Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

dejavu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la dejavu » 13 mar 2016, 21:19

[youtube][/youtube]

2:11
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 13 mar 2016, 21:37

mozel komentar na nedosudjen penal nad Karicem?

hvala[/quote]
Pa evo ako večeras bude ponavljano na BHT sportu ,bacit ću komentar jer sam to vidio samo na utakmici,a ako ti imaš neki dobar snimak postavi.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 mar 2016, 21:42

miky_hz je napisao/la:Pretjerujete stvarno sa sudijama,pogledajte Evropski fudbal i nema utakmice da sudije greške ne naprave.

Nego smo mi i globalu narod gdje nam je svako kriv samo mi ne,pa je tako i sada sa sudijama.

A velikim se uvijek navlačili protiv malih i to je uvijek normalno bilo,i Barcelona ima zaštitu sudija kad igra sa svakim manjim klubom što kod nas Željo nebi imao protiv Mladosti ili Sarajevo protiv Drine kupam.

Sve je to normalno i sudjenje je extremno bolje nego prije to kad te klao svaki levat čin odeš na gostujući teren.
Evropski fudbal se igra daleko brže, efikasnije, pa i kada se dogode greške, često to ne budu neke očigledne stvari koje svako vidi.

Kod nas je drugi slučaj. Prvo, igra se veoma spor fudbal, po lošim terenima, i sudija ako hoće može da vidi grešku, naravno događa se da ne vidi, ali zato su i uveli dodatne sudije, koje i kod nas, kao i u čitavom svijetu nisu nimalo svrsihodne.

Drugo, naše sudije su neškolovane. Nema ko da ih nauči, kad su im mentori Panić, Zrilić, Pilav, Prolić i ostala bratija. Treba nam jedno desetak seminara da ih održe strane i školovane sudije, pa da onda očekujemo od nove garde poput Peljta, Šehovića, Bandića, Obradovića da budu bolje sudije. Ova sezona je prepuna loših sudijskih odluka, ne ulazeći u to da li je namjerno ili nije. Ja sam mišljenja da ih je više bilo nenamjernih, i to mora da se ispravlja. Liga 12 neće sama od sebe donijeti poboljšanje našeg fudbala. Uz skraćenje lige, mora ići povećanje uslova, povećanje sponzora, i treći podjednako bitan faktor, poboljšanje sudija.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 mar 2016, 21:56

Pappy samo Bjelici oprasta. :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2016, 22:00

Bolanos je napisao/la:Pappy samo Bjelici oprasta. :rol:
Ma dobar je Bjelica, samo voli popit :D

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 13 mar 2016, 22:04

Ma skroz lose sudije, eno i Bilic se žali
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 13 mar 2016, 22:13

Sto se tice sudjenja mozda svi malo i pretjerujemo (mislim opcenito ne na neku konkretnu situaciju) sad gledam na areni neku emisiju o sudiskim odlukama i ima i kod njih dosta "diskutabilnih sizuacija" pa cak i ociglednih greski partizaanu npr priznat gol iz ofsajda a utakmicu sudio mazic. jbg kad se mazicu desi di nece ovim nasim uhljupima
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 13 mar 2016, 22:16

dejavu je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ne kontam sta 2:11 ??? Jedino cudno kadar poslije ova zenska medju gostujucim navijacima i to haaman dobra
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2016, 22:19

jasan je napisao/la:Sto se tice sudjenja mozda svi malo i pretjerujemo (mislim opcenito ne na neku konkretnu situaciju) sad gledam na areni neku emisiju o sudiskim odlukama i ima i kod njih dosta "diskutabilnih sizuacija" pa cak i ociglednih greski partizaanu npr priznat gol iz ofsajda a utakmicu sudio mazic. jbg kad se mazicu desi di nece ovim nasim uhljupima
Nije problem, suci grijese. Problem je ako grijese u korist jednih te istih. To nije greska, to je lopovluk.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 13 mar 2016, 22:23

jasan je napisao/la:
dejavu je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ne kontam sta 2:11 ??? Jedino cudno kadar poslije ova zenska medju gostujucim navijacima i to haaman dobra
Skandirali rahmetli Mirzi Raščiću, cijeli stadion im aplaudirao. Dočekani su aplauzima, ispraćeni su aplauzima. :)
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 mar 2016, 22:27

Bolanos je napisao/la:Pappy samo Bjelici oprasta. :rol:
On tek ne zna. :mrgreen: Recimo, Drašković je uvijek u njegovoj sjeni, iako je daleko bolji sudija od njega.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 mar 2016, 22:36

Halo Tuzla.Ima li straha.Cuvajte igrace u utorak treba CE van za subote.Mi cemo ove glavne odmorit ipak je vas mlatnut merak.E sad hocemo li uspjet to zavisi OD vas.To sto najavljujete psovanje i ostalo Nas ne zanima jer drugo nista ni ne ocekujemo.Dokle doslo sladje vas mlatnut nego komsije.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 mar 2016, 22:46

Alipasino je napisao/la:Halo Tuzla.Ima li straha.Cuvajte igrace u utorak treba CE van za subote.Mi cemo ove glavne odmorit ipak je vas mlatnut merak.E sad hocemo li uspjet to zavisi OD vas.To sto najavljujete psovanje i ostalo Nas ne zanima jer drugo nista ni ne ocekujemo.Dokle doslo sladje vas mlatnut nego komsije.
.. tako su divovi pisali, pa dobiše . . .momčino smanji doživljaj :salut:

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 13 mar 2016, 22:52

Alipasino je napisao/la:Halo Tuzla.Ima li straha.Cuvajte igrace u utorak treba CE van za subote.Mi cemo ove glavne odmorit ipak je vas mlatnut merak.E sad hocemo li uspjet to zavisi OD vas.To sto najavljujete psovanje i ostalo Nas ne zanima jer drugo nista ni ne ocekujemo.Dokle doslo sladje vas mlatnut nego komsije.
Tako su vam i komše razmišljale pa dobiše i po p.... i leđima :kafa:

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 13 mar 2016, 22:52

Koji dio tribine ce nam pripasti jer ce nas biti mnogo mnogo u subotu

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 13 mar 2016, 22:56

damirc je napisao/la:Koji dio tribine ce nam pripasti jer ce nas biti mnogo mnogo u subotu
Kavez, jos vruc ispod čekica, nego jel planirate ostat do 80 min ili idete prije :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 mar 2016, 22:56

Pappy je napisao/la: On tek ne zna. :mrgreen: Recimo, Drašković je uvijek u njegovoj sjeni, iako je daleko bolji sudija od njega.
"Danas ODLIČNI Valjić", "PERFEKTNO suđenje Valjića", to kaže ovaj komentator na BHT :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 mar 2016, 22:57

damirc je napisao/la:Koji dio tribine ce nam pripasti jer ce nas biti mnogo mnogo u subotu
A sektor sa kavezom. Zbog tog se konama zahvalite :kafa:

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 22:57

Koja izjava: "Blato i odbrana Travnika su bili na pravom mjestu." hahah :D

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 13 mar 2016, 22:58

Tugo nesreco :urnebes: :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []