Sarajevo pokazalo zasto su na minus 4-5 bodova od prvoplasirane ekipe. Losi, neuigrani, padavicari.Osim penala imali su jednu polupriliku i to je sve u 90min. Radnik dosta dosta dosta kvalitetnija ekipa.
A upad Hordi

Poz epilepticari 1945
Ni kurve nas ne vole 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ne treba pričati ovdje ili bilo gdje drugo o navijačima koji su danas napravili incident. Nebitni su totalno. Djeca, izgubljeni adolescenti i odrasle napaćene individue željne pažnje svoje psihološke probleme "zaradili su" u različitim uglovima odgoja, socijalizacije i odrastanja.
Ovdje i na svakom mogućem polju društvenih mreža i života općenito treba pričati o našim igračima koji su pokazali kvalitet, hrabrost, lice i naličje svim klubovima u PL. Dominirali na terenu i ispratili umišljenog i uvijek bahatog protivnika kući s porazom. Čak i pored sudija i navlačenja koje ih prati iz kola u kolo.
Čestitke igračima i treneru. Nadam se da će izbaciti Sarajevo nakon uzvrata.
Ovdje i na svakom mogućem polju društvenih mreža i života općenito treba pričati o našim igračima koji su pokazali kvalitet, hrabrost, lice i naličje svim klubovima u PL. Dominirali na terenu i ispratili umišljenog i uvijek bahatog protivnika kući s porazom. Čak i pored sudija i navlačenja koje ih prati iz kola u kolo.
Čestitke igračima i treneru. Nadam se da će izbaciti Sarajevo nakon uzvrata.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Počistiću sa ove teme sve postove navijača Sarajeva, ali molim da se ovdje ne vrijeđa niko i da se razgovara o Slobodi.
Budite korektni, ako tražite korektnost.
To je kad znas s kim imas posla, nasi vjerovatno mislili da su neka gospoda, sve do danasnje utakmice naravno.vivaILchelik je napisao/la:Ne sumnjam u navoide Azmira da je Dino provocirao u lozi. Ne bi to prvi put bilo delegaciji Sarajeva
Ovako se sa **** postupi
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hoces li ih banovati kao sto si napisao jutros?admin je napisao/la:Počistiću sa ove teme sve postove navijača Sarajeva, ali molim da se ovdje ne vrijeđa niko i da se razgovara o Slobodi.
Ispostuj rijec

PS Prijavio sam svakog padobranca od jutros i uvijek cu tako da se zna

Sarajlijice kukaju,sreca pa nikog ne dotice,naviknuto je od njih..
Daj im Azmire nek prodju,vidis da im je stalo,placipicke obicne..
Otici ce im Tan,jer vidi covjek da nema vajde od njih..covjek dao pare i igrace,a oni moraju kupovat..smijurija obicna..
Daj im Azmire nek prodju,vidis da im je stalo,placipicke obicne..
Otici ce im Tan,jer vidi covjek da nema vajde od njih..covjek dao pare i igrace,a oni moraju kupovat..smijurija obicna..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
evo krenuo sam, duškajurušić prva...NYKnicks Fan je napisao/la:Hoces li ih banovati kao sto si napisao jutros?admin je napisao/la:Počistiću sa ove teme sve postove navijača Sarajeva, ali molim da se ovdje ne vrijeđa niko i da se razgovara o Slobodi.
Ispostuj rijec![]()
PS Prijavio sam svakog padobranca od jutros i uvijek cu tako da se zna![]()
-
- Kontakt:
Bas je smijesno kako Dino Selimovic bjezi a ni on ne zna gdje ide
na kraju svi poludise i Deda i onaj Ibric

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Bas me zanima sta ce vcr Vugda
da baci o ovoj utakmici mora on bar jedan komentar
jedva cekam LP 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakva bolan duska....deset delegata je s r a l o po ovoj temi...ccccadmin je napisao/la:evo krenuo sam, duškajurušić prva...NYKnicks Fan je napisao/la:Hoces li ih banovati kao sto si napisao jutros?admin je napisao/la:Počistiću sa ove teme sve postove navijača Sarajeva, ali molim da se ovdje ne vrijeđa niko i da se razgovara o Slobodi.
Ispostuj rijec![]()
PS Prijavio sam svakog padobranca od jutros i uvijek cu tako da se zna![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
on je prvi, ali ne i zadnji.
A i ti si na redu, obzirom da je jednak post bio na temi Sarajeva gdje si ti s r a o, zar ne?
A i ti si na redu, obzirom da je jednak post bio na temi Sarajeva gdje si ti s r a o, zar ne?
. . .koliko je bilo ljudi na tekmi. Jel se šta zaradilo. . . vidim, da nije loše za jednu srijedu . . .A tribina je bila gusta 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
bez veze glumatas nesto ovdje....ja sam pisao na OPSTE DISKUSIJE....I NISAM PROVOCIRAO....ne pravi se grbav...ovi TVOJI kenjare ovdje od vikendaadmin je napisao/la:on je prvi, ali ne i zadnji.
P.S. MORE POSTOVA TI JE PRIJAVLJENO..NI JEDNOM NISI REAGOVAO
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 09 mar 2016, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
obzirom da je provincijski klub gostovao, posjeta je odlična. Nadam se da se zaradilo, jer nisu vazile sezonske, a bilo je jedno 3500-4000.Tuzlak04 je napisao/la:. . .koliko je bilo ljudi na tekmi. Jel se šta zaradilo. . . vidim, da nije loše za jednu srijedu . . .A tribina je bila gusta
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Njih 10tak je danas pisalo ovdje banuj ih sve
svaki sam vam post prijavio...

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 14 gostiju.