Padose oni koji nisu vidjeli dalje od nosa, mi "pljuvaci" smo nazalost ocekivali ovo..PipiDugaCarapa je napisao/la:Padoše nam kone u depresiju..

Padose oni koji nisu vidjeli dalje od nosa, mi "pljuvaci" smo nazalost ocekivali ovo..PipiDugaCarapa je napisao/la:Padoše nam kone u depresiju..
Aerials je napisao/la:
Azmir vs Dino
No ovih prvih je mnogo više.Onaj ko dozvoli da mu oblajhani papak i "književnik" vodi klupsku politiku,joker90 je napisao/la:Padose oni koji nisu vidjeli dalje od nosa, mi "pljuvaci" smo nazalost ocekivali ovo..PipiDugaCarapa je napisao/la:Padoše nam kone u depresiju..
Ne znam ko je ovo napisao, da li ti ili neko drugi a i ne zanima me. Tebi cu odgovoriti.elamalakia je napisao/la:A dobro ih i Nikša opisaMa narode ništa čudno, Tuzlaci su čudna sorta, nastala od bjegunaca, lutalica, beskućnika, osuđenika, propalih filozofa, naravno iz cijele bivše nam države, koji su smiraj pod nebom tada nalazili u tom mirnom industrijskom gradu, koji je stanove djelio džaba svima koji su tražili, kojih nema svojih starosjedioca, kulture, nit neke historije. Pa dovoljno govori činjenica da su imali najveći procenat u bivšoj Jugi mješanih brakova a tako je i danas.. Niko ne zna ko su nit šta su
[youtube][/youtube]
Ma i nemece ti niko moj rinaka cekamo da vidimo kako ce revans zavrsiti.Rinuka je napisao/la:Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam![]()
Yebes revans..Ja bi da se taj kup ukinesolinas je napisao/la:Ma i nemece ti niko moj rinaka cekamo da vidimo kako ce revans zavrsiti.Rinuka je napisao/la:Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam![]()
![]()
Da nebude![]()
Rinuka je napisao/la:Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam![]()
Velika je vjerovatnoca da ce za vas u utorak kup biti ukinut ne beri briguRinuka je napisao/la:Yebes revans..Ja bi da se taj kup ukinesolinas je napisao/la:Ma i nemece ti niko moj rinaka cekamo da vidimo kako ce revans zavrsiti.Rinuka je napisao/la:Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam![]()
![]()
Da nebude![]()
![]()
Nikad ja nisam bjezao od kvalitetne zajebancije na nas racun, samo slabo toga ovdje ima..Rinuka je napisao/la:Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam![]()
Vise volis s muhom do 4 ujutro o drogama razglabatijoker90 je napisao/la:Nikad ja nisam bjezao od kvalitetne zajebancije na nas racun, samo slabo toga ovdje ima..Rinuka je napisao/la:Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam![]()
Ma kakav Muha i droga, on ako pojede malo vise satarasa njega i to ''ufati''pinoglavi je napisao/la:Vise volis s muhom do 4 ujutro o drogama razglabatijoker90 je napisao/la:Nikad ja nisam bjezao od kvalitetne zajebancije na nas racun, samo slabo toga ovdje ima..Rinuka je napisao/la:Dje su ovi moji kad treba primati..Trpali smo svi zajedno, a sad ja sam ovdje ispastam![]()
Ma dobar je muha, ali stil pisanja mu je haosjoker90 je napisao/la:Muha je dobar momak. Jesi spreman ti da nosis avatar? Samo nisam potpis spremio jos za Edu..
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, jurisicduska, nedimmmm1337, PeppermintSA i 42 gosta.