Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

moustapha
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la moustapha » 11 mar 2016, 13:59

Chinaglia je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..
posljednja titula prije one prošlosezonske je bila u sezoni 2006/07, šta misliš koliko bi čekali na novu, da onu prošle sezone nisu kupili :urnebes: normalno da će amidžine pare iskoristit' za kupovinu titule
Haj barem necemo proslaviti sto godina kluba sa praznim vitrinama. :mrgreen:
#divovi

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 11 mar 2016, 13:59

SamoTravnik je napisao/la:
avenija je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Nasa utakmica sa Vitezom je bila "dogovorena" od strane naseg sportskog direktora, to zna i Bog i narod. Problem je nastao kad su igraci rekli da nece uzeti nikakve pare i da ce ici na pobjedu. Otidjite na nasu temu i vratite postove na vrijeme kad je trebala biti ta utakmica i pogledajte sta sam pisao. :D
sto znaci da je Sarajevo pola lige uvuklo u njihovo osvajanje titule ..
Nasim igracima su nudjene pare od strane ljudi iz Viteza.
Travnik nije uzeo pare od Viteza.Pa jeli sad logično da Vitez pusta Sarajevu a nije zavrsio s Ttavnikom.Igrači Travnika su uzeli pare ali sa druge strane to je poenta.I jos ispali olicenje postenja.Nemoj...Da Travnik ne uzme keš u onom trenutku domen je naučne fantastike....
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 11 mar 2016, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 14:00

moustapha je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..
posljednja titula prije one prošlosezonske je bila u sezoni 2006/07, šta misliš koliko bi čekali na novu, da onu prošle sezone nisu kupili :urnebes: normalno da će amidžine pare iskoristit' za kupovinu titule
možda vi i ne proslavite 100 godina, kako je krenuo Azmir, ugasit' će vas

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 14:00

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nije ovo jos nista, slijedi nastavak. :cool:
Jedva čekam majku mu :urnebes: :urnebes:
Uzivam :lol: :lol: :lol:
Konačno? :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 mar 2016, 14:01

moustapha je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Bolje fer nijedna, nego kupljenih 100.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2016, 14:01

Slazem se, neka nas istrazuju a mi cemo te istrazitelje poslati na 15 ostalih adresa pa neka se onda liga ocisti..
Ja sam za takav odnos, jeste li i vi?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 mar 2016, 14:01

Probisvjet je napisao/la:Istina da je Zeljo popusio titulu zbog lopovluka Dine. Treba reci posteno!
Željo je prvenstveno popušio titulu zbog toga što ih nismo uzeli na Koševu a bili su i više nego zreli, prvo to pa onda sve ostalo.

Hoće li biti prenos Sarajeva i Slobode u utorak?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 mar 2016, 14:01

Zip je napisao/la: husic pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu :D
Sami sebe cete zayebati ovim..

U pogresnom trenutku si lanuo..
I ja mislim da je trebao sacekati barem tekma da se zavrsi, ne stvarati jos veci pritisak na Slobodu od strane Viteza i buditi neki inat kod njih. Ali svakako ocekujem da pobijedi i bodove odnese bolji i spretniji, nadam se da nece sve ovo uticati na naredne utakmice Slobode i Sarajeva, izvan terena neka se nase Uprave bore svim legalnim sredstvima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 mar 2016, 14:02

Zip je napisao/la:Slazem se, neka nas istrazuju a mi cemo te istrazitelje poslati na 15 ostalih adresa pa neka se onda liga ocisti..
Apsolutno!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 11 mar 2016, 14:02

slobodnjak je napisao/la: Travnik nije uzeo pare od Viteza.Pa jeli sad logično da Vitez pusta Sarajevu a nije zavrsio s Ttavnikom.Igrači Travnika su uzeli pare ali sa druge strane to je poenta.I jos ispali olicenje postenja.Nemoj...
Igraci nisu uzeli nikakve pare. Midhat je bio zavrsio utakmicu sa Vitezom ali igraci nisu ispostovali. Nemoj pricati gluposti ako nisi upucen, ja ti fino mogu imenom i prezimenom pisati igrace i ljude iz Viteza koji su davali odnosno dobivali pare i kolike cifre.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 mar 2016, 14:03

wobly92 je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nije ovo jos nista, slijedi nastavak. :cool:
Jedva čekam majku mu :urnebes: :urnebes:
Uzivam :lol: :lol: :lol:
Konačno? :mrgreen:
Vraća se sa kamatama. :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 14:04

Bolan navijaci idu na utakmice, placaju kartu, kidaju zivce, a ono sve namjesteno! :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 mar 2016, 14:04

Prijeti Dino doping kontrolom, kaže igra Zeba ko na speedu ne može to biti čisto :think:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 14:04

slobodnjak je napisao/la: Travnik nije uzeo pare od Viteza.Pa jeli sad logično da Vitez pusta Sarajevu a nije zavrsio s Ttavnikom.Igrači Travnika su uzeli pare ali sa druge strane to je poenta.I jos ispali olicenje postenja.Nemoj...
Igraci nisu uzeli nikakve pare. Midhat je bio zavrsio utakmicu sa Vitezom ali igraci nisu ispostovali. Nemoj pricati gluposti ako nisi upucen, ja ti fino mogu imenom i prezimenom pisati igrace i ljude iz Viteza koji su davali odnosno dobivali pare i kolike cifre.
ma takvi ti ne vjeruju ni crno na bijelo da mu predocis dokaze ako to njima ne godi ,zavarava sam sebe :mrgreen:

a ti si bgm ovdje onda kljucni covjek u raskrinkavanju ovog :D :D
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 11 mar 2016, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 14:04

Zip je napisao/la:Slazem se, neka nas istrazuju a mi cemo te istrazitelje poslati na 15 ostalih adresa pa neka se onda liga ocisti..
Ako tonete vi, tonu svi koje ste plaćali. Na kraju će Sloga Simin Han bit prvak prve sezone PLBiH lige 12 :mrgreen:
Apsolutno smo svi za to, nek se igra fudbal za raju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 mar 2016, 14:04

@samotravnik

Hoces reci da je trebalo sve da se zavrsi da se Vitezu ne desi da ispadne, ali da ste zayebali Vitez, ali da je on ipak srecom ostao u ligi jer Mladost nije uzela 3 boda u zadnjoj utakmici...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 mar 2016, 14:04

Bilo bi dobro da se jednom to uradi, al' kakva nam je država.. :roll:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 14:05

Raonffa je napisao/la:Prijeti Dino doping kontrolom, kaže igra Zeba ko na speedu ne može to biti čisto :think:
čim je Zeba "otjerao" Sarića kod onog slobodnjaka, bilo je jasno da nešto nije u redu, jer je pozicija bila bolja za Sarića, nešto kao protiv Radnika

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 mar 2016, 14:05

wobly92 je napisao/la:
Ako tonete vi, tonu svi koje ste plaćali. Na kraju će Sloga Simin Han bit prvak prve sezone PLBiH lige 12 :mrgreen:
Apsolutno smo svi za to, nek se igra fudbal za raju.
Ne miješajte nas, mi nismo imali niti imamo za vode, a ne za kupovinu utakmica.
Eto vam i za vodu :njanjanja:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 14:06

:clap: :clap: Svaka cast, samo otvoreno! Nek sve ide u PM! :bih:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.