Ovo gazenje se ne smije propustitDoeTz je napisao/la:Upravo sam htio pitat za link.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo link ko oce da gleda cmizdrenje Dine
Nisi nikad razocarao
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sta li ce izmajmunisat veceras tanova marioneta...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bojim se samo ako veceras ne bude neko solomonsko rijesenje da ce Dino najebati, jer jbga rođaci su cudo sada dali je audio ili video snimak vidjecemo ne otkrise miharry_90 je napisao/la:Sta li ce izmajmunisat veceras tanova marioneta...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tuzlaci vise pisu na ovoj temi ovdje nego na temi slobode...
Sta je rec kompleks i zelja za paznjom
Sta je rec kompleks i zelja za paznjom
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ko sto bi klosar rekao : sta je ba u cemu je problem.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Ko sto bi klosar rekao : sta je ba u cemu je problem..
Ma samo opusteno, ali Dino se sjebao mislio moze kao sa svakim međutim naletio je na goreg tri puta od njega
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Evo ga i ss.ba sad smiruju strasti. Po čijem naređenju baš me zanima.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
još ako Azmir pusti snimak uzivo u fejsu ahahaghahahahahahaha ima da se kotrlja sve u pm ahahahaha
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Previse, bas PREVISE dizete Husica. Polahko prijatelju. Ako ima konkretne dokaze da smo ista nastimali, pokusali, neka kaze. Stid ce me biti te titule i kupa ako smo ih uzeli na takav nacin. Nek nas izbace u opstinsku ligu, ama nikakav belaj.TaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ko sto bi klosar rekao : sta je ba u cemu je problem..
Ma samo opusteno, ali Dino se sjebao mislio moze kao sa svakim međutim naletio je na goreg tri puta od njega
Moje misljenje je i ako ima necega sto Husic zna da ne moze nicim potkrijepiti, jedino ako je sta snimao jer je znao da mu Ibrakovic nece platiti svaka mu cast onda.
Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka. Iz Viteza su vec javili da ne znaju o cemu Husic prica, mogao bi sam ostati u mocvari punoj krokodila.
Nesto sumnjam da ima toliko jake dokaze koje svi vi ocekujete da veceras iznese.
A nasi ako nisi sposobni da u najkorumpiranijoj drzavi na svijetu zavrse utakmicu bez repova nek se odmah ubiju, ne zbog Sarajeva, vec sto ce ih zivot progutati samo tako.
Vidjet ce se sve.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
I dalje prognoziraju pad.RuleHz je napisao/la: Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A evo 21. kolo i 1/4 finale KupaNKMramor je napisao/la:I dalje prognoziraju pad.RuleHz je napisao/la: Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka.![]()
Izgorili k'o šibica
Jos veceras kad popuse na TV-u
Joj prijatelju, hoces da ti nacrtam sta sam htio reci, sto se hvatas samo za jednu stvar u postu?NKMramor je napisao/la:I dalje prognoziraju pad.RuleHz je napisao/la: Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka.![]()
Izgorili k'o šibica
Iskreno, sta ocekujes da ima Husic na snimku(ako ima taj snimak uopste)? Tvoje misljenje, pa da moze samo Sarajevo toliko nagaziti, molim te odgovori?
Bjelica je bio glavni sudija zadnje kolo Sarajevo-CelikNKMramor je napisao/la:Još jedna stvar na koju sam umalo zaboravio. Ovo meni nije jasno da ga je*eš, zdrav razum ovo ne može objasnit'.
Ma nema nista, blefira covjek, dosadno mu pa malo se zeza dok je na odmoru pa haj da ode malo na kafu do sarajva. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
RuleHz je napisao/la:
Previse, bas PREVISE dizete Husica. Polahko prijatelju. Ako ima konkretne dokaze da smo ista nastimali, pokusali, neka kaze. Stid ce me biti te titule i kupa ako smo ih uzeli na takav nacin. Nek nas izbace u opstinsku ligu, ama nikakav belaj.TaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ko sto bi klosar rekao : sta je ba u cemu je problem..
Moje misljenje je i ako ima necega sto Husic zna da ne moze nicim potkrijepiti, jedino ako je sta snimao jer je znao da mu Ibrakovic nece platiti svaka mu cast onda.
Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka. Iz Viteza su vec javili da ne znaju o cemu Husic prica, mogao bi sam ostati u mocvari punoj krokodila.
Nesto sumnjam da ima toliko jake dokaze koje svi vi ocekujete da veceras iznese.
A nasi ako nisi sposobni da u najkorumpiranijoj drzavi na svijetu zavrse utakmicu bez repova nek se odmah ubiju, ne zbog Sarajeva, vec sto ce ih zivot progutati samo tako.
Vidjet ce se sve.
Druze sve bi bilo uredu da Dino nije provocirao i srao, sve je bilo super ugosceni ko dobar dan milina bila, ali onda veliki Dino Selimovic zeli jos veci da bude vjeruj mi, ako veceras pusti sto ima i sve poruke i snimke odo ovu u pizdu materinu, a on se ne boji nikoga bio je u ratu , ovo veceras nista nece biti . Ne mrzim ja Sarajevo niti cu ikada, ali Dino mislio da moze sve **** i kako hoce , a ko zna mozda veceras i nadje se neko solomonsko rijesenje jer nista on ne govori bez pokrica.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Za snimak ne znam, al' očigledno ga i dalje ne shvatate ozbiljno. Ne bi se provalio čovjek džaba. Govorio sam za ligu i plasman Slobode, prognozira se pad od početka sezone, evo skoro je gotova, a pada nigdje. Da se razumijemo, odgovara nama da nas ne shvatate ozbiljno, lakše ćemo privest' sezonu kraju.RuleHz je napisao/la:Joj prijatelju, hoces da ti nacrtam sta sam htio reci, sto se hvatas samo za jednu stvar u postu?NKMramor je napisao/la:I dalje prognoziraju pad.RuleHz je napisao/la: Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka.![]()
Izgorili k'o šibica
Iskreno, sta ocekujes da ima Husic na snimku(ako ima taj snimak uopste)? Tvoje misljenje, pa da moze samo Sarajevo toliko nagaziti, molim te odgovori?
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja jest' namazan Azmir, lafo rođake vodio na sastanak sa feningom, a ono profesionalci uvježbani za ove situacije.TaRgEt_ je napisao/la:Bojim se samo ako veceras ne bude neko solomonsko rijesenje da ce Dino najebati, jer jbga rođaci su cudo sada dali je audio ili video snimak vidjecemo ne otkrise miharry_90 je napisao/la:Sta li ce izmajmunisat veceras tanova marioneta...
Azmir lafo
Nikako taj pad Slobode da dodjeNYKnicks Fan je napisao/la:A evo 21. kolo i 1/4 finale KupaNKMramor je napisao/la:I dalje prognoziraju pad.RuleHz je napisao/la: Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka.![]()
Izgorili k'o šibica
![]()
Jos veceras kad popuse na TV-u![]()
Pa Allahom ti se kunem ja bi prvi volio da hoce pustiti sve sto ima (ako ima). Jesi li ti toliko siguran da on to ima, i ako jesi sta ima tacno, mozes li nam reci?TaRgEt_ je napisao/la:RuleHz je napisao/la:![]()
Previse, bas PREVISE dizete Husica. Polahko prijatelju. Ako ima konkretne dokaze da smo ista nastimali, pokusali, neka kaze. Stid ce me biti te titule i kupa ako smo ih uzeli na takav nacin. Nek nas izbace u opstinsku ligu, ama nikakav belaj.
Vidjet ce se sve.
Druze sve bi bilo uredu da Dino nije provocirao i srao, sve je bilo super ugosceni ko dobar dan milina bila, ali onda veliki Dino Selimovic zeli jos veci da bude vjeruj mi, ako veceras pusti sto ima i sve poruke i snimke odo ovu u pizdu materinu, a on se ne boji nikoga bio je u ratu , ovo veceras nista nece biti . Ne mrzim ja Sarajevo niti cu ikada, ali Dino mislio da moze sve **** i kako hoce , a ko zna mozda veceras i nadje se neko solomonsko rijesenje jer nista on ne govori bez pokrica.
Ako je istina da smo namjestili, a ne znam na koji nacin Husic moze reci da smo namjestili neke utakmice nek nas nogiraju, ja cu umrijeti od stida sto mij klub sa takvom tradicijom stima ovako rezultate i izaci ce 5000 ljudi da pljuje Selimovica, Kusturicu i ostale. Mi smo takvi. Daj ako imate sta, pustite to, daj da vidimo sta se ima.
A sta je Dino rekao, pa je uvrijedio toliko Husica, pa je ivaj **** majke, nane i sve ostale.
Vidjet ces kada dodje na Kosevu kakvu ce mu dobrodoslicu donijeti nas Zapad, ja to nebi volio, a znam sta ce biti, samo jer je inakav papak ispao i ored kamerana psovao sve zivo i nezivo. Zasto nije osudio onoliko psovanje Jesicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.