PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 mar 2016, 16:57

DoeTz je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo link ko oce da gleda cmizdrenje Dine
Upravo sam htio pitat za link.

Nisi nikad razocarao :mrgreen:
Ovo gazenje se ne smije propustit

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2016, 17:00

Sta li ce izmajmunisat veceras tanova marioneta...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 mar 2016, 17:07

harry_90 je napisao/la:Sta li ce izmajmunisat veceras tanova marioneta...
Bojim se samo ako veceras ne bude neko solomonsko rijesenje da ce Dino najebati, jer jbga rođaci su cudo sada dali je audio ili video snimak vidjecemo ne otkrise mi :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 17:12

Tuzlaci vise pisu na ovoj temi ovdje nego na temi slobode...
Sta je rec kompleks i zelja za paznjom :cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2016, 17:15

Ko sto bi klosar rekao : sta je ba u cemu je problem.. :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 mar 2016, 17:17

harry_90 je napisao/la:Ko sto bi klosar rekao : sta je ba u cemu je problem.. :urnebes:

Ma samo opusteno, ali Dino se sjebao mislio moze kao sa svakim međutim naletio je na goreg tri puta od njega :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 17:18

Evo ga i ss.ba sad smiruju strasti. Po čijem naređenju baš me zanima.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 mar 2016, 17:18

još ako Azmir pusti snimak uzivo u fejsu ahahaghahahahahahaha ima da se kotrlja sve u pm ahahahaha
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 11 mar 2016, 17:24

:kafa:
TaRgEt_ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ko sto bi klosar rekao : sta je ba u cemu je problem.. :urnebes:

Ma samo opusteno, ali Dino se sjebao mislio moze kao sa svakim međutim naletio je na goreg tri puta od njega :urnebes:
Previse, bas PREVISE dizete Husica. Polahko prijatelju. Ako ima konkretne dokaze da smo ista nastimali, pokusali, neka kaze. Stid ce me biti te titule i kupa ako smo ih uzeli na takav nacin. Nek nas izbace u opstinsku ligu, ama nikakav belaj.

Moje misljenje je i ako ima necega sto Husic zna da ne moze nicim potkrijepiti, jedino ako je sta snimao jer je znao da mu Ibrakovic nece platiti svaka mu cast onda.

Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka. Iz Viteza su vec javili da ne znaju o cemu Husic prica, mogao bi sam ostati u mocvari punoj krokodila.

Nesto sumnjam da ima toliko jake dokaze koje svi vi ocekujete da veceras iznese.

A nasi ako nisi sposobni da u najkorumpiranijoj drzavi na svijetu zavrse utakmicu bez repova nek se odmah ubiju, ne zbog Sarajeva, vec sto ce ih zivot progutati samo tako.

Vidjet ce se sve.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 mar 2016, 17:27

RuleHz je napisao/la: Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka.
I dalje prognoziraju pad. :lol: :lol: Izgorili k'o šibica :D

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 mar 2016, 17:27

azmir na zagrijavanju :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2016, 17:29

NKMramor je napisao/la:
RuleHz je napisao/la: Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka.
A evo 21. kolo i 1/4 finale Kupa :urnebes:

Jos veceras kad popuse na TV-u :kafa: :urnebes:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 11 mar 2016, 17:30

NKMramor je napisao/la:
Joj prijatelju, hoces da ti nacrtam sta sam htio reci, sto se hvatas samo za jednu stvar u postu?
Iskreno, sta ocekujes da ima Husic na snimku(ako ima taj snimak uopste)? Tvoje misljenje, pa da moze samo Sarajevo toliko nagaziti, molim te odgovori?

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 11 mar 2016, 17:31

NKMramor je napisao/la:Još jedna stvar na koju sam umalo zaboravio. Ovo meni nije jasno da ga je*eš, zdrav razum ovo ne može objasnit'.
slika
Bjelica je bio glavni sudija zadnje kolo Sarajevo-Celik

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 17:32

Ma nema nista, blefira covjek, dosadno mu pa malo se zeza dok je na odmoru pa haj da ode malo na kafu do sarajva. :thumbup:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 mar 2016, 17:33

RuleHz je napisao/la::kafa:
TaRgEt_ je napisao/la:

Previse, bas PREVISE dizete Husica. Polahko prijatelju. Ako ima konkretne dokaze da smo ista nastimali, pokusali, neka kaze. Stid ce me biti te titule i kupa ako smo ih uzeli na takav nacin. Nek nas izbace u opstinsku ligu, ama nikakav belaj.

Moje misljenje je i ako ima necega sto Husic zna da ne moze nicim potkrijepiti, jedino ako je sta snimao jer je znao da mu Ibrakovic nece platiti svaka mu cast onda.

Bojim se da ce vas ovaj pad koji ce te doziviti dobro uzdrmati, samo zbog Husica koji je toliko dovrog donio Slobodi ali se ne zna nositi sa pritiskom kojeg donosi borba za prvaka. Iz Viteza su vec javili da ne znaju o cemu Husic prica, mogao bi sam ostati u mocvari punoj krokodila.

Nesto sumnjam da ima toliko jake dokaze koje svi vi ocekujete da veceras iznese.

A nasi ako nisi sposobni da u najkorumpiranijoj drzavi na svijetu zavrse utakmicu bez repova nek se odmah ubiju, ne zbog Sarajeva, vec sto ce ih zivot progutati samo tako.

Vidjet ce se sve.

Druze sve bi bilo uredu da Dino nije provocirao i srao, sve je bilo super ugosceni ko dobar dan milina bila, ali onda veliki Dino Selimovic zeli jos veci da bude vjeruj mi, ako veceras pusti sto ima i sve poruke i snimke odo ovu u pizdu materinu, a on se ne boji nikoga bio je u ratu , ovo veceras nista nece biti . Ne mrzim ja Sarajevo niti cu ikada, ali Dino mislio da moze sve **** i kako hoce , a ko zna mozda veceras i nadje se neko solomonsko rijesenje jer nista on ne govori bez pokrica.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 mar 2016, 17:35

RuleHz je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Joj prijatelju, hoces da ti nacrtam sta sam htio reci, sto se hvatas samo za jednu stvar u postu?
Iskreno, sta ocekujes da ima Husic na snimku(ako ima taj snimak uopste)? Tvoje misljenje, pa da moze samo Sarajevo toliko nagaziti, molim te odgovori?
Za snimak ne znam, al' očigledno ga i dalje ne shvatate ozbiljno. Ne bi se provalio čovjek džaba. Govorio sam za ligu i plasman Slobode, prognozira se pad od početka sezone, evo skoro je gotova, a pada nigdje. Da se razumijemo, odgovara nama da nas ne shvatate ozbiljno, lakše ćemo privest' sezonu kraju. :kafa:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 11 mar 2016, 17:36

TaRgEt_ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sta li ce izmajmunisat veceras tanova marioneta...
Bojim se samo ako veceras ne bude neko solomonsko rijesenje da ce Dino najebati, jer jbga rođaci su cudo sada dali je audio ili video snimak vidjecemo ne otkrise mi :urnebes:
Ja jest' namazan Azmir, lafo rođake vodio na sastanak sa feningom, a ono profesionalci uvježbani za ove situacije.
Azmir lafo :zzz: a oni lafo :| i na kraju :hmmmm:
:rol: :rol:

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 11 mar 2016, 17:36

NYKnicks Fan je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
A evo 21. kolo i 1/4 finale Kupa :urnebes:

Jos veceras kad popuse na TV-u :kafa: :urnebes:
Nikako taj pad Slobode da dodje :rol: samo se vade nesto umjesto da priznaju sta rade i da Hz prizna da su ispali primitivci s onim upadom na teren. :cool: :shhh: :pinokio:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 11 mar 2016, 17:40

TaRgEt_ je napisao/la:
RuleHz je napisao/la::kafa:

Vidjet ce se sve.

Druze sve bi bilo uredu da Dino nije provocirao i srao, sve je bilo super ugosceni ko dobar dan milina bila, ali onda veliki Dino Selimovic zeli jos veci da bude vjeruj mi, ako veceras pusti sto ima i sve poruke i snimke odo ovu u pizdu materinu, a on se ne boji nikoga bio je u ratu , ovo veceras nista nece biti . Ne mrzim ja Sarajevo niti cu ikada, ali Dino mislio da moze sve **** i kako hoce , a ko zna mozda veceras i nadje se neko solomonsko rijesenje jer nista on ne govori bez pokrica.
Pa Allahom ti se kunem ja bi prvi volio da hoce pustiti sve sto ima (ako ima). Jesi li ti toliko siguran da on to ima, i ako jesi sta ima tacno, mozes li nam reci?
Ako je istina da smo namjestili, a ne znam na koji nacin Husic moze reci da smo namjestili neke utakmice nek nas nogiraju, ja cu umrijeti od stida sto mij klub sa takvom tradicijom stima ovako rezultate i izaci ce 5000 ljudi da pljuje Selimovica, Kusturicu i ostale. Mi smo takvi. Daj ako imate sta, pustite to, daj da vidimo sta se ima.

A sta je Dino rekao, pa je uvrijedio toliko Husica, pa je ivaj **** majke, nane i sve ostale.

Vidjet ces kada dodje na Kosevu kakvu ce mu dobrodoslicu donijeti nas Zapad, ja to nebi volio, a znam sta ce biti, samo jer je inakav papak ispao i ored kamerana psovao sve zivo i nezivo. Zasto nije osudio onoliko psovanje Jesicu?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.