PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
3 5 1 a to brzo se može promijeniti na 5 3 1 ili ofanzivnije 3 51 ili 4 4 1 ili 4 1 4
pa frajer ne zna šta priča
pa frajer ne zna šta priča
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
- amazon
- Kontakt:
Pitari opet prave cirkus od sebe hahaha
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma nema zanimljivije lige na svijetu.
- amazon
- Kontakt:
Dobili su podrsku Tana, ja mislim da on veze nema sta se ovdje desava. 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strah od neuspjeha jer nikad nista nije osvojeno, valjda je to. Sada se stvorila situacija da Sloboda MORA pobijediti sve do kraja a ako izgubi negdje bod ili dva svasta ce se desiti od strane Tuzlaka. Nisam odavno vidio nesto ovakvo.Cocaine je napisao/la:Sto ne mogu ova tuzlanska kmecanja a nije ni pocela tekma. Sudi Valjic natezat ce Sarajevu bla bla bla isto kao da pickasto trazite prije tekme alibi u slucaju ispadanja. Bola imate dobru ekipu kojoj ni jedan sudija ne moze nista ako oni zele dobro odigrati. Istina dobro je i Sarajevo. Napisite yebat cemo sutra i vas i Valjica i tu spiku ocekujem. Koji vam je qurac šta ste preplašeni i istraumatizirani.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Strah od neuspjeha jer nikad nista nije osvojeno, valjda je to. Sada se stvorila situacija da Sloboda MORA pobijediti sve do kraja a ako izgubi negdje bod ili dva svasta ce se desiti od strane Tuzlaka. Nisam odavno vidio nesto ovakvo.Cocaine je napisao/la:Sto ne mogu ova tuzlanska kmecanja a nije ni pocela tekma. Sudi Valjic natezat ce Sarajevu bla bla bla isto kao da pickasto trazite prije tekme alibi u slucaju ispadanja. Bola imate dobru ekipu kojoj ni jedan sudija ne moze nista ako oni zele dobro odigrati. Istina dobro je i Sarajevo. Napisite yebat cemo sutra i vas i Valjica i tu spiku ocekujem. Koji vam je qurac šta ste preplašeni i istraumatizirani.
E jbga i ti sada pretjerujes, i okreces iskusno vodu na svoj mlin. Ali hajde ako je ovo sve okay, onda nista, ako prodjete svaka cast cestitam, jer sve je to dobro .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je ovdje istina sto sam rekao, prelistaj malo pa ces vidjeti. Svi se mi divimo i svi mi postujemo gdje je i sta je sve Sloboda uradila za tako kratko vrijeme. Mislis da nas brato ne bi volio biti gdje ste vi sad, mislis da ja ne bi volio biti na vasem mjestu trenutno? Fazon je u tome sto bi se mi dostojanstveno ponasali a ne kada bi izgubili jedan bod psovali od do svim klubovima i krivili 400 stvari koje nisu povezane sa fudbalom. Vi ste sebi stvorili u glavi nesto da se ne bi iznenadio kada bi neko napisao da nam je NATO pomogao sutra ali nemojte zaboraviti s kim igrate. Sarajevo je najznacajnije ime u BH fudbalu iako je mozda i duplo slabije trenutno od Slobode mi cemo uraditi sve da vas izbacimo jer se mi nikad necemo predati koliko god tesko bilo iako smo sami krivi za ove lose rezultate a ne Sloboda, sudije, savez i ostali.TaRgEt_ je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Strah od neuspjeha jer nikad nista nije osvojeno, valjda je to. Sada se stvorila situacija da Sloboda MORA pobijediti sve do kraja a ako izgubi negdje bod ili dva svasta ce se desiti od strane Tuzlaka. Nisam odavno vidio nesto ovakvo.Cocaine je napisao/la:Sto ne mogu ova tuzlanska kmecanja a nije ni pocela tekma. Sudi Valjic natezat ce Sarajevu bla bla bla isto kao da pickasto trazite prije tekme alibi u slucaju ispadanja. Bola imate dobru ekipu kojoj ni jedan sudija ne moze nista ako oni zele dobro odigrati. Istina dobro je i Sarajevo. Napisite yebat cemo sutra i vas i Valjica i tu spiku ocekujem. Koji vam je qurac šta ste preplašeni i istraumatizirani.
E jbga i ti sada pretjerujes, i okreces iskusno vodu na svoj mlin. Ali hajde ako je ovo sve okay, onda nista, ako prodjete svaka cast cestitam, jer sve je to dobro .
- amazon
- Kontakt:
Nove taktike u fudbalu danas je predstavio Jesic, a to su 3-5-1 i 5-3-1 hHahahhaahahhahahaahhahahahaahhahahhah
Joj joj joj, svi smo mi ba isti!MortemHz je napisao/la:Sve je ovdje istina sto sam rekao, prelistaj malo pa ces vidjeti. Svi se mi divimo i svi mi postujemo gdje je i sta je sve Sloboda uradila za tako kratko vrijeme. Mislis da nas brato ne bi volio biti gdje ste vi sad, mislis da ja ne bi volio biti na vasem mjestu trenutno? Fazon je u tome sto bi se mi dostojanstveno ponasali a ne kada bi izgubili jedan bod psovali od do svim klubovima i krivili 400 stvari koje nisu povezane sa fudbalom.TaRgEt_ je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Sto ne mogu ova tuzlanska kmecanja a nije ni pocela tekma. Sudi Valjic natezat ce Sarajevu bla bla bla isto kao da pickasto trazite prije tekme alibi u slucaju ispadanja. Bola imate dobru ekipu kojoj ni jedan sudija ne moze nista ako oni zele dobro odigrati. Istina dobro je i Sarajevo. Napisite yebat cemo sutra i vas i Valjica i tu spiku ocekujem. Koji vam je qurac šta ste preplašeni i istraumatizirani.
Strah od neuspjeha jer nikad nista nije osvojeno, valjda je to. Sada se stvorila situacija da Sloboda MORA pobijediti sve do kraja a ako izgubi negdje bod ili dva svasta ce se desiti od strane Tuzlaka. Nisam odavno vidio nesto ovakvo.
Manite priče
Jednostavno je osobina podneblja, cijelog Balkana, kriviti prvo nekog drugog.
Eto prilike sutra da ako Sloboda prođe da se dostojanstveno isprati Ješić. Ako Sarajevo ne prođe Ješa će doživjeti duplo veće neprijatnosti od svojih navijača nego na Tušnju.
Btw,
Vicent Tan daje punu podršku Miodragu Ješiću i rukovodstvu i klubu FK Sarajevo
Jel ovo poslao preko iPhonea!
tuzlanska Sloboda
Pustite nas da pobijedimo sutra, pa cemo vam reci gdje se krije punac sa lovom 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- amazon
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:
Sve je ovdje istina sto sam rekao, prelistaj malo pa ces vidjeti. Svi se mi divimo i svi mi postujemo gdje je i sta je sve Sloboda uradila za tako kratko vrijeme. Mislis da nas brato ne bi volio biti gdje ste vi sad, mislis da ja ne bi volio biti na vasem mjestu trenutno? Fazon je u tome sto bi se mi dostojanstveno ponasali a ne kada bi izgubili jedan bod psovali od do svim klubovima i krivili 400 stvari koje nisu povezane sa fudbalom. Vi ste sebi stvorili u glavi nesto da se ne bi iznenadio kada bi neko napisao da nam je NATO pomogao sutra ali nemojte zaboraviti s kim igrate. Sarajevo je najznacajnije ime u BH fudbalu iako je mozda i duplo slabije trenutno od Slobode mi cemo uraditi sve da vas izbacimo jer se mi nikad necemo predati koliko god tesko bilo iako smo sami krivi za ove lose rezultate a ne Sloboda, sudije, savez i ostali.
Pisaj po sirotinji, mi smo najjaci itd
Sve je ovdje istina sto sam rekao, prelistaj malo pa ces vidjeti. Svi se mi divimo i svi mi postujemo gdje je i sta je sve Sloboda uradila za tako kratko vrijeme. Mislis da nas brato ne bi volio biti gdje ste vi sad, mislis da ja ne bi volio biti na vasem mjestu trenutno? Fazon je u tome sto bi se mi dostojanstveno ponasali a ne kada bi izgubili jedan bod psovali od do svim klubovima i krivili 400 stvari koje nisu povezane sa fudbalom. Vi ste sebi stvorili u glavi nesto da se ne bi iznenadio kada bi neko napisao da nam je NATO pomogao sutra ali nemojte zaboraviti s kim igrate. Sarajevo je najznacajnije ime u BH fudbalu iako je mozda i duplo slabije trenutno od Slobode mi cemo uraditi sve da vas izbacimo jer se mi nikad necemo predati koliko god tesko bilo iako smo sami krivi za ove lose rezultate a ne Sloboda, sudije, savez i ostali.[/quote]
Moj brate dobri, od svih sam ocekivao ali ne od tebe . Od svih navijaca Sarajeva, ti , molotovljev Rule Hz ste regularni , doduse Ruleta prenese. Znaci ono je okay, sve bilo i jesenas i sada muska igra, penal okay postujem.
Prvo covjek nije psovao svim klubovima nemoj te price, druga stvar bio sam u lozama i samo cu ti reci vece ublehe od Dine Selimovica nema, ukopace on SArajevo, nemoj misliti da nekome zelim zlo. Azmiru je mrak pao na oci, covjek 3 sata trcao da se osjecaju svi kako treba i onda Dino zeli biti veci gigant nego sto jeste. Ne zaboravljamo mi vjeruj mi , ali ako je ovo sve okay vama neka bude, postujem jbga.
Rinuka prvo recite gdje punac pa onda sutra odmah prolazite
Moj brate dobri, od svih sam ocekivao ali ne od tebe . Od svih navijaca Sarajeva, ti , molotovljev Rule Hz ste regularni , doduse Ruleta prenese. Znaci ono je okay, sve bilo i jesenas i sada muska igra, penal okay postujem.
Prvo covjek nije psovao svim klubovima nemoj te price, druga stvar bio sam u lozama i samo cu ti reci vece ublehe od Dine Selimovica nema, ukopace on SArajevo, nemoj misliti da nekome zelim zlo. Azmiru je mrak pao na oci, covjek 3 sata trcao da se osjecaju svi kako treba i onda Dino zeli biti veci gigant nego sto jeste. Ne zaboravljamo mi vjeruj mi , ali ako je ovo sve okay vama neka bude, postujem jbga.
Rinuka prvo recite gdje punac pa onda sutra odmah prolazite
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Sutra će ime Nataša biti najčešće spominjana riječ na utakmici Sarajevo-Sloboda 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
O kakvom covjeku pricas, ja ti pricam o vasim forumasima i ostalim ljudima a ne o nekom covjeku misterioznom 
- amazon
- Kontakt:
Ko je ba misteriozan. Punac je kriminalac iz TuzleMortemHz je napisao/la:O kakvom covjeku pricas, ja ti pricam o vasim forumasima i ostalim ljudima a ne o nekom covjeku misterioznom
Iskreno volio bi da mi ispadnemo iz kupa jer se u vitezu vidjelo da su nam igraci preumorni, i da nas sustize ova igra na 2 fronta... ne znam da li bi se smijao il plakao kad vidim da ognjen sudi zbog one prve utakmice i situacija gdje ste trebali dobiti crveni a niste... valjda sutra bude dobro sudio pa nek prodje bolji/sretniji il sta god samo da ne bude price o sudijiRinuka je napisao/la:Pustite nas da pobijedimo sutra, pa cemo vam reci gdje se krije punac sa lovom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
fukare987 je napisao/la:Iskreno volio bi da mi ispadnemo iz kupa jer se u vitezu vidjelo da su nam igraci preumorni, i da nas sustize ova igra na 2 fronta... ne znam da li bi se smijao il plakao kad vidim da ognjen sudi zbog one prve utakmice i situacija gdje ste trebali dobiti crveni a niste... valjda sutra bude dobro sudio pa nek prodje bolji/sretniji il sta god samo da ne bude price o sudijiRinuka je napisao/la:Pustite nas da pobijedimo sutra, pa cemo vam reci gdje se krije punac sa lovom
Nista Dinokio za 20 milja nije rekao??.picic
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Zna Jesa sta prica. Cesar Augusto Hermengildo sa priprema!
A vidi bordo kapice i bordo lopate.
Jesa
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
[quote="Mortus"]
NAJBOLJI IGRAC i najubojitiji fudbaler CAPAJBA AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
NATAŠA JE QURVA OGNJENEEEEEEE!!!!

NAJBOLJI IGRAC i najubojitiji fudbaler CAPAJBA AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
NATAŠA JE QURVA OGNJENEEEEEEE!!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.