Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

amazon
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la amazon » 12 mar 2016, 00:00

sekac je napisao/la:
amazon je napisao/la:
sekac je napisao/la:@ amazon Pa zar nije tebi ovo što ovi govore oko Viteza poređenje sa nenormalnim ne znam ko je mogao da zamisli takav scenario hajde Boga ti reci jesi li ti ikad mogao tako nešto skontati da če se Mladost ili Zvijezda žrtvovati da ispadnu zbog naše titule ili da Vitez riskira opstanak da nama da pobjedu ako je ovo nezdravo razmišljanje onda ja nemam šta komentarisati.Vi ste titulu na Koševu izgubili a mogli ste a izgubili ste je i kući poraz od nas i neriješeno sa Slobodom, mutna utakmica vaša je pobjeda nad Veležom koji je pomlatio ćini mi se sve iz vrha tad i Širokog i Zrinjskog i Sarajevo i onda mu vi zavalite 4 komada usred Mostara ne znam ali nisam rekao da je namješteno nego mutna utakmica
Ja necu pravdati nesto sto se ne moze opravdati. Mutna je ta utakmica, moguce je da se preko Niksica nesto uradilo, ne znam, lupam, ali je moguce. Ja ti kazem da je Vitez pustio Sarajevo, jer im je vjerovatno obecano da ce sigurno ostati u ligi. Isto kao sto je vrlo lako moguce da ste vi morali ispostavati Slobodu ovu sezonu ali posto ste u gov.nima niste sigurni u evropi nikako. Zato je doslo do ovoga i do kur.cenja Dine u Tuzli..Vi ste prosle sezone MORALI osvojiti titulu jer bi bio raspad. Ipak se na kraju pokazao drugacije da iako ste osvojili titulu vi uopce ne napredujete nego ste naprotiv sve gori i gori, s jako oskudnim sastavom jer vjerovatno nema para, i pare su otisle i ulozone u pogresno a to je premiranje pola lige..Tako ja rezonujem..
Vidjet češ da griješiš malo sam bolje upućen ali ne bih o tome reči češ da je navijački, nema veze u svakom slučaju sretno u nastavku .Nije se Dino ništa **** pogledaj snimak iz TZ ali neka bude da jeste ne bih o tome sutra moje Sarajevo igra važnu utakmicu a ovaj pritisak nam je bez veze stavljen na leđa.
Izvini, samo jos ovo. Hajmo realno rezonovati i kako je to trebalo biti realno. Vitez da je igrao u punom sastavu, da je morao pobjediti da ostane u ligi ili bar nerijeseno, i kad uzmem igre Sarajeva tada, vi Viteza ne bi pobjedili a da oni igraju da moraju. Zivio, sretno sutra. ;)
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 12 mar 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2016, 00:01

PipiDugaCarapa je napisao/la:Valja sve ovo pročitati. :kafa: :lol:
Jesi nas'o i ti kad ces bit odsutan :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 mar 2016, 00:03

wobly92 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Pa djes ti :kralj:
Obaveze koje se moju zalost nisu mogle odloziti :mrgreen:
Uzivam u svemu ovome, zivota mi. :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 mar 2016, 00:03

wobly92 je napisao/la:
Nisu mu dali da cita, banovali mu ip. Dok se snasao kako opet uci ovdje :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2016, 00:04

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozel mi neko ko nije iz Tuzle i iz sarajeva i nije navijac Slobode i sarajeva napisati kratko sta je bilo na FACE i gdje je bilo istine ? Hvala lijepo.
Husić je lijepo objasnio za šta mu je obećana premija od 20.000 KM, to je utakmica protiv Mladosti VO, što je Selimović poprilično neuvjerljivo negirao i nekoliko puta je pokušao izbjeći razgovor na tu temu, potvrdio je sastanak na kojem su bili Selimović i Ibraković. To je ključ svega, ako je Sarajevo premiralo igrače Slobode za tu utakmicu, postavlja se logično pitanje zašto? Mislim da svi znamo odgovor na to pitanje.

Husić je još nekoliko puta bacio mrlju na prošlosezonsku titulu Sarajeva, spominjao sastanke, kafe, Široki Brijeg, umiješanost Viteza u sve ovo... rekao je da su ga pitali da li će njegovi igrači zapeti u zadnjem kolu na Koševu, itd...

U ovoj kompletnoj priči će najviše profitirati FK Sloboda, na mnogo načina. Prije svega ovo bi trebalo animirati navijače i čitav grad će stati iza njih, jer sad su definitivino u žiži interesovanja i van terena, suđenje na njihovim utakmicama će biti pod posebnom lupom.

Sumnjam da će biti nekih daljnjih turbulencija. Fudbalski savez će biti nezainteresovan kao i uvijek, ove stvari je teško i skoro nemoguće dokazati, a pravi krivac više nije u fudbalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2016, 00:09

Virtu4l je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozel mi neko ko nije iz Tuzle i iz sarajeva i nije navijac Slobode i sarajeva napisati kratko sta je bilo na FACE i gdje je bilo istine ? Hvala lijepo.
Husić je lijepo objasnio za šta mu je obećana premija od 20.000 KM, to je utakmica protiv Mladosti VO, što je Selimović poprilično neuvjerljivo negirao i nekoliko puta je pokušao izbjeći razgovor na tu temu, potvrdio je sastanak na kojem su bili Selimović i Ibraković. To je ključ svega, ako je Sarajevo premiralo igrače Slobode za tu utakmicu, postavlja se logično pitanje zašto? Mislim da svi znamo odgovor na to pitanje.

Husić je još nekoliko puta bacio mrlju na prošlosezonsku titulu Sarajeva, spominjao sastanke, kafe, Široki Brijeg, umiješanost Viteza u sve ovo... rekao je da su ga pitali da li će njegovi igrači zapeti u zadnjem kolu na Koševu, itd...

U ovoj kompletnoj priči će najviše profitirati FK Sloboda, na mnogo načina. Prije svega ovo bi trebalo animirati navijače i čitav grad će stati iza njih, jer sad su definitivino u žiži interesovanja i van terena, suđenje na njihovim utakmicama će biti pod posebnom lupom.

Sumnjam da će biti nekih daljnjih turbulencija. Fudbalski savez će biti nezainteresovan kao i uvijek, ove stvari je teško i skoro nemoguće dokazati, a pravi krivac više nije u fudbalu.
Hvala virtual, zivio ti meni jos 100 godina :thumbup: Sto se tice Slobode i da cemo mi najvise profitirati ne vjerujem bas, evo prvi smo pa i dalje ne punimo stadion. Takav mentalitet grada i okoline.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 00:13

wobly92 je napisao/la:
Neodložni poslovi u Kaknju!!!!! :cool:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 mar 2016, 00:13

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Hvala virtual, zivio ti meni jos 100 godina :thumbup: Sto se tice Slobode i da cemo mi najvise profitirati ne vjerujem bas, evo prvi smo pa i dalje ne punimo stadion. Takav mentalitet grada i okoline.
Inače samo bih još dodao na Virtin post to da je Selimović kada je potvrdio da je bilo sastanka u Parku Prinčeva rekao da su se dogovarali oko organizacije utakmice Sarajevo-Sloboda da navijačima Slobode bude besplatan ulaz, premije je dakle negirao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 mar 2016, 00:14

prisutanod1964 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Neodložni poslovi u Kaknju!!!!! :cool:
Nosio 20.000KM, ne pitajte za šta..

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 00:17

A cvijeće?

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 mar 2016, 00:18

prisutanod1964 je napisao/la:A cvijeće?
U Zlatiboru..
Opraštaam ti zlatiborskee zoreee :opaopa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2016, 00:21

Raonffa je napisao/la:Inače samo bih još dodao na Virtin post to da je Selimović kada je potvrdio da je bilo sastanka u Parku Prinčeva rekao da su se dogovarali oko organizacije utakmice Sarajevo-Sloboda da navijačima Slobode bude besplatan ulaz, premije je dakle negirao.
Da, ali kad ga je Senad pitao da li je 20.000 za zadnje kolo, kao iz topa je odgovorio "nije". Ma i Dini svaka čast, došao je da bude strijeljan jer zna da Azmir nema oraha u džepovima i da može biti opušten, pokušao je on par puta u Dodikovom stilu okrenuti priču, ali Senad je stari lisac i nije to dozvolio. Dino je pitar od glave do pete i voli svoj klub, a onaj ko je sve ovo zakuhao nije tu, to je najveća šteta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 12 mar 2016, 00:21

Selimović je pokazao još jednom kakva je picketina. **** ujeda stalno preko medija. Kad je oči u oči manji je od makova zrna. Klasični pitar, nikad im nije islo oči u oči vazda donji.
Husic je dao materijala, nesvjesno. I Slobodin ulazak u PL je postena koliko i titula od pitara. Sloboda jeste pustila pitarima na Kosevu. Ima snimak, a i Zeba je svjedok

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 mar 2016, 00:24

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Inače samo bih još dodao na Virtin post to da je Selimović kada je potvrdio da je bilo sastanka u Parku Prinčeva rekao da su se dogovarali oko organizacije utakmice Sarajevo-Sloboda da navijačima Slobode bude besplatan ulaz, premije je dakle negirao.
Da, ali kad ga je Senad pitao da li je 20.000 za zadnje kolo, kao iz topa je odgovorio "nije". Ma i Dini svaka čast, došao je da bude strijeljan jer zna da Azmir nema oraha u džepovima i da može biti opušten, pokušao je on par puta u Dodikovom stilu okrenuti priču, ali Senad je stari lisac i nije to dozvolio. Dino je pitar od glave do pete i voli svoj klub, a onaj ko je sve ovo zakuhao nije tu, to je najveća šteta.
Ma u suštini emisija je bila video materijal današnjih izjava, sve što su danas rekli u izjavama to su rekli i u emisiji, samo eto Azmir je spomenuo "Široki Brijeg, svako malo ga zvali da piju kafe" i ono što je meni uletilo u uho kada mu je Azmir rekao da ga je Dino pitao "Pošto je utakmica?" eto to su neke stvari koje danas nisu rekli za novine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 00:24

PipiDugaCarapa je napisao/la:
U Zlatiboru..
PUNAC SVAKA TI ČAST.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2016, 00:27

Raonffa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma u suštini emisija je bila video materijal današnjih izjava, sve što su danas rekli u izjavama to su rekli i u emisiji, samo eto Azmir je spomenuo "Široki Brijeg, svako malo ga zvali da piju kafe" i ono što je meni uletilo u uho kada mu je Azmir rekao da ga je Dino pitao "Pošto je utakmica?" eto to su neke stvari koje danas nisu rekli za novine.
Zar nije spomenuo Siroki kao grad, a ne kao klub ? Ili debelo grijesim :eh:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 mar 2016, 00:27

prisutanod1964 je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
U Zlatiboru..
PUNAC SVAKA TI ČAST.
slika

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 mar 2016, 00:31

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Zar nije spomenuo Siroki kao grad, a ne kao klub ? Ili debelo grijesim :eh:
Moguće, mislim da je rekao "Dok smo išli za Široki Brijeg više puta su me zvali na kafu" ili je možda govorio u jednini tj da je išao za Široki, uglavnom vi ste sa Širokim prošle godine igrali početkom aprila, i nema neke logike da je u pitanju bila tekma. Možda je bilo u smislu posjete Širokom iz nekog razloga.

Ili su vas možda htjeli premirati i tada pošto je čini mi se Široki u toj fazi bio prvi vrhu tabele, tek kasnije su pali i uvezali par loših rezultata.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 00:33

Kineski ti je za desetke.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 12 mar 2016, 00:58

Ja ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje sumnjaju da se stima. Pa ovo je BiH, ovdje je sve korumpirano. Niko nije cist i svi stimaju kad im treba, ovo nije nista novo, samo je izneseno javno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.