Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Bicakcic mora biti pozvan, ako ne bude onda mora postojati jako dobro objasnjenje. Najbolje da sacekamo sutra.
Nad tobom sunce najljepše sja
Muris Mesanovic zvani Aguero
- Dzeko i Ibisevic su nedodirljivi,
- Djuric je tu takticki kao visok igrac kada rezultat ne ide i treba poboljsati skok igru... i takvog igraca na klupi bi trebala imati svaka reprezentacija na svijetu,
- Mesanovic je tu takodjer takticki ali suprotno od Djurica, omalen ali cvrst na nogama, brz, okretan, dobar iz kontri, jos bolji na malom prostoru, 1 na 1 moze uvijek nesto napraviti, izuzetno borben...jednom rjecju Vrzmav (u narodnom znacenju)
- Hodzic - takodjer smatram da ga se trebalo pozvati u ovim prijateljskim jer su te utakmice izvanredna prilika za takvo sto, ali eto, sta je tu je...nesto mi je ofalio ovog proljeca.
...vjerovat cemo Mesi, nadam se da je naucio na pogreskama iz prethodnog ciklusa, kao sto se nadam da cemo napokon imati kakvu takvu igru, a ne da se i dalje oslanjamo na srecu.
Cekamo taj sutrasnji spisak, nadam se da ovo u vezi s Bicakcicem nije istina!

- Dzeko i Ibisevic su nedodirljivi,
- Djuric je tu takticki kao visok igrac kada rezultat ne ide i treba poboljsati skok igru... i takvog igraca na klupi bi trebala imati svaka reprezentacija na svijetu,
- Mesanovic je tu takodjer takticki ali suprotno od Djurica, omalen ali cvrst na nogama, brz, okretan, dobar iz kontri, jos bolji na malom prostoru, 1 na 1 moze uvijek nesto napraviti, izuzetno borben...jednom rjecju Vrzmav (u narodnom znacenju)

- Hodzic - takodjer smatram da ga se trebalo pozvati u ovim prijateljskim jer su te utakmice izvanredna prilika za takvo sto, ali eto, sta je tu je...nesto mi je ofalio ovog proljeca.
...vjerovat cemo Mesi, nadam se da je naucio na pogreskama iz prethodnog ciklusa, kao sto se nadam da cemo napokon imati kakvu takvu igru, a ne da se i dalje oslanjamo na srecu.
Cekamo taj sutrasnji spisak, nadam se da ovo u vezi s Bicakcicem nije istina!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pozivanje "veznog" igrača, "kreatora" igre, koji je uz Pjanica kreirao naše napade protiv Irske, čovjeka koji je sa stopera prekomandovan u vezni red, mozda protiv Svice zaigra i sa Dzeksonom u vrhu napada, a izostavljanje Bice...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
nadam se da je pozvao i prcica, ako moze djuric iz 2. lige (a jos je 3 godine stariji od sanjina), onda moze i prcic 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Koliko su stiskali Susica da zove Prcica i Stilica, Pape bio upravu...edinjo-bih je napisao/la:nadam se da je pozvao i prcica, ako moze djuric iz 2. lige (a jos je 3 godine stariji od sanjina), onda moze i prcic
Uporedjujes djurica i prcica a igraju potpuno razlicite pozicije. U napadu imamo Edina i Vedu, s obzirom da Ara i Riad nisu tu...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.nfsbih.ba/m/m.vijest.php?id=11554
Evo spiska. Bico, Mujdza i Medunjanin nisu na spisku. Prcic, Mateo Susic, iznenadjenja na spisku.
Evo spiska. Bico, Mujdza i Medunjanin nisu na spisku. Prcic, Mateo Susic, iznenadjenja na spisku.

Opstanak moramo izboriti
Svaka čast za poziv Mateu Susicu. Što se tiče Bičakčića nadam se da ga nije pozvao samo kako bi imao priliku isprobati neke druge opcije,a ne zato jer iz nekog razloga ne računa na njega. Pozivi Hadžiću i Vrančiću nepotrebni. Nadam se da je Spahiću Švicarska opraštajna.Goalgetter je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/m/m.vijest.php?id=11554
Nad tobom sunce najljepše sja
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zašto nema Cimirota, jel' zbog povrede, mladih ili ga je stvarno izostavio, a pozvao Hadžića 
Krunić, Biča

Krunić, Biča

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 15 mar 2016, 09:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da li to znaci da su krunic iz empolija i cimirot iz paoka povrijedjeni?
Krunic kao i njegov klub su potvrdili da je malac dobio poziv za repku. Ne znam sad zasto ga nema na ovom spisku, ko koga ovdje? poziv hadzicu nepotreban. Mehmede sine, razocarao si me.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Au vratio se bosanski Xabi Alonso. Hajrovic se valjda umorio igrajuci za klub pa ga nije zvao, tako treba nek covjek malo odmori.Bolje da je Avdiju zvao neg Hadzica..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Mesa ili je glup ili se pravi lud
- Goalgetter
- Kontakt:
Graovac i Grahovac na spisku. 

Avdija je zaslužio poziv.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ovde se slazem s tobom, ali eto rekao je Mesa da ga ima u vidu, valjda ga pozove u majuOmark je napisao/la:Avdija je zaslužio poziv.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Antitalenat je, odbrana ne postoji, ali je standardan u solidno rangiranoj turskoj ekipi u ligi koja je uvijek davala dovoljan broj reprezentativaca i nadam se da će, u nedostatku kvalitetnih rješenja na poziciji desnog beka, dobiti poziv.
Jedino sto je pravo lose je sto nema Bicakcica. Umjesto Hadzica je trebao zvati Krunica.
Cimirot je povrijedjen, izgleda do pocetka aprila se nece vratiti.
Trebao je makar jednog od dvojice pozvati, od Hodzica i Bajica.
Cimirot je povrijedjen, izgleda do pocetka aprila se nece vratiti.
Trebao je makar jednog od dvojice pozvati, od Hodzica i Bajica.
Evo da ja bacim opširniji komentar na spisak..
Golmani -najbolje što imamo, nemam zamjerku, mada će ubrzo trebati neki od mlađih.
Odbrana- Bičakčić je tu trebao, ali očito ga Meša ne gotivi iz nepoznatog razloga, ostalo opravdano.
Jedino Spahić, jer je postao sklon povredama, ali i kao takav je naš najbolji stoper i standardan je, ako još može, neka ga.
Mujdža -opravdano izostavljen.
Sredina- dok vidim Hadžića muka mi je, ali standardan je i znao sam da ga neće izostaviti.
Krunić je trebao biti tu samo zbog toga što je ovo već drugi put da ga hebe, ali eto, to jeste da nije standardan, ali nije ni Grahovac stalno pa je tu?
Cimirot će biti tu nakon povrede.
Mili i Jajalo ako srede papire će sigurno biti tu.
Napad- uredno.
Meša ima neke čudne poteze, ali ostavit ćemo to njemu.
Svi što su pozvani i što se neko žali da nisu su u par deka i ne bismo imali nikakav veći pomak, tako da je jedino Bičakčić koji je neopravdano izostavljen.
Neki moraju shvatiti da sve igrače koje imamo na raspolaganju, osim par njih, nisu igrači koji bi pravili prevagu umjesto nekih drugih.
Mala nam je baza igrača i sa tim se trebamo nositi.
Golmani -najbolje što imamo, nemam zamjerku, mada će ubrzo trebati neki od mlađih.
Odbrana- Bičakčić je tu trebao, ali očito ga Meša ne gotivi iz nepoznatog razloga, ostalo opravdano.
Jedino Spahić, jer je postao sklon povredama, ali i kao takav je naš najbolji stoper i standardan je, ako još može, neka ga.
Mujdža -opravdano izostavljen.
Sredina- dok vidim Hadžića muka mi je, ali standardan je i znao sam da ga neće izostaviti.
Krunić je trebao biti tu samo zbog toga što je ovo već drugi put da ga hebe, ali eto, to jeste da nije standardan, ali nije ni Grahovac stalno pa je tu?
Cimirot će biti tu nakon povrede.
Mili i Jajalo ako srede papire će sigurno biti tu.
Napad- uredno.
Meša ima neke čudne poteze, ali ostavit ćemo to njemu.
Svi što su pozvani i što se neko žali da nisu su u par deka i ne bismo imali nikakav veći pomak, tako da je jedino Bičakčić koji je neopravdano izostavljen.
Neki moraju shvatiti da sve igrače koje imamo na raspolaganju, osim par njih, nisu igrači koji bi pravili prevagu umjesto nekih drugih.
Mala nam je baza igrača i sa tim se trebamo nositi.
- DragonGirl
- Kontakt:
Neke stvari koje se tiču ovog spiska su mi zaista čudne. Pojedini izostanci su očekivani (Hajrović, Mujdža, Salihović) ali izostavljanje Bičakčića i Medunjanina mi baš i nije shvatljivo, osim u slučaju da se akcenat na ovom okupljanju želi staviti na novajlije. Inače, kako objasniti nepozivanje Harisa koji, naprimjer, sada igra u Izraelu, a zvao se, i imao jednu od ključnih uloga u baražu, onda kada nije igrao maltene nikako? Ili nepozivanje Ermina iz jedne Bundeslige koji je, što se minutaže tiče, solidan? Doduše, možda čovjek jednostavno ne voli ove iz Hoffenheima.
Izostavljanje Hodžića mi je loš potez jer ove utakmice mogu biti odlična prilika da momak pokaže svoj potencijal i demonstrira tu kvalitetu o kojoj se ovdje mjesecima piše. Također, mislim da je malo ružno s Mešine strane, javiti momku "5 do 12" da ipak neće biti na spisku, a prethodno mu je rečeno da hoće. Kada su u pitanju nova imena, ne treba ništa unaprijed govoriti dok ih ne vidimo na djelu, a valjda će dobiti priliku da se pokažu što bi i trebala biti svrha ovih prijateljskih utakmica. Tek onda ćemo moći imati bolju sliku o tome ko zaslužuje biti na spisku, a ko ne, ko je nepravedno izostavljen, a ko nije itd.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.