Haj barem necemo proslaviti sto godina kluba sa praznim vitrinama.Chinaglia je napisao/la:posljednja titula prije one prošlosezonske je bila u sezoni 2006/07, šta misliš koliko bi čekali na novu, da onu prošle sezone nisu kupiliharry_90 je napisao/la:Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..normalno da će amidžine pare iskoristit' za kupovinu titule
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- moustapha
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
#divovi
-
slobodnjak
- Kontakt:
Travnik nije uzeo pare od Viteza.Pa jeli sad logično da Vitez pusta Sarajevu a nije zavrsio s Ttavnikom.Igrači Travnika su uzeli pare ali sa druge strane to je poenta.I jos ispali olicenje postenja.Nemoj...Da Travnik ne uzme keš u onom trenutku domen je naučne fantastike....SamoTravnik je napisao/la:Nasim igracima su nudjene pare od strane ljudi iz Viteza.avenija je napisao/la:sto znaci da je Sarajevo pola lige uvuklo u njihovo osvajanje titule ..SamoTravnik je napisao/la:Nasa utakmica sa Vitezom je bila "dogovorena" od strane naseg sportskog direktora, to zna i Bog i narod. Problem je nastao kad su igraci rekli da nece uzeti nikakve pare i da ce ici na pobjedu. Otidjite na nasu temu i vratite postove na vrijeme kad je trebala biti ta utakmica i pogledajte sta sam pisao.
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 11 mar 2016, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
možda vi i ne proslavite 100 godina, kako je krenuo Azmir, ugasit' će vasmoustapha je napisao/la:Haj barem necemo proslaviti sto godina kluba sa praznim vitrinama.Chinaglia je napisao/la:posljednja titula prije one prošlosezonske je bila u sezoni 2006/07, šta misliš koliko bi čekali na novu, da onu prošle sezone nisu kupiliharry_90 je napisao/la:Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..normalno da će amidžine pare iskoristit' za kupovinu titule
Konačno?PipiDugaCarapa je napisao/la:Jedva čekam majku muProbisvjet je napisao/la:Nije ovo jos nista, slijedi nastavak.![]()
![]()
Uzivam![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bolje fer nijedna, nego kupljenih 100.moustapha je napisao/la:Haj barem necemo proslaviti sto godina kluba sa praznim vitrinama.Chinaglia je napisao/la:posljednja titula prije one prošlosezonske je bila u sezoni 2006/07, šta misliš koliko bi čekali na novu, da onu prošle sezone nisu kupiliharry_90 je napisao/la:Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..normalno da će amidžine pare iskoristit' za kupovinu titule
Slazem se, neka nas istrazuju a mi cemo te istrazitelje poslati na 15 ostalih adresa pa neka se onda liga ocisti..
Ja sam za takav odnos, jeste li i vi?
Željo je prvenstveno popušio titulu zbog toga što ih nismo uzeli na Koševu a bili su i više nego zreli, prvo to pa onda sve ostalo.Probisvjet je napisao/la:Istina da je Zeljo popusio titulu zbog lopovluka Dine. Treba reci posteno!
Hoće li biti prenos Sarajeva i Slobode u utorak?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
I ja mislim da je trebao sacekati barem tekma da se zavrsi, ne stvarati jos veci pritisak na Slobodu od strane Viteza i buditi neki inat kod njih. Ali svakako ocekujem da pobijedi i bodove odnese bolji i spretniji, nadam se da nece sve ovo uticati na naredne utakmice Slobode i Sarajeva, izvan terena neka se nase Uprave bore svim legalnim sredstvima.Zip je napisao/la: husic pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu![]()
Sami sebe cete zayebati ovim..
U pogresnom trenutku si lanuo..
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Apsolutno!Zip je napisao/la:Slazem se, neka nas istrazuju a mi cemo te istrazitelje poslati na 15 ostalih adresa pa neka se onda liga ocisti..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- SamoTravnik
- Kontakt:
Igraci nisu uzeli nikakve pare. Midhat je bio zavrsio utakmicu sa Vitezom ali igraci nisu ispostovali. Nemoj pricati gluposti ako nisi upucen, ja ti fino mogu imenom i prezimenom pisati igrace i ljude iz Viteza koji su davali odnosno dobivali pare i kolike cifre.slobodnjak je napisao/la: Travnik nije uzeo pare od Viteza.Pa jeli sad logično da Vitez pusta Sarajevu a nije zavrsio s Ttavnikom.Igrači Travnika su uzeli pare ali sa druge strane to je poenta.I jos ispali olicenje postenja.Nemoj...
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Vraća se sa kamatama.wobly92 je napisao/la:Konačno?PipiDugaCarapa je napisao/la:Jedva čekam majku muProbisvjet je napisao/la:Nije ovo jos nista, slijedi nastavak.![]()
![]()
Uzivam![]()
![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Probisvjet
- Kontakt:
Bolan navijaci idu na utakmice, placaju kartu, kidaju zivce, a ono sve namjesteno!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prijeti Dino doping kontrolom, kaže igra Zeba ko na speedu ne može to biti čisto 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma takvi ti ne vjeruju ni crno na bijelo da mu predocis dokaze ako to njima ne godi ,zavarava sam sebeSamoTravnik je napisao/la:Igraci nisu uzeli nikakve pare. Midhat je bio zavrsio utakmicu sa Vitezom ali igraci nisu ispostovali. Nemoj pricati gluposti ako nisi upucen, ja ti fino mogu imenom i prezimenom pisati igrace i ljude iz Viteza koji su davali odnosno dobivali pare i kolike cifre.slobodnjak je napisao/la: Travnik nije uzeo pare od Viteza.Pa jeli sad logično da Vitez pusta Sarajevu a nije zavrsio s Ttavnikom.Igrači Travnika su uzeli pare ali sa druge strane to je poenta.I jos ispali olicenje postenja.Nemoj...
a ti si bgm ovdje onda kljucni covjek u raskrinkavanju ovog
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 11 mar 2016, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ako tonete vi, tonu svi koje ste plaćali. Na kraju će Sloga Simin Han bit prvak prve sezone PLBiH lige 12Zip je napisao/la:Slazem se, neka nas istrazuju a mi cemo te istrazitelje poslati na 15 ostalih adresa pa neka se onda liga ocisti..
Apsolutno smo svi za to, nek se igra fudbal za raju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
@samotravnik
Hoces reci da je trebalo sve da se zavrsi da se Vitezu ne desi da ispadne, ali da ste zayebali Vitez, ali da je on ipak srecom ostao u ligi jer Mladost nije uzela 3 boda u zadnjoj utakmici...
Hoces reci da je trebalo sve da se zavrsi da se Vitezu ne desi da ispadne, ali da ste zayebali Vitez, ali da je on ipak srecom ostao u ligi jer Mladost nije uzela 3 boda u zadnjoj utakmici...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bilo bi dobro da se jednom to uradi, al' kakva nam je država..Zip je napisao/la:Slazem se, neka nas istrazuju a mi cemo te istrazitelje poslati na 15 ostalih adresa pa neka se onda liga ocisti..
čim je Zeba "otjerao" Sarića kod onog slobodnjaka, bilo je jasno da nešto nije u redu, jer je pozicija bila bolja za Sarića, nešto kao protiv RadnikaRaonffa je napisao/la:Prijeti Dino doping kontrolom, kaže igra Zeba ko na speedu ne može to biti čisto
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne miješajte nas, mi nismo imali niti imamo za vode, a ne za kupovinu utakmica.wobly92 je napisao/la:Ako tonete vi, tonu svi koje ste plaćali. Na kraju će Sloga Simin Han bit prvak prve sezone PLBiH lige 12Zip je napisao/la:Slazem se, neka nas istrazuju a mi cemo te istrazitelje poslati na 15 ostalih adresa pa neka se onda liga ocisti..
Ja sam za takav odnos, jeste li i vi?![]()
Apsolutno smo svi za to, nek se igra fudbal za raju.
Eto vam i za vodu
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Probisvjet
- Kontakt:
SamoTravnik je napisao/la:Igraci nisu uzeli nikakve pare. Midhat je bio zavrsio utakmicu sa Vitezom ali igraci nisu ispostovali. Nemoj pricati gluposti ako nisi upucen, ja ti fino mogu imenom i prezimenom pisati igrace i ljude iz Viteza koji su davali odnosno dobivali pare i kolike cifre.slobodnjak je napisao/la: Travnik nije uzeo pare od Viteza.Pa jeli sad logično da Vitez pusta Sarajevu a nije zavrsio s Ttavnikom.Igrači Travnika su uzeli pare ali sa druge strane to je poenta.I jos ispali olicenje postenja.Nemoj...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.