Memara je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Je li moguće da je neko ovoliko glup.
Sta sam pogresno napisao? Ocigledno nemas informacije koje ja imam. Vi bez europe ste u velikom gubitku i sve ostale price su za malu djecu.
@pipi, **** tog Zukanovica cista ubleha i licno mislim da je to Bulic. Imam drugi izvor informacija na moju srecu.
Ja samo znam da vasa trenutna upravu ima nase uslove vi bi davno bili "bosanski Dinamo". Nasi su davno izgubili kompas.
Samo nemoj mi pricati da ste samoodrziv klub jer to trenutno ovdje niko nije.
Prvo konstatuješ da se ne radi o gradnji stadiona, već o farbanju i krpljenju stepenica, a zatim zaboraviš na to nakon što ti se dokaze da se sluziš neistinom.
Konstatovao si da nemamo sponzora, a nakon što ti se dokaze da imamo i da su prihodi od istih odlični za naše uslove, ponovo zaboraviš da kazeš šta imaš jer si vidio da ponovo griješiš. Nakon toga si se ponovo vratio na tvrdnju da nismo samoodrziv klub, jer ti ništa od svega što si napisao nije ostalo. Hoću li ti nakon svega vjerovati, ili ću vjerovati onom što sam vidim jer mi ljudi iz uprave predoče gdje je svaka marka otišla. Znam tačno koliko smo zaradili od ulaznica na obje utakmica i cifra je u obje utakmice daleko veća od vaše. Također, jasno mi je prikazano gdje je svaki ekser zakucan u radovima koji su se nedavno obavljali na Grbavici te koliko je svaki ekser koštao.. Kome da vjerujem? Ovdje završava sva moja rasprava na ovu temu.
Kako su se snašli Aleksandrov i Ivanov, igrači za koje su odobrena sredstva? Zavezi labrnju, po vama, pola ste Bugarske smjestili u FK Sarajevo.
Mala Sofija ste postali..