Ma moj post je bio vise informacije radi jer sam vidio da nisi upratio cijelu price.sekac je napisao/la:@zlajci Vidi drug mi smo sa Travnikom u dobrim odnosima poslije toga bili čak smo igrali u Travniku prve domaće utakmice koliko mi se ćini.Drugo ako su oni htjeli naguziti ljude kojima smo obečali opstanak ne vidim zašto bi bili u dobrim odnosima, misli malo.Vjeruj mi da bi volio lićno da te upoznam balavac nisam a nisam rekao da ti mrziš nego ovde ovi što mnogo lijepo pišu o Sarajevu. Bilo je milion načina da se uzme titula jedan od njih je Skakić koji bi guzice dao za pare a on je sudio u Vitezui bolio bi nas **** što Vitez ispada nama je bitna titula a ne da se zauzimamo da i Vitez u ligi ostaje u nemogučem scenariju ni Hičkok ga ne bi napravio kako je ovo sad ovde napisano nema rezona tu prestaje logika nastaje fantazija samo u Bosni .Eto da je sve to tako pošaljite UEFI ljudi če vam se grohotom smijati da ispadaju dva tima kojima je samo pobjeda valjala a oni odigrali X, ne konta Boga mi.
Iskreno, ako Sloboda nije prvak meni je svejedno tko je! Dvije godine u drugoj ligi dok smo bili nisam imao pojma o Premieru. Sjecam se prve godine da sam zadnji put pogkedao tabelu kada je Borac bjezao drugom nekih 6-7 bodova i sljedeci put kad sam vidio tabelu Borac je bio 10. na tabeli ili tako nesto. Toliko koliko me drugi zanimaju.
Moja poenta je da je Sarajevo jako lose odigralo ljudsku notu sa nama. Ovo sto su pojedini mediji jucer lansirali jucer je dno dna. Ratna retorika i propaganda. I sam Dino kaze da je stadion odao pocast Vedranu (pokoj mu dusi), i to po tko zna koji put. Ovo sto je Jesic danas izjavio za Avaz neka ide svim navijacima FKS na dusu jer se lik vadi na tako nizak nacin. Kupuje vas lazima i necim sto se nije desilo. A danas sutra ce otici i smijati se "kako nalozih levate". Vjerujem da je do sada 99% navijaca FKS moglo vidjeti video skandiranja Vedranu sa Sjevera, momci iz Tz su bili prvi na njegovoj sahrani i ako javno UG Bordo prijatelji ne napadne Jesica i zatrazi izvinjenje onda izmedju nas postoje nepremostive ljudske barijere.