Bas tako, a s druge strane gospodin Husic Azmir!MosaaRajvosa je napisao/la:Kakav medvjed iz šume
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nad tobom sunce najljepše sja
E moj dinokio, poništio te Azmira. Azmirami

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 11 mar 2016, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ko je pazljivo slusao Dino.se izdao za 20k, i eto ti dosli smo do najveceg dokaza. Mada debelo se slazem sa Senadovom zadnjom recenicom.
Dovoljno o tome da li su se utakmice namjestale govori to da je Dino ponudio povlacenje tuzbe ako se Azmir isprica. Da nisu namjestali utakmice sigurno ne bi to ponudili,ovako se nadaju da ce uspjeti smiriti Azmira.
Zna Dino da je najebao ako Azmir ima dokaze. Pitanje je samo je li ima.
Koji kralj,necemo te tuzit ako se izvines
E moj Dino,bolje bi ti bilo da si odma dao tih 20 hiljada.
Zna Dino da je najebao ako Azmir ima dokaze. Pitanje je samo je li ima.
Koji kralj,necemo te tuzit ako se izvines
E moj Dino,bolje bi ti bilo da si odma dao tih 20 hiljada.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Bas tako, a s druge strane gospodin Husic Azmir!MosaaRajvosa je napisao/la:Kakav medvjed iz šume
#Ynwa
-
slobodnjak
- Kontakt:
Hvala Asmiru na ovome.Maske su pale.Očito da je sve istina što tvrdi.Ubio je iskrenošću ovog debilčića u pojam.Učiniti neće niko ništa.Jer zaboga Sarajevo je u pitanju.
Iskreno zelim Slobodi poslije ovoga hrabrog gesta predsjednika osvajanje duple krune .
Bar sad svi znaju ko je ko...
Iskreno zelim Slobodi poslije ovoga hrabrog gesta predsjednika osvajanje duple krune .
Bar sad svi znaju ko je ko...
-
sergejevic
- Kontakt:
Samo steta sto ovu emisiju nije vodio neko bolje upoznat s fudbalom. Mislim da je Senad trebao postaviti pitanje, ako su premije legalne, kakvu racunicu ima Sarajevo da premira Slobodu protiv Mladosti iz Velike Obarske. Sarajevo prvo, ovi predzadnji. Dino je potvrdio da je istina za ovo, sto znaci da je istina i za Vitez, Travnik. Sramota.
Evo ljudi pogledajte pa procjenite jel bila stela. Svaki karton je ispravan ! I mi smo trebali dobiti jos jedan zuti. Daj boze da neko stavi cijeli snimak ako ima pa da svi vide! Sramota za sta nas Azmir optuzuje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sta je prskao? Isto je Dino mogao nabaciti neke teze i preci na drugu temu. Ima li neko da odgovori na moje pitanje od upucenijih?NYKnicks Fan je napisao/la:Ne prestajes?Bolanos je napisao/la:Je li FK Sloboda "radila" utakmicu za NSBIH?
Isprsko ga Azmir, nije vadio 40 minuta
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Hinjac Dino sutnjom odobrio ove premije za utakmicu Slobode protiv Mladosti, a premije za pobjedu protiv Mladosti u TOJ SITUACIJI JE STIMANJE i nista drugo, ako sada neko ne reaguje ne znam kada ce, ovo je toliko ocigledno da corav moze vidjeti !!! Ovaj hinjac samo sto nije zaplakao i rekao evo ti tvojih 20 milja samo mi nemoj ovo raditi molim te ali ne moze tako ce potvrditi stimanje, ovo sto je Azmir rekao na kraju da ce pasti izvinjenje samo ako se vrati 20 milja mnogo pametno je odradio jer ako vrate samo su sebi mezar iskopali i potvrdili stimanje! VRATITE NAM TITULU !
Teorije zavjere sto ne mogu dobiti licencu, pa ovaj neandertalac iz tuzle se vadi... Dino mu fino kaze sta je izrezirano, on k'o pizda suti, a lafo duzni mu 20 milja, pn ceka godinu dana i sad spominje... Alibi sto ce ga popusiti na svim frontovima...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
bas ,to je dokaz ko fol ak se izvines necemo te tuzit ,usrali se
ako su cisti ne bi to nudili nego ovako nemaju pojma dal ovaj ima dokaze svjedoke ..
ovako mu nude dogovor .koje mutne radnje
jos kad rece pripreme u zlatiboru nudili ccc
jbt nasa liga i prvak i sve

ako su cisti ne bi to nudili nego ovako nemaju pojma dal ovaj ima dokaze svjedoke ..
ovako mu nude dogovor .koje mutne radnje
jos kad rece pripreme u zlatiboru nudili ccc
jbt nasa liga i prvak i sve
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Navijaci Sarajeva su jos bolji. Oni su zbilja u filmu da je Husic sve izmislio 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mislim da ce oni neutralni navijati za Slobodu u utorak,a vrlo moguce i do kraja prvenstva 
Ako se izvines povlacimo sve
pa ko je cist poslije ovakvih optuzbi bi isao do kraja da unisti Azmira, ali kako ce kad govori istinu. Samo se izvini 
Jos nesto, ne trazi Azmir pare jer mu je sad zagustilo s parama nego jer je do utorka bio korektan odnos Slobode i Sarajeva, samo sto vi korektan odnos smatrate mi vas levatimo a vi sutite
Jos nesto, ne trazi Azmir pare jer mu je sad zagustilo s parama nego jer je do utorka bio korektan odnos Slobode i Sarajeva, samo sto vi korektan odnos smatrate mi vas levatimo a vi sutite
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 11 mar 2016, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako misliš snimala, to radi savez.Bolanos je napisao/la:Sta je prskao? Isto je Dino mogao nabaciti neke teze i preci na drugu temu. Ima li neko da odgovori na moje pitanje od upucenijih?NYKnicks Fan je napisao/la:Ne prestajes?Bolanos je napisao/la:Je li FK Sloboda "radila" utakmicu za NSBIH?
Isprsko ga Azmir, nije vadio 40 minuta
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Lillard je napisao/la:Navijaci Sarajeva su jos bolji. Oni su zbilja u filmu da je Husic sve izmislio
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja necu ni za koga navijati... do jucer dupelizci sad ovako... i sve zbog 20000 markica...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- sarajevo46
- Kontakt:
PIŠAJ

Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 11 mar 2016, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pitari ugasite se sami.
Dino pije vodu ko kamila guta knedle.hahaha
Dino pije vodu ko kamila guta knedle.hahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.