PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

joker90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2016, 23:36

PipiDugaCarapa je napisao/la:Padoše nam kone u depresiju..
Padose oni koji nisu vidjeli dalje od nosa, mi "pljuvaci" smo nazalost ocekivali ovo.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 mar 2016, 23:39

Aerials je napisao/la:

Azmir vs Dino :kafa:
:urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 12 mar 2016, 23:59

joker90 je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Padoše nam kone u depresiju..
Padose oni koji nisu vidjeli dalje od nosa, mi "pljuvaci" smo nazalost ocekivali ovo.. :kafa:
No ovih prvih je mnogo više.Onaj ko dozvoli da mu oblajhani papak i "književnik" vodi klupsku politiku,
ne može očekivati ništa dobro. Pored toliko legendi kluba,koje uzgred rečeno,ne mogu prismrditi,dozvo
ljeno je seoskim lolama da kolo vode.Žao mi je zbog Husrefa-koji zdravlje izgubi zbog Sarajeva a otjeraste ga
kao zadnjeg,Vahidina,Mirsada i svih ostalih dobrih ljudi i igrača ovog kluba.
Ako vam to nešto znači ja sam mrtvi Manijak.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 mar 2016, 00:09

elamalakia je napisao/la:
Ma narode ništa čudno, Tuzlaci su čudna sorta, nastala od bjegunaca, lutalica, beskućnika, osuđenika, propalih filozofa, naravno iz cijele bivše nam države, koji su smiraj pod nebom tada nalazili u tom mirnom industrijskom gradu, koji je stanove djelio džaba svima koji su tražili, kojih nema svojih starosjedioca, kulture, nit neke historije. Pa dovoljno govori činjenica da su imali najveći procenat u bivšoj Jugi mješanih brakova a tako je i danas.. Niko ne zna ko su nit šta su
A dobro ih i Nikša opisa

[youtube][/youtube]
Ne znam ko je ovo napisao, da li ti ili neko drugi a i ne zanima me. Tebi cu odgovoriti.

Tuzla propada, zato sto propada cijela Bosna. Ko nije mrdnuo nos dalje iz sehera prica napamet. Sela su umrla, mladi su otisli ili planiraju da idu, ostali su samo starci, imam tri starija rodjaka sva trojica su vani, uhvatili zadnji voz. İ gradovi se prazne, nisam bio u Tuzli 4 mjeseca, u februaru sam dosao na odmor, i prvu noc u gradu sam osjetio koliko je mladih otislo i koliko ih planira da ide. Sarajevo je veliki grad i ne osjeti, dolaze studenti, doseljavaju se ljudi jos uvijek, pa pune praznine. Ne sumnjam da ce i Sarajevo osjetiti odliv mladih za desetak godina. To je sudbina koja ce pogoditi cijelu Bosnu.

Od cega je nastala Tuzla i gdje joj je historija ? Od neolitskih naselja pa sve do prvih pisanih izvora 950. godine, preko srednjovjekovne Bosne, Osmanlija pa do danas. Nema svoje kulture ? Tradicionalne kulture ? Gradske kulture ? Da nema toga ne bi bili toliko svoji, nego bi nas pojeo neki veci grad. Starosjedioca vise nema nigdje, niti ih nakon zadnjeg rata mozes primjetiti. Da li je Mesa Selimovih bio propali filozof ili osudjenik ? İli je mozda Mirza Delibasic bio beskucnik i lutalica ?

Ovo zadnje vas najvise boli, a ovo zadnje se u Tuzli ni za 5 ratova nece promjeniti. Kad mi mladi hrvat tuzlak sa dvojnim drzavljanstvo kaze da ne zeli napustiti Tuzlu, da je na fakultetu u Tz cisto da pokusa ovdje ostati, ako ne uspije da moze mirne duse otici. A ja sa tu zadesio sa srbinom tuzlakom, jaran iz srednje. Pa onda sva trojica polupijani u krugu stojimo i zajebavamo se, a hrvat nas grli i govori "ovo nigdje nema, zato volim sto sam ovdje, ko sam vani ili bilo gdje drugo, stranac, niko, nisam sa svojima a svi ste moji", najezim se kad se sjetim toga. To se u vasim glavama ne moze prelomit, i nikad nece. Nijedan od nas ne bi Tuzlu dao ni za jedno Sarajevo, ako mi vec patimo od kompleksa. Bas zbog ovog zadnjeg ne bi je dao ni za ovo mjesto od 5 miliona ljudi gdje se skolujem. A ne bi ni oni, samo da nam je drzava normalna pa da se mladi vrate i da ne idu, sve bi ponovo ozivilo.

A Niksa je upravi taj propali filozof kojeg si spomenuo.

Ovo jeste troll tema, ali neka vam stoji nesto ozbiljno, da znate koliko i zasto smo zapravo razliciti.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 13 mar 2016, 00:34

Vremenska prognoza... :D :D
slika

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 13 mar 2016, 00:53

Ljudi meni stvarno zao Veleza sto ode u drugu ligu a neko selo ima svoj tim u plbih. Isto tako kao sto mi je bio zao Slobode.
Šteta golema ali eto valjda se vrate ko I vi pa uzmu "čistu" titulu.
Hajde nije beg cicija, bolje I Sloboda nego Zrinjski.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 13 mar 2016, 01:06

slika
:rol: :rol: :rol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 mar 2016, 01:21

Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam :plac: :plac:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 mar 2016, 01:28

Rinuka je napisao/la:Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam :plac: :plac:
Ma i nemece ti niko moj rinaka cekamo da vidimo kako ce revans zavrsiti. :mrgreen:
Da nebude :plac:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 mar 2016, 01:31

solinas je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam :plac: :plac:
Ma i nemece ti niko moj rinaka cekamo da vidimo kako ce revans zavrsiti. :mrgreen:
Yebes revans..Ja bi da se taj kup ukine :lol: :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 13 mar 2016, 01:32

:clap: bas kontam gdje ekipa, knjizenvnik high I špijun joker da ih pitam, sta vele o dini I azmiru :rol:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 mar 2016, 01:33

Rinuka je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Yebes revans..Ja bi da se taj kup ukine :lol: :lol:
Velika je vjerovatnoca da ce za vas u utorak kup biti ukinut ne beri brigu :D

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 mar 2016, 01:40

[youtube][/youtube]

:D :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2016, 01:47

Nikad ja nisam bjezao od kvalitetne zajebancije na nas racun, samo slabo toga ovdje ima..
Bahati, bahati Željkan!
1946

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 mar 2016, 01:49

joker90 je napisao/la:
Nikad ja nisam bjezao od kvalitetne zajebancije na nas racun, samo slabo toga ovdje ima..
Vise volis s muhom do 4 ujutro o drogama razglabati :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2016, 01:53

Muha je dobar momak. Jesi spreman ti da nosis avatar? Samo nisam potpis spremio jos za Edu.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 mar 2016, 01:53

pinoglavi je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Vise volis s muhom do 4 ujutro o drogama razglabati :mrgreen:
Ma kakav Muha i droga, on ako pojede malo vise satarasa njega i to ''ufati'' :lol: :lol:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 13 mar 2016, 01:54

Joker je špijun ali je ok nije seljober, osim jednog dana kad rece sto vas nije benjo sve poroko :thumbdown:
Jos doleti high kaze, poslije zareza ide prznina izudinov :silent:
Tad sam Im zamjerio ali sve ok nista protiv njih. Jbga I ja kazem svasta u revoltu.
Samo aldin amazon I 123442 acc njega štemam ko pečat.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 13 mar 2016, 01:57

Rinkica dobio pojacanje I pusta avet, šššš :shhh:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 mar 2016, 01:57

joker90 je napisao/la:Muha je dobar momak. Jesi spreman ti da nosis avatar? Samo nisam potpis spremio jos za Edu.. :kafa:
Ma dobar je muha, ali stil pisanja mu je haos :urnebes:
Za avatar sam spreman ako nam se omakne, ali sa vasom 442 trebamo biti stvarno preumorni da zijanimo :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Pablo11 i 15 gostiju.