Uzmi dobru vrećicu da ne uprskaš monitor!mirzza je napisao/la:Ma nema se tu sta filozofirati, slabiji smo nego prosle godine i to je to,
Otisli su Bekric, Bajic, Simic, Bucan, ruku na srce 3 standardna igraca iz prvih 11, sa tim da su u finalu kupa startala sva cetvorica.
Slazem se da imamo neke zamjene u liku Visce, Stanica, Hasanovica,
Gancev nije potpisao, Karic je kao sto sam danas napisao donji dom BH golmana, odlazi nam kapiten za kojeg mi je drago da ide, nek uzme pare jer se forsirao nerealno i sada kada je odbranio par tekmi kako treba i treba da vrati zelji svo to forsiranje on ide za sicu.
Sto se sad ne prospe prica ko Bekricu prosle godine, ostani dokazi se u europi otici ces za milion i svima bolje, jbg nase je dijete, dajmo mu pare i nek potpise na 3 godine, kad je Dzeko mogo u wolf moze i nase dijete i kapiten.
Niko izgleda u klubu nije svjestan da ima jos 10-tak dana za prijavu igraca za euro takmicenja i po svemu sudeci ne da nemamo tu nikakvih ambicija nego nemamo ni ambiciju da se borimo za europu u nasem jadu od lige.
Trenutno su bolji po imenima i sastavima Borac i Siroki kod kojih nema osipanja, Sloboda koja je zadrzala ekipu a igrala je kao preporodjena i to je to.
Ne znam vise cemu ovo kuliranje da je sve dobro i da se ne raspadamo, ali uz moje perspektive, tim se osipa, pare se uzimaju, ne dovode se pojacanja, ne zna se gdje idemo na pripreme, ne pravi se stadion, ne ulaze se u ekipu ...
Jos kada sam vidio da je ovaj ex pitarcic i kopija Alaima potpisao dodje mi da povratim al ono posteno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
za karica su kasiljas i buffon ako cemo postenoSeyo_TM je napisao/la:nurkovic...supic... svaki put oplacem od smjeha kad ih neko spomene kao dobre golmane
Cuva Bog Zelju svog!
Pa pogledaj intervju sa Amarom i vidices gdje kaze nista sa cim nismo racunali i koliko on ozbiljno vidi ove odlaske.mirzza je napisao/la:Ma nema se tu sta filozofirati, slabiji smo nego prosle godine i to je to,
Otisli su Bekric, Bajic, Simic, Bucan, ruku na srce 3 standardna igraca iz prvih 11, sa tim da su u finalu kupa startala sva cetvorica.
Gancev nije potpisao, Karic je kao sto sam danas napisao donji dom BH golmana, odlazi nam kapiten za kojeg mi je drago da ide, nek uzme pare jer se forsirao nerealno i sada kada je odbranio par tekmi kako treba i treba da vrati zelji svo to forsiranje on ide za sicu.
Sto se sad ne prospe prica ko Bekricu prosle godine, ostani dokazi se u europi otici ces za milion i svima bolje, jbg nase je dijete, dajmo mu pare i nek potpise na 3 godine, kad je Dzeko mogo u wolf moze i nase dijete i kapiten.
Niko izgleda u klubu nije svjestan da ima jos 10-tak dana za prijavu igraca za euro takmicenja i po svemu sudeci ne da nemamo tu nikakvih ambicija nego nemamo ni ambiciju da se borimo za europu u nasem jadu od lige.
Trenutno su bolji po imenima i sastavima Borac i Siroki kod kojih nema osipanja, Sloboda koja je zadrzala ekipu a igrala je kao preporodjena i to je to.
Ne znam vise cemu ovo kuliranje da je sve dobro i da se ne raspadamo, ali uz moje perspektive, tim se osipa, pare se uzimaju, ne dovode se pojacanja, ne zna se gdje idemo na pripreme, ne pravi se stadion, ne ulaze se u ekipu ...
Jos kada sam vidio da je ovaj ex pitarcic i kopija Alaima potpisao dodje mi da povratim al ono posteno.
NIje istina da se ne zna gdje na pripreme ima cijeli plan, Fojnica Medjugorje itd
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ima li ikakvih naznaka, tj mahalski, u koji klub bih nam Sehic trebao da predje?!
Semper fidelis
Hocu a trebace i tebi kad budes gledao ovog antitalenta i pitara na golu u ligi prvaka.atko je napisao/la:Uzmi dobru vrećicu da ne uprskaš monitor!mirzza je napisao/la:Ma nema se tu sta filozofirati, slabiji smo nego prosle godine i to je to,
Cuva Bog Zelju svog!
koje pare? 45k KM mjesecno? nisam znao da imamo...mirzza je napisao/la: dajmo mu pare i nek potpise na 3 godine
pola tima nam igra za te pare, prijatelju... ove godine cemo napraviti 2 najbolja transfera ikad, i ne valja???
uhvatite se football managera i kanite se suplje
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
pa kad nisi informisanmirzza je napisao/la:Ne znam vise cemu ovo kuliranje da je sve dobro i da se ne raspadamo, ali uz moje perspektive, tim se osipa, pare se uzimaju, ne dovode se pojacanja, ne zna se gdje idemo na pripreme, ne pravi se stadion, ne ulaze se u ekipu ...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Slazem se s mirzom! Pojacanja ni na vidiku,bar ne onih pravih,sto znaci da i nemamo neke ambicije u narednoj sezoni!.. Zelji treba nekoliko vrhunskih igraca ako zeli zadrzati primat u domacoj ligi i napraviti nesto vise u Evropi! Zelji po prvi put pare nisu problem,ali et pojacanja ,bar onih pravih jos uvijek nema!!!mirzza je napisao/la:Ma nema se tu sta filozofirati, slabiji smo nego prosle godine i to je to,
Cestitke zemljaku Bekricu ...Drago mi je da je pronasao klub gdje ce fino zaradjivat,ostalo ce doci ...
Jajcani je napisao/la:Ima li ikakvih naznaka, tj mahalski, u koji klub bih nam Sehic trebao da predje?!
U Olimpik
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
isto kao sto je seha levat od golmanamirzza je napisao/la:za karica su kasiljas i buffon ako cemo postenoSeyo_TM je napisao/la:nurkovic...supic... svaki put oplacem od smjeha kad ih neko spomene kao dobre golmane
123456 je napisao/la:Jajcani je napisao/la:Ima li ikakvih naznaka, tj mahalski, u koji klub bih nam Sehic trebao da predje?!
U OlimpikTrazijo si mahalsku
Marselj znaci
Semper fidelis
Gledaj legendo, mozda sam ja pesimista, ali mi se ne cini nikako dobrim da 10 dana do konacne prijave za ligu prvaka nama su otisli slijedeci igraci Bekric, Bucan 2 nosioca igre te Bajic, Simic igraci koji su imali finu ulogu u sampionskoj ekipi te rezervni golman Radosevic.pile87 je napisao/la: Pa pogledaj intervju sa Amarom i vidices gdje kaze nista sa cim nismo racunali i koliko on ozbiljno vidi ove odlaske.
NIje istina da se ne zna gdje na pripreme ima cijeli plan, Fojnica Medjugorje itd
Ceka se i da Seha ode i to je finih 6 igraca, na jednu stranu vage, dok na drugoj strani stoji medvjed iz Gradacca i ex pitar, jedino sto mi jos drzi neku nadu je to da onaj sto vaga se zove Amar Osim i nista vise.
Od jednog ozbiljnog biznismena sam ocekivo koji dinar da dovedemo sve sto valja u ovoj ligi bas kao i u vrijeme ex Amarovog mandata ali izgleda da je to sve samo suplja prica i prazno obecanje.
Cuva Bog Zelju svog!
gledaj seyo, imam svoje misljenje o sehi i ne bi da se vracamo na tu temu, tu se nikad necemo dogovoritiSeyo_TM je napisao/la:isto kao sto je seha levat od golmanamirzza je napisao/la:za karica su kasiljas i buffon ako cemo postenoSeyo_TM je napisao/la:nurkovic...supic... svaki put oplacem od smjeha kad ih neko spomene kao dobre golmane
ovaj karic je dobar golman za klupe i nista vise ne znam sta se vidjelo u njemu iskreno
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u 09 jun 2010, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
Kakav ba Buffon, pa Nurkovic je najveca rupa, jesi li ga ikad gledao kako brani?mirzza je napisao/la:za karica su kasiljas i buffon ako cemo postenoSeyo_TM je napisao/la:nurkovic...supic... svaki put oplacem od smjeha kad ih neko spomene kao dobre golmane
Za mene je najbolji golman lige Mujkic, njega nebi bilo lose dovesti.
Pa gledo sam Nurkovica i tvrdim i dalje da je Buffon za karica, pa ti skontaj kakav je karic ondakemo10 je napisao/la:Kakav ba Buffon, pa Nurkovic je najveca rupa, jesi li ga ikad gledao kako brani?mirzza je napisao/la:za karica su kasiljas i buffon ako cemo postenoSeyo_TM je napisao/la:nurkovic...supic... svaki put oplacem od smjeha kad ih neko spomene kao dobre golmane
Za mene je najbolji golman lige Mujkic, njega nebi bilo lose dovesti.
Cuva Bog Zelju svog!
Mozda vam dodje Fejzic. 
pa naravno da necemomirzza je napisao/la:gledaj seyo, imam svoje misljenje o sehi i ne bi da se vracamo na tu temu, tu se nikad necemo dogovoriti![]()
na mojoj strani statistika i napredak njegov, a na tvojoj njegova kosica, kile i lijepe crte lica
sad bez zayebancije, opusti se popij kamilicu...rijesit ce se sve
imamo para, imamo pojacanja, radi se na jos dovodjenja i fakat nema potrebe za brigom, pogotovo ne tolikom...
Po ko zna koji put cu napisati da smo mi ovce a da Amar zna sta radi, covjek fino kaze ovih par odlazaka nije nesto s cim nismo racunali sta ako dovede jos jednog mladog igraca tipa Visce, za Bekrica ima planirana zamjena, Simic nije neka steta sto je otisao igrac za kojeg se moze naci zamjena, eventualna steta je Bucan al sta je tu je, Seha ako od dobicemo pare i u cemu je problem ja ga bar ne vidim.Ne vidim kako je Radosevic uticao na bilo sta s obzirom da je branio onu jednu tekmu tako da on ode mogu i Kusturu sto se mene tice stavit na klupu.Meni je dovoljno to sto je Amar na klupi, on da izadje ispred zgrade i skupi djece on bi ovu ligu prekucumirzza je napisao/la:Gledaj legendo, mozda sam ja pesimista, ali mi se ne cini nikako dobrim da 10 dana do konacne prijave za ligu prvaka nama su otisli slijedeci igraci Bekric, Bucan 2 nosioca igre te Bajic, Simic igraci koji su imali finu ulogu u sampionskoj ekipi te rezervni golman Radosevic.pile87 je napisao/la: Pa pogledaj intervju sa Amarom i vidices gdje kaze nista sa cim nismo racunali i koliko on ozbiljno vidi ove odlaske.
Ceka se i da Seha ode i to je finih 6 igraca, na jednu stranu vage, dok na drugoj strani stoji medvjed iz Gradacca i ex pitar, jedino sto mi jos drzi neku nadu je to da onaj sto vaga se zove Amar Osim i nista vise.
Od jednog ozbiljnog biznismena sam ocekivo koji dinar da dovedemo sve sto valja u ovoj ligi bas kao i u vrijeme ex Amarovog mandata ali izgleda da je to sve samo suplja prica i prazno obecanje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@mirzza Karic ne bi zadovoljio kod Amara da nije dobar, a Amar ne bi pustio Sehica ako nema zamjenu koja moze na solidnom nivou odigrati Europske utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.