Ne bi ni vama škodila koja pjesma.Frutek je napisao/la:I napisat im nove pjesmeAdnel je napisao/la:Treba im ukrast ovaj udarni transparent i napravit im novi pa fino poklonit![]()
![]()
![]()
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
... mi ne biramo, mi smo izabrani...
helmet je napisao/la:Ne bi ni vama škodila koja pjesma.Frutek je napisao/la:I napisat im nove pjesmeAdnel je napisao/la:Treba im ukrast ovaj udarni transparent i napravit im novi pa fino poklonit![]()
![]()
![]()
Zige-Zage
A ja ti na fudbal ne idem samo protiv Čelika i Zvijezde sam bio ove godine
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
[/quote]
Ne bi ni vama škodila koja pjesma.
[/quote]
Zige-Zage
, ja idem na košrkaške al tu ne idem sa Fukarama
[/quote]
ma ti si internet huligan..

Ne bi ni vama škodila koja pjesma.
Zige-Zage
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
cestitam na ulasku PL, prije svega jedan klub i stadion koji je normalani koji ima normalne uslove a nadam se da ce moj klub pjevajuci se vracat iz banovica jer dosad ste nam bili pravo neugodni 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ne bi ni vama škodila koja pjesma._amel_13_BHf_ je napisao/la:
Zige-Zage
Nisam Huligan
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Lijep stadion,ljubazni ljudi koji ne prave frku bit ce uzitak igrati u Banovicima.Jos jednom sretan povratak u PL.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
hvala druze na lijepim rijecimadino lj je napisao/la:Lijep stadion,ljubazni ljudi koji ne prave frku bit ce uzitak igrati u Banovicima.Jos jednom sretan povratak u PL.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma de ba amele ima normalnih ljudi sam i vidis...a ima i seljacina koje provociraju......LJM09 TM87_amel_13_BHf_ je napisao/la:hvala druze na lijepim rijecimadino lj je napisao/la:Lijep stadion,ljubazni ljudi koji ne prave frku bit ce uzitak igrati u Banovicima.Jos jednom sretan povratak u PL.![]()
1947!
Pa u Banovicima i jesu samo Pitari sranje pravili (doduse i bili slani u bolnicu na Gradinu).Ljumani_Banovici je napisao/la:ma de ba amele ima normalnih ljudi sam i vidis...a ima i seljacina koje provociraju......LJM09 TM87_amel_13_BHf_ je napisao/la:hvala druze na lijepim rijecimadino lj je napisao/la:Lijep stadion,ljubazni ljudi koji ne prave frku bit ce uzitak igrati u Banovicima.Jos jednom sretan povratak u PL.![]()
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
To jest.....ali znamo da su nam POČUPALI POLA ISTOČNE TRIBINE ......A na gradini je zavrsilo nekoliko stotina PITARA...
.........nekad smo i mi bili JAKI ali pitari su sad napaljeni pa ce doc da nam počupaju sad cijelu tribinu...hahha
1947!
Pusti ba kitare nego kad su Ljumani osnovaniLjumani_Banovici je napisao/la:To jest.....ali znamo da su nam POČUPALI POLA ISTOČNE TRIBINE ......A na gradini je zavrsilo nekoliko stotina PITARA...![]()
![]()
![]()
.........nekad smo i mi bili JAKI ali pitari su sad napaljeni pa ce doc da nam počupaju sad cijelu tribinu...hahha
E sad nekoliko stotina... Odvadi malo... Toliko ih nije doslo u Banovice sve skupa zadnjih 15 godina...Ljumani_Banovici je napisao/la:To jest.....ali znamo da su nam POČUPALI POLA ISTOČNE TRIBINE ......A na gradini je zavrsilo nekoliko stotina PITARA...![]()
![]()
![]()
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ljumane kao grupu su osnovali tadasnji pioniri FKB. Po mom misljenju to bi moglo otprilike biti 1988.god. Jedan od prvih Ljumana je bio Alen Mesanovic, po mnogima najtalentovaniji fudbaler sa ovih prostora.
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
pa dobro TAKO SE KAŽEVan Klomp je napisao/la:E sad nekoliko stotina... Odvadi malo... Toliko ih nije doslo u Banovice sve skupa zadnjih 15 godina...Ljumani_Banovici je napisao/la:To jest.....ali znamo da su nam POČUPALI POLA ISTOČNE TRIBINE ......A na gradini je zavrsilo nekoliko stotina PITARA...![]()
![]()
![]()
1947!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
joj ivas sve bukvalno shvatate

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
SEMIR SLOMIĆ sve blize nasoj EKIPI................Sema care s tobom u vrh

1947!
-
analiticar_
- Kontakt:
Cestitam na ulasku u PL..Svaka cast...
Imate dobar stadion, igrao sam na njemu davno jos, odmah nakon rata a vec tada je bio na veoma dobrom nivou....
Imate dobar stadion, igrao sam na njemu davno jos, odmah nakon rata a vec tada je bio na veoma dobrom nivou....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta ste se usutili, dabogda vam Mujic bio gradonacelnik i presjednik kluba! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nedo BOGProbisvjet je napisao/la:Sta ste se usutili, dabogda vam Mujic bio gradonacelnik i presjednik kluba!
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
KUP JUGOSLAVIJE 1986/87
1/16 FINALA
Buducnost (Banovici) 0:0 - 3:2 PEN Dinamo (Zagreb)
1/8 FINALA
Hajduk (Split) 4:1 - 1:2 Buducnost (Banovici)
1/16 FINALA
Buducnost (Banovici) 0:0 - 3:2 PEN Dinamo (Zagreb)
1/8 FINALA
Hajduk (Split) 4:1 - 1:2 Buducnost (Banovici)
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.