Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Memara
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 14 mar 2016, 16:14

Virtu4l je napisao/la:Je li moguće da je neko ovoliko glup.
Sta sam pogresno napisao? Ocigledno nemas informacije koje ja imam. Vi bez europe ste u velikom gubitku i sve ostale price su za malu djecu.

@pipi, **** tog Zukanovica cista ubleha i licno mislim da je to Bulic. Imam drugi izvor informacija na moju srecu.

Ja samo znam da vasa trenutna upravu ima nase uslove vi bi davno bili "bosanski Dinamo". Nasi su davno izgubili kompas.

Samo nemoj mi pricati da ste samoodrziv klub jer to trenutno ovdje niko nije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2016, 16:20

Memara je napisao/la:
Sta sam pogresno napisao? Ocigledno nemas informacije koje ja imam. Vi bez europe ste u velikom gubitku i sve ostale price u za malu djecu.
Nisi ti ništa pogrešno napisao, za tebe je to ispravno mišljenje, ja sam ti samo rekao da si glup, iza čega i dalje stojim. Da nisi glup, shvatio bi da klub koji za godinu dana zaradi 4,6 miliona maraka ne može biti u problemu i gubitku kada je u pitanju naš fudbal.

E sad, kome da vjerujem, brojevima koji su jasni i transprentni ili tebi koji znaš šta se dešava? Još kad na to dodamo da ne znaš šta znači samoodrživ, opet se vraćamo na početak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 mar 2016, 16:22

neka vas ba, momak je informisan.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 14 mar 2016, 16:29

Zahirovica ste trebali vi potpisati,ali Tan nije odobrio pare i mi smo uletili u zadnjem momentu.Nije istina da ste vi njega odbili.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 mar 2016, 16:32

Orad1921 je napisao/la:Zahirovica ste trebali vi potpisati,ali Tan nije odobrio pare i mi smo uletili u zadnjem momentu.Nije istina da ste vi njega odbili.
A odobrio za Alexandrova i Ivanova... Pusti me suplje, ja samo ovdje pisem da trenutno nijedan nas klub nije samoodrziv.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 14 mar 2016, 16:33

VelikiKemo je napisao/la:
Mortus je napisao/la:slika

NAJBOLJI IGRAC sarajeva :mrgreen:
Koju poziciju igra

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 14 mar 2016, 16:35

Sta je ovo aldin pitar jos da se ukljuci i sa drugog akaunta i pocne sam sa sobom :urnebes: :urnebes:
Virtualni mislim da si ti jedini koji jos sa njim ulazi u diskusiju.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 14 mar 2016, 16:36

Orad1921 je napisao/la:Zahirovica ste trebali vi potpisati,ali Tan nije odobrio pare i mi smo uletili u zadnjem momentu.Nije istina da ste vi njega odbili.
Nije imao Tan veze, nije ga celavac htio, **** ga glupa...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2016, 16:37

propuh je napisao/la:Sta je ovo aldin pitar jos da se ukljuci i sa drugog akaunta i pocne sam sa sobom :urnebes: :urnebes:
Virtualni mislim da si ti jedini koji jos sa njim ulazi u diskusiju.
Vjeruj mi da nemam pojma ko je, ali vidim da ga vi od ranije ponzajete. Jbg, znaš da sam uvijek uživao u raspravama sa osobama čiji je IQ na nivou gorenje usisivača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Orad1921
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Orad1921 » 14 mar 2016, 16:37

Memara je napisao/la:
A odobrio za Alexandrova i Ivanova... Pusti me suplje, ja samo ovdje pisem da trenutno nijedan nas klub nije samoodrziv.
Gdje su vam taj Alexandrov i Ivanov?

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 mar 2016, 16:42

brzi je napisao/la:
VelikiKemo je napisao/la:
Mortus je napisao/la:slika

NAJBOLJI IGRAC sarajeva :mrgreen:
Koju poziciju igra
Džoker s klupe :mrgreen:, po potrebi, kad treba jedanaesterac - tu je, nerijetko dobija šansu da izbori jedanaesterac za svoju momčad :urnebes:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 mar 2016, 16:45

90.minut 3-2 vodi sarajevo nakon fantasticne utakmice, zatim ognjen valjic stupa na scenu i sudi, u najmanju ruku, sumnjiv penal, za domacina, 2 igraca slobode dobijaju crvene kartone zbog prigovora, a duljevic tek u trecem pokusaju (prva dva nije pogodio, pa je ogi dao da se ponovi penal jer su igraci slobode prerano usli u sestnasterac) daje gol i tako osigurava prolaz u polufinale.

achtung: sarkasmus!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 14 mar 2016, 16:46

Memara je napisao/la:
Sta sam pogresno napisao? Ocigledno nemas informacije koje ja imam. Vi bez europe ste u velikom gubitku i sve ostale price su za malu djecu.

@pipi, **** tog Zukanovica cista ubleha i licno mislim da je to Bulic. Imam drugi izvor informacija na moju srecu.

Ja samo znam da vasa trenutna upravu ima nase uslove vi bi davno bili "bosanski Dinamo". Nasi su davno izgubili kompas.

Prvo konstatuješ da se ne radi o gradnji stadiona, već o farbanju i krpljenju stepenica, a zatim zaboraviš na to nakon što ti se dokaze da se sluziš neistinom.
Konstatovao si da nemamo sponzora, a nakon što ti se dokaze da imamo i da su prihodi od istih odlični za naše uslove, ponovo zaboraviš da kazeš šta imaš jer si vidio da ponovo griješiš. Nakon toga si se ponovo vratio na tvrdnju da nismo samoodrziv klub, jer ti ništa od svega što si napisao nije ostalo. Hoću li ti nakon svega vjerovati, ili ću vjerovati onom što sam vidim jer mi ljudi iz uprave predoče gdje je svaka marka otišla. Znam tačno koliko smo zaradili od ulaznica na obje utakmica i cifra je u obje utakmice daleko veća od vaše. Također, jasno mi je prikazano gdje je svaki ekser zakucan u radovima koji su se nedavno obavljali na Grbavici te koliko je svaki ekser koštao.. Kome da vjerujem? Ovdje završava sva moja rasprava na ovu temu.

Kako su se snašli Aleksandrov i Ivanov, igrači za koje su odobrena sredstva? Zavezi labrnju, po vama, pola ste Bugarske smjestili u FK Sarajevo.
Mala Sofija ste postali..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 mar 2016, 16:57

Mladost digne dvije tribine pa se ne qurce kao vi sto ste ofarbali par stepenica. Ovaj Virutal mi spominje neke brojke a mi vise od vas zaradili u zadnje dvije godine i to bez ulaganja Amidze. Ali dobro on misli da mu je klub samoodrziv a zna se ko ce ponovo uloziti ako se ne izadje u europu. Pipi, pa ti zaista mislis da su Aleksandrov i Ivanov prosjecni igraci kao Stevanovic i Zahirovic. Pokusalo se, trazili previse i tu je kraj price.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 14 mar 2016, 17:57

Tereni su katastrofa na stadionima čast izuzecima , Bilino polje kao da je izvještaj iz Engleske dokaz da u ovo doba teren može biti odličan , kada se sjetim kada su nas mediji razgulili kada je Sarajevo gostovala Zvijezdi , a sada trenutno u ovo doba teren u Gradaccu je u vrlo dobrom stanju.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 14 mar 2016, 18:01

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Memara je napisao/la:

Prvo konstatuješ da se ne radi o gradnji stadiona, već o farbanju i krpljenju stepenica, a zatim zaboraviš na to nakon što ti se dokaze da se sluziš neistinom.
Konstatovao si da nemamo sponzora, a nakon što ti se dokaze da imamo i da su prihodi od istih odlični za naše uslove, ponovo zaboraviš da kazeš šta imaš jer si vidio da ponovo griješiš. Nakon toga si se ponovo vratio na tvrdnju da nismo samoodrziv klub, jer ti ništa od svega što si napisao nije ostalo. Hoću li ti nakon svega vjerovati, ili ću vjerovati onom što sam vidim jer mi ljudi iz uprave predoče gdje je svaka marka otišla. Znam tačno koliko smo zaradili od ulaznica na obje utakmica i cifra je u obje utakmice daleko veća od vaše. Također, jasno mi je prikazano gdje je svaki ekser zakucan u radovima koji su se nedavno obavljali na Grbavici te koliko je svaki ekser koštao.. Kome da vjerujem? Ovdje završava sva moja rasprava na ovu temu.

Kako su se snašli Aleksandrov i Ivanov, igrači za koje su odobrena sredstva? Zavezi labrnju, po vama, pola ste Bugarske smjestili u FK Sarajevo.
Mala Sofija ste postali..
Da li je bilo i cavela bez gloove? Znas li onaj o njutnu, ajnstajnu i pascalu, kada su skrivaca igrali?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Orad1921
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Orad1921 » 14 mar 2016, 18:32

Memara je napisao/la:Mladost digne dvije tribine pa se ne qurce kao vi sto ste ofarbali par stepenica. Ovaj Virutal mi spominje neke brojke a mi vise od vas zaradili u zadnje dvije godine i to bez ulaganja Amidze. Ali dobro on misli da mu je klub samoodrziv a zna se ko ce ponovo uloziti ako se ne izadje u europu. Pipi, pa ti zaista mislis da su Aleksandrov i Ivanov prosjecni igraci kao Stevanovic i Zahirovic. Pokusalo se, trazili previse i tu je kraj price.
Svaki vas igrac je bio iznadprosjecan kada ste ga dovodili...tako i ovaj iz Mijanmar i mnogi drugi

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 14 mar 2016, 18:45

Pocelo prodaja slikica za nasu ligu

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 14 mar 2016, 18:52

jovanmaksimovic je napisao/la:90.minut 3-2 vodi sarajevo nakon fantasticne utakmice, zatim ognjen valjic stupa na scenu i sudi, u najmanju ruku, sumnjiv penal, za domacina, 2 igraca slobode dobijaju crvene kartone zbog prigovora, a duljevic tek u trecem pokusaju (prva dva nije pogodio, pa je ogi dao da se ponovi penal jer su igraci slobode prerano usli u sestnasterac) daje gol i tako osigurava prolaz u polufinale.

achtung: sarkasmus!

Amin!
Da bude u najmanju ruku penal onako "cist" kao sto vama nije sviran u Vitezu!
Samo cekam dan kad ce civilizacija stici do Tuzle...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

High

Post Postao/la High » 14 mar 2016, 18:53

Ovaj nastavlja gdje je stao. Ubi ga gastritis zbog FKS.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.