Dobro ljudi da se ne lazemo, Sinisa je mozda cak izvukao maksimum iz ove ekipe. Odbrana savrseno funkcionise, fizicka sprema fantasticna da odavno nisu bili ovako dobro spremljeni, ali dalje od toga ne moze. Jednostavno nema kvaliteta.
Smatram da mu se treba dati sansa i naredne sezone jer je u onom nizu bez poraza pokazao kako zna i moze kada su konacno njegove ideje dosle do izrazaja, ali mu treba dovesti jos par jakih igraca, prije svega veznjaka. Njemu je samo trebalo vremena da stvari dodju na svoje mjesto jer ti niko na svijetu ne moze uvesti promjene u ekspresnom roku sa skupinom luzera i zato podrzavam njegov ostanak, sa novim trenerima bi to sve morali iznova prolaziti i gubiti jos jednu dragocijenu sezonu.
Yebo ekipu gdje ti sredinu drze Montolivo i Kucka (i to se jos smatraju igracinama bez kojih ne mozes) ili jos gore, Markizio i Poli. Gdje ce to valjati?

Dobra sredina je kljucna za svaku ekipu jer kontrolise odbranom i napadom, a mi je nemamo sto se uostalom i osjeti po igri, nijedan segmenat igre nam ne funkcionise kada oni nisu na svom nivou.
Jos kad vidim da se pise da je Broki alternativa

Onaj Di Francesko bi jos i premija bio, al' kako rekoh, pun mi klinac ovog mjenjanja trenera. Dok se uigraju, prodje vjecnost. I kad se konacno uigraju, ona dvojica ih otjeraju jer im ne odgovara niko ko nije poslusna pudlica koja ce slusati dva metuzalema koji gaje fudbalsku filozofiju iz proslog vijeka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !