Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
!
Ma sviraj te vi qurcu i lazite ovdje Tuzlacima i Mostarcima da ste samoodrziv klub, a zanimljno bez sponzora ste. Vi ste samo dobro poslovali u zadnje vrijeme sto je za svaku pohvalu. Ja cu vam reci nesto, NEMA KLUBA u BiH koji je samoodrziv, NEMA! Vi ste poligon par ljudi i manadzera koji zele sebi zaraditi ostalo su ublehe moji dragi Zeljkanovci.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mortus je napisao/la:
NAJBOLJI IGRAC sarajeva
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
plavidokraja
- Kontakt:
Re: !
Ti si baš teško djetinjstvo imao..Memara je napisao/la:Ma sviraj te vi qurcu i lazite ovdje Tuzlacima i Mostarcima da ste samoodrziv klub, a zanimljno bez sponzora ste. Vi ste samo dobro poslovali u zadnje vrijeme sto je za svaku pohvalu. Ja cu vam reci nesto, NEMA KLUBA u BiH koji je samoodrziv, NEMA! Vi ste poligon par ljudi i manadzera koji zele sebi zaraditi ostalo su ublehe moji dragi Zeljkanovci.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: !
Nemamo sponzora?Memara je napisao/la:Ma sviraj te vi qurcu i lazite ovdje Tuzlacima i Mostarcima da ste samoodrziv klub, a zanimljno bez sponzora ste. Vi ste samo dobro poslovali u zadnje vrijeme sto je za svaku pohvalu. Ja cu vam reci nesto, NEMA KLUBA u BiH koji je samoodrziv, NEMA! Vi ste poligon par ljudi i manadzera koji zele sebi zaraditi ostalo su ublehe moji dragi Zeljkanovci.

Prihodi koji su ostvareni su sljedeći: prihodi od transfera 2.441.000 KM, prihodi od UEFA-e, 1.343.000 KM, prihodi od ulaznica 467.000 KM, prihodi od sponzorstva 374.000 KM
Veliki selam za Ibrakovića, Stefana Bulića i Dzeku Muminovića. Znate vi dobro ko su i šta su oni, a ti slobodno i dalje pokušavaj raznorazne menadzere povezati sa našim klubom, te zabadaj nos u našu avliju dok vam klub pljačkaju klošari poput gore navedenih.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
sergejevic
- Kontakt:
Mema sliepi sljedbenik duhovnog vodje Dine Feninga i on zna samo ono sto mu veliki lider kaze. Al dobar je Memo..
Evo ti care pa listaj sebi stranicu, je.bo ja ove sitne sponzorcice to svako ima.
http://www.fksarajevo.ba/bs/sponzori
http://www.fksarajevo.ba/bs/loyalty-bordo-card
Pises mi neke milione a opet niste bolje od nas poslovali u zadnje dvije godine i to bez Tana, ali to ne znaci da smo samoodrziv klub!
Zato dzaba mi pises ovdje ublehe jarane, znam kako funkcionisete kao klub. Dobro ste poslovali u zadnje vrijeme i nista drugo.
http://www.fksarajevo.ba/bs/sponzori
http://www.fksarajevo.ba/bs/loyalty-bordo-card
Pises mi neke milione a opet niste bolje od nas poslovali u zadnje dvije godine i to bez Tana, ali to ne znaci da smo samoodrziv klub!
Zato dzaba mi pises ovdje ublehe jarane, znam kako funkcionisete kao klub. Dobro ste poslovali u zadnje vrijeme i nista drugo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sa Gojka, Stojčeva, Stepanova, Harmonya prešli na Rustemovića, Emersona, Kramara i Krajišnika.
Mi sa Zorana, Livaje, Joce, Mladenovića prešli na Lendrića, Bekrića, Zahirovića, Miroslava Stevanovića, etc..
Očigledno su naši "sitni sponzorčići", nadmašili vašeg giganta. Hoću li započeti priču o gradnji stadiona o vlastitom trošku?
Dok ja sve izrečeno potkrijepljujem argumentima, ti se sluziš neistinom i konstatno je ponavljaš ubijeđen da će ista postati istina.
Mi sa Zorana, Livaje, Joce, Mladenovića prešli na Lendrića, Bekrića, Zahirovića, Miroslava Stevanovića, etc..
Očigledno su naši "sitni sponzorčići", nadmašili vašeg giganta. Hoću li započeti priču o gradnji stadiona o vlastitom trošku?
Dok ja sve izrečeno potkrijepljujem argumentima, ti se sluziš neistinom i konstatno je ponavljaš ubijeđen da će ista postati istina.
Zaobilazenje istine, nakon što kaze da Zeljezničar nema sponzora a neko drugi mu predoči fotografiju svih sponzora kluba te koliko je u prehodnoj godini Zeljezničar zaradio od tih sponzorskih ugovora, uhljup mi zalijepi ovdje njihove sponzore koji nisu niti jednom spomenuti. Očigledno je zaboravio šta je prvo rekao, tj. da uopšte nemamo sponzora.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim da je neko u ovoj diskusiji spomenuo FK Sarajevo i sponzore istog. Jasno je da FKS ima najjače sponzore u državi i smiješno bilo povlačiti tu paralelu.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 14 mar 2016, 16:09, ukupno mijenjano 4 puta.
Ne vidim da je neko u ovoj diskusiji spomenuo FK Sarajevo i sponzore istog. Jasno je da FKS ima najjače sponzore u državi i smiješno bilo povlačiti tu paralelu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sreca pa sam informisan i znam o cemu pricam pa mi ti ne mozes prodavati mitomaniju. Kazem ti samo da niste samoodrziv klub kao sto i niste.PipiDugaCarapa je napisao/la:Sa Gojka, Stojčeva, Stepanova, Harmonya prešli na Rustemovića, Emersona, Kramara i Krajišnika.
Zahirovic i Stevanovic (ponovo) pitali nas prije potpisivanja za vas i to je ISTINA, jos ga onaj levat Jesic odbio a to mozes provjeriti i kod tvojih. Trenutne vase igrace nisu "sponzorcici" doveli vec pojedinci koji ulazu u klub i zele zaraditi preko europe! I kakva gradnja stadiona, ono je krpljenje i farbanje stepenica. Mani mi se mitomanije jaro, jer niko u BiH nije samoodrziv!
I jos nesto, SVE POHVALE vasoj trenutnoj upravi, tako se radi!
Je li moguće da je neko ovoliko glup.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Naravno, odbio je Zahirovića da bi potpisao Krajišnika, isto kao što je odbio Miroslava da bi potpisao Emersona.. Očigledno si još uvijek jedina osoba koja vjeruje @Zukanovic..
"Od 16 stvari koje se moraju uraditi,8 je već uradjeno kroz nedavnu adaptaciju. Preostalo je još 8.
Istok...ide oko 1200 stolica.Na postojeće stanje se diže dodatna čelična konstrukcija (za par redova stolica). Na prve dvije stepenice ne idu stolice. Lokomotiva se pomjera prema jugu,do samog kraja istočne tribine.
Jug...ništa se ne radi
Sjever...stavljaju se sve stolice
Zapad...mijenja se postojeća drvena čeličnom konstrukcijom,u istim gabaritima i stavljaju se nove stolice.
Proširuje se plavi salon za duplo.
Povećava se broj radnih stolova za novinare...
Rade se dodatne prostorije za službene osobe...
Prostorija za doping kontrolu...
Parking na zapadu...mora biti na zapadu zbog službenih lica i ekipa...od postojeceg (gdje se parkiraju autobusi )ide se dijelom u brdo prema wc -u,ide dijelom prema pomoćnom terenu (uzima se onaj dio trave pored pomoćnog ).
Et,to je to..."
Ako ljudi iz uprave sakriju parking, novi istok ili zapad, prostoriju za doping kontrolu ili nešto od onoga što si imao priliku pročitati gore, alal im ku.rac u i neka mi slobodno nastave pljačkati klub kad su toliko sposobni.
"Od 16 stvari koje se moraju uraditi,8 je već uradjeno kroz nedavnu adaptaciju. Preostalo je još 8.
Istok...ide oko 1200 stolica.Na postojeće stanje se diže dodatna čelična konstrukcija (za par redova stolica). Na prve dvije stepenice ne idu stolice. Lokomotiva se pomjera prema jugu,do samog kraja istočne tribine.
Jug...ništa se ne radi
Sjever...stavljaju se sve stolice
Zapad...mijenja se postojeća drvena čeličnom konstrukcijom,u istim gabaritima i stavljaju se nove stolice.
Proširuje se plavi salon za duplo.
Povećava se broj radnih stolova za novinare...
Rade se dodatne prostorije za službene osobe...
Prostorija za doping kontrolu...
Parking na zapadu...mora biti na zapadu zbog službenih lica i ekipa...od postojeceg (gdje se parkiraju autobusi )ide se dijelom u brdo prema wc -u,ide dijelom prema pomoćnom terenu (uzima se onaj dio trave pored pomoćnog ).
Et,to je to..."
Ako ljudi iz uprave sakriju parking, novi istok ili zapad, prostoriju za doping kontrolu ili nešto od onoga što si imao priliku pročitati gore, alal im ku.rac u i neka mi slobodno nastave pljačkati klub kad su toliko sposobni.
Sta sam pogresno napisao? Ocigledno nemas informacije koje ja imam. Vi bez europe ste u velikom gubitku i sve ostale price su za malu djecu.Virtu4l je napisao/la:Je li moguće da je neko ovoliko glup.
@pipi, **** tog Zukanovica cista ubleha i licno mislim da je to Bulic. Imam drugi izvor informacija na moju srecu.
Ja samo znam da vasa trenutna upravu ima nase uslove vi bi davno bili "bosanski Dinamo". Nasi su davno izgubili kompas.
Samo nemoj mi pricati da ste samoodrziv klub jer to trenutno ovdje niko nije.
Nisi ti ništa pogrešno napisao, za tebe je to ispravno mišljenje, ja sam ti samo rekao da si glup, iza čega i dalje stojim. Da nisi glup, shvatio bi da klub koji za godinu dana zaradi 4,6 miliona maraka ne može biti u problemu i gubitku kada je u pitanju naš fudbal.Memara je napisao/la:Sta sam pogresno napisao? Ocigledno nemas informacije koje ja imam. Vi bez europe ste u velikom gubitku i sve ostale price u za malu djecu.Virtu4l je napisao/la:Je li moguće da je neko ovoliko glup.
E sad, kome da vjerujem, brojevima koji su jasni i transprentni ili tebi koji znaš šta se dešava? Još kad na to dodamo da ne znaš šta znači samoodrživ, opet se vraćamo na početak.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
neka vas ba, momak je informisan.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Zahirovica ste trebali vi potpisati,ali Tan nije odobrio pare i mi smo uletili u zadnjem momentu.Nije istina da ste vi njega odbili.
A odobrio za Alexandrova i Ivanova... Pusti me suplje, ja samo ovdje pisem da trenutno nijedan nas klub nije samoodrziv.Orad1921 je napisao/la:Zahirovica ste trebali vi potpisati,ali Tan nije odobrio pare i mi smo uletili u zadnjem momentu.Nije istina da ste vi njega odbili.
Koju poziciju igraVelikiKemo je napisao/la:Mortus je napisao/la:
NAJBOLJI IGRAC sarajeva
Sta je ovo aldin pitar jos da se ukljuci i sa drugog akaunta i pocne sam sa sobom
Virtualni mislim da si ti jedini koji jos sa njim ulazi u diskusiju.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- VanCipelic
- Kontakt:
Nije imao Tan veze, nije ga celavac htio, J*** ga glupa...Orad1921 je napisao/la:Zahirovica ste trebali vi potpisati,ali Tan nije odobrio pare i mi smo uletili u zadnjem momentu.Nije istina da ste vi njega odbili.
Vjeruj mi da nemam pojma ko je, ali vidim da ga vi od ranije ponzajete. Jbg, znaš da sam uvijek uživao u raspravama sa osobama čiji je IQ na nivou gorenje usisivača.propuh je napisao/la:Sta je ovo aldin pitar jos da se ukljuci i sa drugog akaunta i pocne sam sa sobom![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.