FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 12 mar 2016, 23:23

Pribojavao sam se današnje tekme,zbog umora, prakticni istih 11 igrača igra 3,4 tekmu u 10 dana al eto nekako izgurasmo,malo nas je i sreca pogledala.

Povrede nikada nisu dobrodosle ali ova situacija sa Skahom,povreda Mehmedagica i jos suspenzije Kostica i Sarica bas dođoše u nevakat.

Jedino pozitivno u tome je sto su Kostic i Saric ocistili kartone i vjerovatno do kraja sezone vise nece imati problema s tim.

U opasnosti su Ivetic i Stjepanovic.

Dobro bi nam dosao Lakicevic ali i Husic,obojica su tu ali opet nisu tu ...protiv Sa vjerovatno najjaca postava ukljucujuci Sarica i Kostica koji ne moraju da se stede za vikend,Haurdic nema pravo nastupa ...mozda pocnemo i sa Govedaricom i vjerovatno opet Krpic od prve minute.

Ako prezivimo sljedece dvije tekme,samo nebo je granica.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 mar 2016, 23:25

Imal ko da zna i da hoce da mi pomogne oko avatara?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 12 mar 2016, 23:26

Pa ima li neko informaciju, je l' trenira ovaj Husić sa ekipom? Ovaj što kao Husref kaže da nije došao, šta je s tim likom? :wtf:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 mar 2016, 23:26

Zodiace, jesi li vidio sta sam ti napisao

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 mar 2016, 23:27

@Chi
Nisam, gdje :?:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 mar 2016, 23:31

Zodiac je napisao/la:@Chi
Nisam, gdje :?:
prelistaj par stranica nazad, dok smo pricali suplju :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 mar 2016, 23:36

Ne moraš brinuti zbog mene ,moje srce je zauzeto :lol: ali pazi da ko drugi ne uleti :mrgreen: .

Preporučujem ti da je oženiš i to je to ,osiguraš se,pa onda možete zajedno i streamove praviti a ako te odbije makar znas na cemu si, da mozes ici dalje :lol: .

Scorpio10
Kontakt:

Post Postao/la Scorpio10 » 12 mar 2016, 23:40

Još bi samo smišljeno trebali i kartone očistiti protiv Zelje (jer narednu idemo Velezu) i protiv Veleza (jer narednu nam dolazi Mladost). Za Zebu i Ahmetovica sam siguran da su karton od suspenzije, a mislim da imamo jos neke iz prve postave. Realno, trebali bi i Velez i Mladost uzeti sa blagim rotacijama u sastavu, i bez nekog/nekih igrača, a onda u finiš u borbu do kosti za titulu :)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 mar 2016, 23:42

Chini ba proslo je tvoje vrijeme, imao si vremena slab si bio... Ima nas 2-3 koji smo ozbiljni od vas Lacijala :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 12 mar 2016, 23:45

Scorpio10 je napisao/la:Još bi samo smišljeno trebali i kartone očistiti protiv Zelje (jer narednu idemo Velezu) i protiv Veleza (jer narednu nam dolazi Mladost). Za Zebu i Ahmetovica sam siguran da su karton od suspenzije, a mislim da imamo jos neke iz prve postave. Realno, trebali bi i Velez i Mladost uzeti sa blagim rotacijama u sastavu, i bez nekog/nekih igrača, a onda u finiš u borbu do kosti za titulu :)
To je lijepa zamisao, ali nema lakih utakmica ,nema unaprijed upisanih bodova, Velež i Mladost neće bit puno lakši od bilo koga. Svaka utakmica je finale.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 mar 2016, 23:49

Jel moguce da nigdje nema golovi sa utakmice ljudi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 mar 2016, 23:50

solinas je napisao/la:Jel moguce da nigdje nema golovi sa utakmice ljudi.
U BiH je sve moguce

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 12 mar 2016, 23:51

Zar ne reče neko da je snimio golove, probisvjet ako se ne varam?
edit: varam se, nije on, al' sjećam se da je neko postavio da je snimio golove :problem:
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 12 mar 2016, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

Scorpio10
Kontakt:

Post Postao/la Scorpio10 » 12 mar 2016, 23:52

kadtrebaglasan je napisao/la:
Scorpio10 je napisao/la:Još bi samo smišljeno trebali i kartone očistiti protiv Zelje (jer narednu idemo Velezu) i protiv Veleza (jer narednu nam dolazi Mladost). Za Zebu i Ahmetovica sam siguran da su karton od suspenzije, a mislim da imamo jos neke iz prve postave. Realno, trebali bi i Velez i Mladost uzeti sa blagim rotacijama u sastavu, i bez nekog/nekih igrača, a onda u finiš u borbu do kosti za titulu :)
To je lijepa zamisao, ali nema lakih utakmica ,nema unaprijed upisanih bodova, Velež i Mladost neće bit puno lakši od bilo koga. Svaka utakmica je finale.
Naravno, pristup svakoj utakmici treba biti ozbiljan i maksimalan. Ali opet realnost je da će se te utakmice izdvojiti kao one za nijansu lakse, i ne mislim sad da ociste svi za jednu, nego smisljeno, bolje ipak da ih nemamo za te utakmice, nego ned'o Bog za neke teze, samo kazem :)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 mar 2016, 23:55

Aerials je napisao/la:Zar ne reče neko da je snimio golove, probisvjet ako se ne varam?
edit: varam se, nije on, al' sjećam se da je neko postavio da je snimio golove :problem:
Jest on, ne varas se.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 mar 2016, 23:57

Treba sačekati sa tim formacijama za subotu, jer imamo Sarajevo u utorak i ako neko dobije crveni (što je vrlo moguće) neće ga biti protiv željane. Isto postoji opcija povrede opet :)

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 12 mar 2016, 23:58

DoeTz je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Zar ne reče neko da je snimio golove, probisvjet ako se ne varam?
Jest on, ne varas se.
nigdje posta sad :crazy:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 mar 2016, 23:59

Aerials je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Jest on, ne varas se.
nigdje posta sad :crazy:
Mrsko mu postavljat pa izbrisao :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2016, 23:59

Zodiac je napisao/la: Dobro bi nam dosao Lakicevic ali i Husic,obojica su tu ali opet nisu tu ...protiv Sa vjerovatno najjaca postava ukljucujuci Sarica i Kostica koji ne moraju da se stede za vikend,Haurdic nema pravo nastupa ...mozda pocnemo i sa Govedaricom i vjerovatno opet Krpic od prve minute.
Pitao sam već jednom al niko ne odgovori. Kako Haurdić nema pravo nastupa u kupu a Merzić ima?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 13 mar 2016, 00:02

Coraco je napisao/la:Treba sačekati sa tim formacijama za subotu, jer imamo Sarajevo u utorak i ako neko dobije crveni (što je vrlo moguće) neće ga biti protiv željane. Isto postoji opcija povrede opet :)
Subota ili nedelja? :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.