Ne bi ni vama škodila koja pjesma.Frutek je napisao/la:I napisat im nove pjesmeAdnel je napisao/la:Treba im ukrast ovaj udarni transparent i napravit im novi pa fino poklonit![]()
![]()
![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Ne bi ni vama škodila koja pjesma.Frutek je napisao/la:I napisat im nove pjesmeAdnel je napisao/la:Treba im ukrast ovaj udarni transparent i napravit im novi pa fino poklonit![]()
![]()
![]()
helmet je napisao/la:Ne bi ni vama škodila koja pjesma.Frutek je napisao/la:I napisat im nove pjesmeAdnel je napisao/la:Treba im ukrast ovaj udarni transparent i napravit im novi pa fino poklonit![]()
![]()
![]()
Ne bi ni vama škodila koja pjesma._amel_13_BHf_ je napisao/la:
hvala druze na lijepim rijecimadino lj je napisao/la:Lijep stadion,ljubazni ljudi koji ne prave frku bit ce uzitak igrati u Banovicima.Jos jednom sretan povratak u PL.
ma de ba amele ima normalnih ljudi sam i vidis...a ima i seljacina koje provociraju......LJM09 TM87_amel_13_BHf_ je napisao/la:hvala druze na lijepim rijecimadino lj je napisao/la:Lijep stadion,ljubazni ljudi koji ne prave frku bit ce uzitak igrati u Banovicima.Jos jednom sretan povratak u PL.![]()
Pa u Banovicima i jesu samo Pitari sranje pravili (doduse i bili slani u bolnicu na Gradinu).Ljumani_Banovici je napisao/la:ma de ba amele ima normalnih ljudi sam i vidis...a ima i seljacina koje provociraju......LJM09 TM87_amel_13_BHf_ je napisao/la:hvala druze na lijepim rijecimadino lj je napisao/la:Lijep stadion,ljubazni ljudi koji ne prave frku bit ce uzitak igrati u Banovicima.Jos jednom sretan povratak u PL.![]()
Pusti ba kitare nego kad su Ljumani osnovaniLjumani_Banovici je napisao/la:To jest.....ali znamo da su nam POČUPALI POLA ISTOČNE TRIBINE ......A na gradini je zavrsilo nekoliko stotina PITARA...![]()
![]()
![]()
.........nekad smo i mi bili JAKI ali pitari su sad napaljeni pa ce doc da nam počupaju sad cijelu tribinu...hahha
E sad nekoliko stotina... Odvadi malo... Toliko ih nije doslo u Banovice sve skupa zadnjih 15 godina...Ljumani_Banovici je napisao/la:To jest.....ali znamo da su nam POČUPALI POLA ISTOČNE TRIBINE ......A na gradini je zavrsilo nekoliko stotina PITARA...![]()
![]()
![]()
.........nekad smo i mi bili JAKI ali pitari su sad napaljeni pa ce doc da nam počupaju sad cijelu tribinu...hahha
pa dobro TAKO SE KAŽEVan Klomp je napisao/la:E sad nekoliko stotina... Odvadi malo... Toliko ih nije doslo u Banovice sve skupa zadnjih 15 godina...Ljumani_Banovici je napisao/la:To jest.....ali znamo da su nam POČUPALI POLA ISTOČNE TRIBINE ......A na gradini je zavrsilo nekoliko stotina PITARA...![]()
![]()
![]()
nedo BOGProbisvjet je napisao/la:Sta ste se usutili, dabogda vam Mujic bio gradonacelnik i presjednik kluba!