PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

LUTVO
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la LUTVO » 14 mar 2016, 14:48

3 5 1 a to brzo se može promijeniti na 5 3 1 ili ofanzivnije 3 51 ili 4 4 1 ili 4 1 4
pa frajer ne zna šta priča
Mustafa Hukić
1951-1999

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 mar 2016, 14:51

Pitari opet prave cirkus od sebe hahaha
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

sofronije
Kontakt:

Post Postao/la sofronije » 14 mar 2016, 14:55

Ma nema zanimljivije lige na svijetu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 mar 2016, 14:57

Dobili su podrsku Tana, ja mislim da on veze nema sta se ovdje desava. :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2016, 14:58

Cocaine je napisao/la:Sto ne mogu ova tuzlanska kmecanja a nije ni pocela tekma. Sudi Valjic natezat ce Sarajevu bla bla bla isto kao da pickasto trazite prije tekme alibi u slucaju ispadanja. Bola imate dobru ekipu kojoj ni jedan sudija ne moze nista ako oni zele dobro odigrati. Istina dobro je i Sarajevo. Napisite yebat cemo sutra i vas i Valjica i tu spiku ocekujem. Koji vam je qurac šta ste preplašeni i istraumatizirani. :thumbup:
Strah od neuspjeha jer nikad nista nije osvojeno, valjda je to. Sada se stvorila situacija da Sloboda MORA pobijediti sve do kraja a ako izgubi negdje bod ili dva svasta ce se desiti od strane Tuzlaka. Nisam odavno vidio nesto ovakvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 mar 2016, 15:00

MortemHz je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Sto ne mogu ova tuzlanska kmecanja a nije ni pocela tekma. Sudi Valjic natezat ce Sarajevu bla bla bla isto kao da pickasto trazite prije tekme alibi u slucaju ispadanja. Bola imate dobru ekipu kojoj ni jedan sudija ne moze nista ako oni zele dobro odigrati. Istina dobro je i Sarajevo. Napisite yebat cemo sutra i vas i Valjica i tu spiku ocekujem. Koji vam je qurac šta ste preplašeni i istraumatizirani. :thumbup:
Strah od neuspjeha jer nikad nista nije osvojeno, valjda je to. Sada se stvorila situacija da Sloboda MORA pobijediti sve do kraja a ako izgubi negdje bod ili dva svasta ce se desiti od strane Tuzlaka. Nisam odavno vidio nesto ovakvo.

E jbga i ti sada pretjerujes, i okreces iskusno vodu na svoj mlin. Ali hajde ako je ovo sve okay, onda nista, ako prodjete svaka cast cestitam, jer sve je to dobro . :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2016, 15:09

TaRgEt_ je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

E jbga i ti sada pretjerujes, i okreces iskusno vodu na svoj mlin. Ali hajde ako je ovo sve okay, onda nista, ako prodjete svaka cast cestitam, jer sve je to dobro . :urnebes:
Sve je ovdje istina sto sam rekao, prelistaj malo pa ces vidjeti. Svi se mi divimo i svi mi postujemo gdje je i sta je sve Sloboda uradila za tako kratko vrijeme. Mislis da nas brato ne bi volio biti gdje ste vi sad, mislis da ja ne bi volio biti na vasem mjestu trenutno? Fazon je u tome sto bi se mi dostojanstveno ponasali a ne kada bi izgubili jedan bod psovali od do svim klubovima i krivili 400 stvari koje nisu povezane sa fudbalom. Vi ste sebi stvorili u glavi nesto da se ne bi iznenadio kada bi neko napisao da nam je NATO pomogao sutra ali nemojte zaboraviti s kim igrate. Sarajevo je najznacajnije ime u BH fudbalu iako je mozda i duplo slabije trenutno od Slobode mi cemo uraditi sve da vas izbacimo jer se mi nikad necemo predati koliko god tesko bilo iako smo sami krivi za ove lose rezultate a ne Sloboda, sudije, savez i ostali.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 mar 2016, 15:14

Nove taktike u fudbalu danas je predstavio Jesic, a to su 3-5-1 i 5-3-1 hHahahhaahahhahahaahhahahahaahhahahhah

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 mar 2016, 15:14

MortemHz je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sto ne mogu ova tuzlanska kmecanja a nije ni pocela tekma. Sudi Valjic natezat ce Sarajevu bla bla bla isto kao da pickasto trazite prije tekme alibi u slucaju ispadanja. Bola imate dobru ekipu kojoj ni jedan sudija ne moze nista ako oni zele dobro odigrati. Istina dobro je i Sarajevo. Napisite yebat cemo sutra i vas i Valjica i tu spiku ocekujem. Koji vam je qurac šta ste preplašeni i istraumatizirani. :thumbup:

Sve je ovdje istina sto sam rekao, prelistaj malo pa ces vidjeti. Svi se mi divimo i svi mi postujemo gdje je i sta je sve Sloboda uradila za tako kratko vrijeme. Mislis da nas brato ne bi volio biti gdje ste vi sad, mislis da ja ne bi volio biti na vasem mjestu trenutno? Fazon je u tome sto bi se mi dostojanstveno ponasali a ne kada bi izgubili jedan bod psovali od do svim klubovima i krivili 400 stvari koje nisu povezane sa fudbalom.
Joj joj joj, svi smo mi ba isti!
Manite priče :angel:

Jednostavno je osobina podneblja, cijelog Balkana, kriviti prvo nekog drugog.
Eto prilike sutra da ako Sloboda prođe da se dostojanstveno isprati Ješić. Ako Sarajevo ne prođe Ješa će doživjeti duplo veće neprijatnosti od svojih navijača nego na Tušnju.

Btw,

Vicent Tan daje punu podršku Miodragu Ješiću i rukovodstvu i klubu FK Sarajevo

Jel ovo poslao preko iPhonea! :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 14 mar 2016, 15:15

Pustite nas da pobijedimo sutra, pa cemo vam reci gdje se krije punac sa lovom :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 mar 2016, 15:16

MortemHz je napisao/la:
Sve je ovdje istina sto sam rekao, prelistaj malo pa ces vidjeti. Svi se mi divimo i svi mi postujemo gdje je i sta je sve Sloboda uradila za tako kratko vrijeme. Mislis da nas brato ne bi volio biti gdje ste vi sad, mislis da ja ne bi volio biti na vasem mjestu trenutno? Fazon je u tome sto bi se mi dostojanstveno ponasali a ne kada bi izgubili jedan bod psovali od do svim klubovima i krivili 400 stvari koje nisu povezane sa fudbalom. Vi ste sebi stvorili u glavi nesto da se ne bi iznenadio kada bi neko napisao da nam je NATO pomogao sutra ali nemojte zaboraviti s kim igrate. Sarajevo je najznacajnije ime u BH fudbalu iako je mozda i duplo slabije trenutno od Slobode mi cemo uraditi sve da vas izbacimo jer se mi nikad necemo predati koliko god tesko bilo iako smo sami krivi za ove lose rezultate a ne Sloboda, sudije, savez i ostali.

Pisaj po sirotinji, mi smo najjaci itd :urnebes: :urnebes:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 mar 2016, 15:17

Sve je ovdje istina sto sam rekao, prelistaj malo pa ces vidjeti. Svi se mi divimo i svi mi postujemo gdje je i sta je sve Sloboda uradila za tako kratko vrijeme. Mislis da nas brato ne bi volio biti gdje ste vi sad, mislis da ja ne bi volio biti na vasem mjestu trenutno? Fazon je u tome sto bi se mi dostojanstveno ponasali a ne kada bi izgubili jedan bod psovali od do svim klubovima i krivili 400 stvari koje nisu povezane sa fudbalom. Vi ste sebi stvorili u glavi nesto da se ne bi iznenadio kada bi neko napisao da nam je NATO pomogao sutra ali nemojte zaboraviti s kim igrate. Sarajevo je najznacajnije ime u BH fudbalu iako je mozda i duplo slabije trenutno od Slobode mi cemo uraditi sve da vas izbacimo jer se mi nikad necemo predati koliko god tesko bilo iako smo sami krivi za ove lose rezultate a ne Sloboda, sudije, savez i ostali.[/quote]

Moj brate dobri, od svih sam ocekivao ali ne od tebe . Od svih navijaca Sarajeva, ti , molotovljev Rule Hz ste regularni , doduse Ruleta prenese. Znaci ono je okay, sve bilo i jesenas i sada muska igra, penal okay postujem.

Prvo covjek nije psovao svim klubovima nemoj te price, druga stvar bio sam u lozama i samo cu ti reci vece ublehe od Dine Selimovica nema, ukopace on SArajevo, nemoj misliti da nekome zelim zlo. Azmiru je mrak pao na oci, covjek 3 sata trcao da se osjecaju svi kako treba i onda Dino zeli biti veci gigant nego sto jeste. Ne zaboravljamo mi vjeruj mi , ali ako je ovo sve okay vama neka bude, postujem jbga.

Rinuka prvo recite gdje punac pa onda sutra odmah prolazite :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 mar 2016, 15:21

Sutra će ime Nataša biti najčešće spominjana riječ na utakmici Sarajevo-Sloboda :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2016, 15:23

O kakvom covjeku pricas, ja ti pricam o vasim forumasima i ostalim ljudima a ne o nekom covjeku misterioznom :D

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 mar 2016, 15:25

MortemHz je napisao/la:O kakvom covjeku pricas, ja ti pricam o vasim forumasima i ostalim ljudima a ne o nekom covjeku misterioznom :D
Ko je ba misteriozan. Punac je kriminalac iz Tuzle :roll: :roll:

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 14 mar 2016, 15:26

Rinuka je napisao/la:Pustite nas da pobijedimo sutra, pa cemo vam reci gdje se krije punac sa lovom :lol:
Iskreno volio bi da mi ispadnemo iz kupa jer se u vitezu vidjelo da su nam igraci preumorni, i da nas sustize ova igra na 2 fronta... ne znam da li bi se smijao il plakao kad vidim da ognjen sudi zbog one prve utakmice i situacija gdje ste trebali dobiti crveni a niste... valjda sutra bude dobro sudio pa nek prodje bolji/sretniji il sta god samo da ne bude price o sudiji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2016, 15:27

fukare987 je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Pustite nas da pobijedimo sutra, pa cemo vam reci gdje se krije punac sa lovom :lol:
Iskreno volio bi da mi ispadnemo iz kupa jer se u vitezu vidjelo da su nam igraci preumorni, i da nas sustize ova igra na 2 fronta... ne znam da li bi se smijao il plakao kad vidim da ognjen sudi zbog one prve utakmice i situacija gdje ste trebali dobiti crveni a niste... valjda sutra bude dobro sudio pa nek prodje bolji/sretniji il sta god samo da ne bude price o sudiji
:tokralju: :tokralju:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2016, 15:30

Nista Dinokio za 20 milja nije rekao??.picic
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 mar 2016, 15:32

Zna Jesa sta prica. Cesar Augusto Hermengildo sa priprema! :salut: A vidi bordo kapice i bordo lopate. :rol: Jesa :kralj:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 14 mar 2016, 15:51

[quote="Mortus"]slika

NAJBOLJI IGRAC i najubojitiji fudbaler CAPAJBA AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
NATAŠA JE QURVA OGNJENEEEEEEE!!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.