FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pribojavao sam se današnje tekme,zbog umora, prakticni istih 11 igrača igra 3,4 tekmu u 10 dana al eto nekako izgurasmo,malo nas je i sreca pogledala.
Povrede nikada nisu dobrodosle ali ova situacija sa Skahom,povreda Mehmedagica i jos suspenzije Kostica i Sarica bas dođoše u nevakat.
Jedino pozitivno u tome je sto su Kostic i Saric ocistili kartone i vjerovatno do kraja sezone vise nece imati problema s tim.
U opasnosti su Ivetic i Stjepanovic.
Dobro bi nam dosao Lakicevic ali i Husic,obojica su tu ali opet nisu tu ...protiv Sa vjerovatno najjaca postava ukljucujuci Sarica i Kostica koji ne moraju da se stede za vikend,Haurdic nema pravo nastupa ...mozda pocnemo i sa Govedaricom i vjerovatno opet Krpic od prve minute.
Ako prezivimo sljedece dvije tekme,samo nebo je granica.
Povrede nikada nisu dobrodosle ali ova situacija sa Skahom,povreda Mehmedagica i jos suspenzije Kostica i Sarica bas dođoše u nevakat.
Jedino pozitivno u tome je sto su Kostic i Saric ocistili kartone i vjerovatno do kraja sezone vise nece imati problema s tim.
U opasnosti su Ivetic i Stjepanovic.
Dobro bi nam dosao Lakicevic ali i Husic,obojica su tu ali opet nisu tu ...protiv Sa vjerovatno najjaca postava ukljucujuci Sarica i Kostica koji ne moraju da se stede za vikend,Haurdic nema pravo nastupa ...mozda pocnemo i sa Govedaricom i vjerovatno opet Krpic od prve minute.
Ako prezivimo sljedece dvije tekme,samo nebo je granica.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Imal ko da zna i da hoce da mi pomogne oko avatara?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pa ima li neko informaciju, je l' trenira ovaj Husić sa ekipom? Ovaj što kao Husref kaže da nije došao, šta je s tim likom? 
Zodiace, jesi li vidio sta sam ti napisao
@Chi
Nisam, gdje
Nisam, gdje
prelistaj par stranica nazad, dok smo pricali supljuZodiac je napisao/la:@Chi
Nisam, gdje
Ne moraš brinuti zbog mene ,moje srce je zauzeto
ali pazi da ko drugi ne uleti
.
Preporučujem ti da je oženiš i to je to ,osiguraš se,pa onda možete zajedno i streamove praviti a ako te odbije makar znas na cemu si, da mozes ici dalje
.
Preporučujem ti da je oženiš i to je to ,osiguraš se,pa onda možete zajedno i streamove praviti a ako te odbije makar znas na cemu si, da mozes ici dalje
Još bi samo smišljeno trebali i kartone očistiti protiv Zelje (jer narednu idemo Velezu) i protiv Veleza (jer narednu nam dolazi Mladost). Za Zebu i Ahmetovica sam siguran da su karton od suspenzije, a mislim da imamo jos neke iz prve postave. Realno, trebali bi i Velez i Mladost uzeti sa blagim rotacijama u sastavu, i bez nekog/nekih igrača, a onda u finiš u borbu do kosti za titulu 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Chini ba proslo je tvoje vrijeme, imao si vremena slab si bio... Ima nas 2-3 koji smo ozbiljni od vas Lacijala 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
To je lijepa zamisao, ali nema lakih utakmica ,nema unaprijed upisanih bodova, Velež i Mladost neće bit puno lakši od bilo koga. Svaka utakmica je finale.Scorpio10 je napisao/la:Još bi samo smišljeno trebali i kartone očistiti protiv Zelje (jer narednu idemo Velezu) i protiv Veleza (jer narednu nam dolazi Mladost). Za Zebu i Ahmetovica sam siguran da su karton od suspenzije, a mislim da imamo jos neke iz prve postave. Realno, trebali bi i Velez i Mladost uzeti sa blagim rotacijama u sastavu, i bez nekog/nekih igrača, a onda u finiš u borbu do kosti za titulu
Jel moguce da nigdje nema golovi sa utakmice ljudi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
U BiH je sve mogucesolinas je napisao/la:Jel moguce da nigdje nema golovi sa utakmice ljudi.
Zar ne reče neko da je snimio golove, probisvjet ako se ne varam?
edit: varam se, nije on, al' sjećam se da je neko postavio da je snimio golove
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 12 mar 2016, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno, pristup svakoj utakmici treba biti ozbiljan i maksimalan. Ali opet realnost je da će se te utakmice izdvojiti kao one za nijansu lakse, i ne mislim sad da ociste svi za jednu, nego smisljeno, bolje ipak da ih nemamo za te utakmice, nego ned'o Bog za neke teze, samo kazemkadtrebaglasan je napisao/la:To je lijepa zamisao, ali nema lakih utakmica ,nema unaprijed upisanih bodova, Velež i Mladost neće bit puno lakši od bilo koga. Svaka utakmica je finale.Scorpio10 je napisao/la:Još bi samo smišljeno trebali i kartone očistiti protiv Zelje (jer narednu idemo Velezu) i protiv Veleza (jer narednu nam dolazi Mladost). Za Zebu i Ahmetovica sam siguran da su karton od suspenzije, a mislim da imamo jos neke iz prve postave. Realno, trebali bi i Velez i Mladost uzeti sa blagim rotacijama u sastavu, i bez nekog/nekih igrača, a onda u finiš u borbu do kosti za titulu
Jest on, ne varas se.Aerials je napisao/la:Zar ne reče neko da je snimio golove, probisvjet ako se ne varam?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Treba sačekati sa tim formacijama za subotu, jer imamo Sarajevo u utorak i ako neko dobije crveni (što je vrlo moguće) neće ga biti protiv željane. Isto postoji opcija povrede opet 
nigdje posta sadDoeTz je napisao/la:Jest on, ne varas se.Aerials je napisao/la:Zar ne reče neko da je snimio golove, probisvjet ako se ne varam?
Mrsko mu postavljat pa izbrisaoAerials je napisao/la:nigdje posta sadDoeTz je napisao/la:Jest on, ne varas se.Aerials je napisao/la:Zar ne reče neko da je snimio golove, probisvjet ako se ne varam?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pitao sam već jednom al niko ne odgovori. Kako Haurdić nema pravo nastupa u kupu a Merzić ima?Zodiac je napisao/la: Dobro bi nam dosao Lakicevic ali i Husic,obojica su tu ali opet nisu tu ...protiv Sa vjerovatno najjaca postava ukljucujuci Sarica i Kostica koji ne moraju da se stede za vikend,Haurdic nema pravo nastupa ...mozda pocnemo i sa Govedaricom i vjerovatno opet Krpic od prve minute.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Subota ili nedelja?Coraco je napisao/la:Treba sačekati sa tim formacijama za subotu, jer imamo Sarajevo u utorak i ako neko dobije crveni (što je vrlo moguće) neće ga biti protiv željane. Isto postoji opcija povrede opet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.