http://www.klix.ba/sport/nogomet/bazdar ... /160314041Goalgetter je napisao/la:Nista od spiska danas ?
Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
- Goalgetter
- Kontakt:
Ara u mladoj repci? Nema smisla, ionako su im kvalifikacije izgubljene bolje da igraju Prevljak i Bajic. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Bicakcic i Mujdza izgleda ostali bez poziva.
Emir Delic @EmirDelaAJB 3 Std.Vor 3 Stunden
Ermin Bičakčić i Mensur Mujdža neće biti na spisku reprezentacije BiH za naredne utakmice sa Švicarskom i Luksemburgom
Odakle to? Bio bi glup potez da Bičo ne bude pozvan.Goalgetter je napisao/la:Bicakcic i Mujdza izgleda ostali bez poziva.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Znači čekamo da na djelu vidimo Cimirota i Hodžića, najviše u odnosu na sve ostale i onda 10 dana pred utakmicu je izvjesno da nijedan neće nastupati u ove dvije prijateljske 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Goalgetter je napisao/la:Bicakcic i Mujdza izgleda ostali bez poziva.
Emir Delic @EmirDelaAJB 3 Std.Vor 3 Stunden
Ermin Bičakčić i Mensur Mujdža neće biti na spisku reprezentacije BiH za naredne utakmice sa Švicarskom i Luksemburgom

Sve bolje od boljeg.
Ali eto ja sam lud
Smjena generacija, sta ovi novi igraci mogu da urade vidjet cemo u novim kvalfikacijama.

Smjena generacija,Bicakcic tek napunio 26 godina.Ko ga mijenja,Coca? Pa jest on mladRikardo je napisao/la:Smjena generacija, sta ovi novi igraci mogu da urade vidjet cemo u novim kvalfikacijama.

Uostalom, otkad su igrači Mechelena bolji od igrača Hoffenheima?Fidelis je napisao/la:Smjena generacija,Bicakcic tek napunio 26 godina.Ko ga mijenja,Coca? Pa jest on mladRikardo je napisao/la:Smjena generacija, sta ovi novi igraci mogu da urade vidjet cemo u novim kvalfikacijama.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ako su pozvani Sunjic i Cocalic ne vidim razlog da se ne pozove Bicakcic.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sto ali nije pozvao Bicakcica? Bogme ova informacija nikako ne mirise. Momak u zadnje vrijeme igra i ovo je bas bez veze. Ne znam sta reci.Pivopija je napisao/la:Ako su pozvani Sunjic i Cocalic ne vidim razlog da se ne pozove Bicakcic.
Meni je trenutno uz Zuku on za prvi tim(Spahu ne racunam).
Nije potvrdjeno, ali neko kao ima informaciju da nisu Mujdza i Bicakcic pozvani. Za Mujdzu se i ocekuje da ne dobije poziv jer ne igra nikako, ali za Bicakcica mi sumnjivo, jer igra vise od Sunjica.dubrovnik je napisao/la:Sto ali nije pozvao Bicakcica? Bogme ova informacija nikako ne mirise. Momak u zadnje vrijeme igra i ovo je bas bez veze. Ne znam sta reci.Pivopija je napisao/la:Ako su pozvani Sunjic i Cocalic ne vidim razlog da se ne pozove Bicakcic.
Meni je trenutno uz Zuku on za prvi tim(Spahu ne racunam).
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko je tekmi vise odigrao,odnosno minuta na terenu treba da odreduje u slucaju Sunjic Bicakcic i nista vise!
Sunjic je bio standardan u prvom dijelu prvenstva, sada je zakovan na klupi, dok Bicakcic vise igra trenutno. Mislim da obojica moraju biti pozvani jer uz Spahica i Zuku su najkvalitetniji od svih stopera.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko je tekmi vise odigrao,odnosno minuta na terenu treba da odreduje u slucaju Sunjic Bicakcic i nista vise!
-
- Kontakt:
Bicakcic je sigurno kvalitetniji stoper od sunjica ! Sacekajmo spisak sutra pa cemo znati jel istina il nije ovo u vezi bice i mujdze.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako spaha ne prihvati poziv za prijateljske i taj harakiri kup onda sunjic upada!Moj neki vid igraca koji zasluzuju prvih 11
.............Begovic...........
Vranjes...Spahic....Zukanovic...Kolasinac
Visca.......Besic.....Pjanic.......Lulic
.................Ibisevic......Deko......
.............Begovic...........
Vranjes...Spahic....Zukanovic...Kolasinac
Visca.......Besic.....Pjanic.......Lulic
.................Ibisevic......Deko......
Bicina minutaza u zadnja 2 mjeseca. Prema ovome ne bi smio biti izostavljen.bhfanatic14 je napisao/la:Bicakcic je sigurno kvalitetniji stoper od sunjica ! Sacekajmo spisak sutra pa cemo znati jel istina il nije ovo u vezi bice i mujdze.
-
- Kontakt:
Bez sumnje mora bit pozvan ! Nekako nemogu vjerovat da ga nece zvat, zato bas me zanima sutra spisak. I za ovog mesanovica bas cemo vidjet dal je stvarno pozvan, to bi bilo iznenadjenje.Pivopija je napisao/la:Bicina minutaza u zadnja 2 mjeseca. Prema ovome ne bi smio biti izostavljen.bhfanatic14 je napisao/la:Bicakcic je sigurno kvalitetniji stoper od sunjica ! Sacekajmo spisak sutra pa cemo znati jel istina il nije ovo u vezi bice i mujdze.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- DragonGirl
- Kontakt:
Napisao je Delić da će, koliko on zna, Spahić biti na spisku, da imaju još 2-3 promjene i nekih bisera, da neće biti press konferencije a spisak će biti objavljen na stranici Saveza. Možda imamo šou u najavi. 

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 20 gostiju.