FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 15 mar 2016, 21:02

Sad ce ‘gospodin’ doticni reci kako je ovu utakmicu ipak podredio tituli i kako je ovo bila samo jos jedna od taktika da zavara sve nas i kako su ovi nasjeli tako sto su pobijedili i kako je on sve ovo im’o u onoj svojoj celavoj glavi jos prije pocetka proljetnog dijela i kako proljece jos nije kalendarski nastalo (ja se i dalje pitam da li je moguce da mu je ovo izgovor JBT???!!!) pa samim tim i novoproljetnoleprsavosarajevo. Koji MAGarac, N E V J E R U J E M! Uspio se pokakiti sam sebi u usta za manje od 24h, aferim. Ispucao je sve moguce i nemoguce, jos mu je kao izgovor preostalo da kaze da je on ustvari vidoviti Miodrag i da vidi Titulu na Kosevu ove godine. Kakvo obmanjivanje sirih narodnih masa, ako ima iole obraza otici ce iz drzave odmah i nece se vise nikad vratiti. Toliko o doticnom.

Msm da je vrijeme da se kolektivno pocnu bojkotovati utakmice, tako ce bar znati da nemaju podrsku navijaca, oni kao individue, a ne Sarajevo kao klub, jer Sarajevo uvijek ima i uvijek ce imati podrsku navijaca gdje god da su i ta ljubav nikad ne moze nestati, jer nam je Sarajevo oduvijek i bit ce zauvijek u srcu. Podrska treba izostati svima onima koji su trenutno u klubu i koji zamotavaju Sarajevo u crno, i kojima Sarajevo ne predstavlja nista do izvor novca, jedino tako ce se i njima a i onima iz kluba kojima Sarajevo znaci nesto vise od novca, pokazati da ovo ovako vise ne moze, te da se sto prije odstrane svi oni koji imaju pokvarene namjere u pogledu Sarajeva. Nikakvo skidanje dresova, samaranje, etc., tu ne pomaze, niti je ljudski. Ostaje da se vidi da li ce se nesto fakat poduzeti od strane ljudi koji gledaju iskljucivo i samo interes naseg kluba. Jer navijaci su tu zbog Sarajeva, ali isto tako Sarajevo je 'bezvrijedno' bez onih koji zive za njega. Koliko ustvari trenutnih igraca zivi Sarajevo, koliko njih svoju ulogu shvata na pravi nacin, pitanje je. Ipak, vjerujem da su oni najmanje krivi za sve sto se desava. Svaka cast ovima koji i u muci mogu da prihvate salu na nas racun. Meni je muka od svega ovoga, tako mi je lose, kao da je dio mene umro. I to ne zbog poraza, nego zbog toga sta nam uradi/se u ovom kratkom periodu. Ovo je bilo ubijanje u pojam, u zdrav mozak, i to ne od strane kluba koji nas je izbacio, jer bilo koji klub se mogao naci trenutno na njihovom mjestu (pritom ne umanjujuci njihove pobjede), nego od strane onih koji nam Sarajevo predstavljaju u ovako sramotnom izdanju. I dalje ostaje nada u bolje 'sutra' za nase Sarajevo.

Isto tako vas sve molim da se ne svadjate sa padobrancima, oni ce svakako biti odstranjeni od strane moderacije, nego se okrenimo sebi i svom Sarajevu, nasim pozitivnim i negativnim stranama, poboljsanjima, buducnosti i o tome diskutujmo. Sad smo tu gdje jesmo, sto ne znaci da drugi nece biti na nasem, i da mi necemo biti na njihovom mjestu u buducnosti. Zivot je takav, i zato i kad pobjedjujemo i kad gubimo, za druge nas ne treba da bude briga.

Postovanje pravom GOSPODINU kakav je HUSREF MUSEMIC! :kralj:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 mar 2016, 21:03

FrancescoTotti je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Stvarno mi je žao ljudi koji su ovdje i u gradu me prozivali za "smrada" i protivnika kluba jer sam pričao ono što je sada valjda svima jasno. Sloboda je u jednom trenutku 3 minute držala loptu, pas za pasom, mi nismo mogli ni u aut da izbijemo.

Stvarno me je sramota, iako sam očekivao ovo, objektivno. :(
Prvo ja da ti se izvinem jer ti nisam vjerovao pa i pricao kontra tebi... I tebi i evanderu i jokeru. Sad je sve jasno kao dan.

Ako ne daju ostavku neka se pripreme na rat!
A njih ako nema ko naslijedit nek tan posalje malezijce, sigurno ce bolje radit od ovih ekonomista!
Izaći ćemo jači, možda će borba biti teža, ali Sarajevo je vječno! :salut:
Samo Saraj'vo.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 mar 2016, 21:03

club21 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Prodajom Velkoskog I Barbarica smo uzeli 1 mil km,a nemamo igraca sredine terena.Za pola ovih para smo trebali uzeti 2 super pojacanja.
Uzeo je tan ne sarajevo, da su se prodali za 10 mil nikakve koristi jer on daje onoliko koliko hoce za pojačanje ne koliko zaradi. I da se nije niko prodao njemu je ko nista dati par miliona svake god za pojačanje. Skoro je ponovio da mu je sarajevo samo za proizvodnju i prodaju igrača.
Da upravo tako, kad sam ja to govori mnogi su me pljuvali, kad sam govorio da bi mogli ostati bez europe i ispod plavih bio sam smijesan. Ne govorim ja to sto mrzim fks, nego sto ga volim i sto imam oci, usi i mozak.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 mar 2016, 21:04

amypitar je napisao/la:
Evander je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Evandera ljudi prave budalom, ismijavaju, misle da je lud a čovjek realan, dobro vidi i nije glup.
Ako su neki zaslijepljeni i neralni, ja nisam. Ako neki ne vide neke stvari, ja vidim. Ako nemaju damu da javno iznesu misljenje, ja imam. Ako zele da pisu da bi im drugi likovali i hvalili ih, ja ne zelim.

Prvo sam govorio sve najgore o Uscuplici. Svi su me napadali.
Kasnije ti isti su najvise vrijedjali Uscupllica.
Prvi sam poceo ukazivati na greske uprave. Proglasise me neprijateljem.
Evo i ranije nego sam mislio da ce, vecina je protiv Dine i kompanije.
Za godinu dana ce svi protiv Tana pricati i kako je greska istorijska bila sto su nam prodali klub.
Zapamti sta sam ti rekao.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kako cu se kajati sto nas je preuzeo milijarder,pa to samo kod nas ima.
Bar nemamo dugove,imamo neku buducnost.
Da nije Tana sad bi bankrotirali.
Sve se slazem,ali ne trebamo pretjerivati.
Bankrotirali ne bi sigurno.
To sto on ima milione, mene zaboli neka stvar. Mi od tih njegovih miliona nista nemamo.
On nije vratio nase dugoove, nego dugove kluba koje je njegovo vlasnistvo i igracka.
Kontas razliku?
Azmir je dosao u Slobodu i dao svoje pare.
Tan je dosao u Sarajevo i dao pare da ga kupi. To je njegov klub sada.
Sloboda nije Azmirova.
To je razlika.
Neko daje pare iz ljubavi, neko da bi zaradio jos vise.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 mar 2016, 21:05

Kod 1:0, kad Haris prvo onu s 4 metra ne smjesti, pa onda prema praznom golu kad neukliza... Jao kako me je tu nešto steglo u prsima...
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 15 mar 2016, 21:07

Evander je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Evandera ljudi prave budalom, ismijavaju, misle da je lud a čovjek realan, dobro vidi i nije glup.
Ako su neki zaslijepljeni i neralni, ja nisam. Ako neki ne vide neke stvari, ja vidim. Ako nemaju damu da javno iznesu misljenje, ja imam. Ako zele da pisu da bi im drugi likovali i hvalili ih, ja ne zelim.

Prvo sam govorio sve najgore o Uscuplici. Svi su me napadali.
Kasnije ti isti su najvise vrijedjali Uscupllica.
Prvi sam poceo ukazivati na greske uprave. Proglasise me neprijateljem.
Evo i ranije nego sam mislio da ce, vecina je protiv Dine i kompanije.
Za godinu dana ce svi protiv Tana pricati i kako je greska istorijska bila sto su nam prodali klub.
Zapamti sta sam ti rekao.

Evander,ja ipak mislim da su najveci krivci ovi iz Uprave jer su u startu nakon prodaje Kluba Tanu nanjusili pare i poceli praviti gresku za greskom.
Uvezali se sa sumnjivim menadzerima itd.
Dobro je bilo dok je bilo para i rezultata.
Ali kako ih je Tan provalio i poceo kontrolisati svaku marku sve je krenulo naopako.
Tan se sada orijentisao samo na Akademiju,prodaju igraca i izgubio interes za 1. timom.
Posljednji pokusaj da se nastavi po starom je dovodenje Jesica. Doveo Jesa dva svoja igraca,Bulic dva svoja i Dino Harbu. Ali ih je8a rezultat opet.
Ovdje je sada neophodan temeljit rez od vrha do dna.
Samo je pitanje hoce li to Tan uraditi i ima li uopste interesa i volje za takvim necim. Ako misli prodacati igrace i ako misli da sta zaradi onda mu mora biti u interesu i sto bolji rezultat.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 mar 2016, 21:07

de nemoj mi bogati te suplje o ljubavi, ona seljacina je htjela dici sidro cim nije nesto po njegovom bilo i pricas mi o ljubavi
Pyro is not a crime !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2016, 21:08

Vrijeme je za promjene ,svi svi treba da idu.

Meni je samo zao sto su konkretno Dino i Edis a pogotovo Dino dopustili da ih ljudi sa strane ubiju i dovedu do ovoga.Nevjerovatno je da n isti ovaj Dino sa nama pjevao protiv prošle uprave Mi smo tu i hebemo vam mame.Ali nažalost dali su pogrešnim ljudima ovlasti u ruke i sami sebe pokopali i dopustili da te tvoji pljuju.Morate otići nema druge,bolje sami odite da sutra rahat možete ulicom proći i što da ne opet sa nama navijati.Jbg sve dobro što ste uradili upropastili ste jel se onaj najbitniji dio a to je sportski dali pogrešnim ljudima u ruke i to vas je dokrajčilo.

ODLAZITE
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 15 mar 2016, 21:08

PitarBordo je napisao/la:Kod 1:0, kad Haris prvo onu s 4 metra ne smjesti, pa onda prema praznom golu kad neukliza... Jao kako me je tu nešto steglo u prsima...
Nemoj zbog idiota u bolnici zavrsit.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 mar 2016, 21:10

club21 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Prodajom Velkoskog I Barbarica smo uzeli 1 mil km,a nemamo igraca sredine terena.Za pola ovih para smo trebali uzeti 2 super pojacanja.
Uzeo je tan ne sarajevo, da su se prodali za 10 mil nikakve koristi jer on daje onoliko koliko hoce za pojačanje ne koliko zaradi. I da se nije niko prodao njemu je ko nista dati par miliona svake god za pojačanje. Skoro je ponovio da mu je sarajevo samo za proizvodnju i prodaju igrača.

Pa nije ni Tan vesla sisao.Kako ce prodati igraca ako ne uzme titulu.Odigra par dobrih tekmi u Evropi.Bez toga nema poziva u repku,a to sve prodaje igrace.
Ako je tako sto se dovodio Benko,Jajalo,Delac,itd
Ja cak mislim da je Tan u pravu.Napraviti neki miks igraca iskusnih I mladih super talenata,stim da rezultat ne trpi.
Da smo bogdo umjesto Brazilaca doveli Ordagica,Pirica ima li bi sad sve.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 mar 2016, 21:10

THEC je napisao/la:de nemoj mi bogati te suplje o ljubavi, ona seljacina je htjela dici sidro cim nije nesto po njegovom bilo i pricas mi o ljubavi
Ima li on garant ikakav da ce ikad vratiti ulozeno i da li polaze prava na billo sta?
Mislim baar pravno.
On je pare dao, pa ti to nazovi kako god zelis.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 mar 2016, 21:10

BOJKOT
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 15 mar 2016, 21:13

boli njih racku dobili su pismo podrske, a imaju para za specijalce jbt '92 nije bilo vise specijalaca na citavoj teritoriji EX Yu. :guz:
dok covjek prespava pa skonta da jos nije nastupilo proljece pa ce mu biti lakse, novo Sarajevo gledamo kad nastupi kalendarsko proljeće.
ako ima ista u onoj celi nek odmah pakuje kofere bolje nego da trosimo pare na specijalce.

i dalje i uvjek te volim SARAJ'VO :ljepota:

P.S. OTICI CE ONI U TRI LIJEPE PM AKO NE ODU SAMI
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 mar 2016, 21:14

Uprava nas izlevati, izvukli su max para koliko su mogli.. Probise i budjet, yebo ih obitelj

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 mar 2016, 21:15

Kodro odlazi !
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 mar 2016, 21:16

Pantelija je napisao/la:NIkada necu napisati JESICU odlazi prije nego napisem:

DINO I KUSTURICA I KANTARDZICU (i ostali) ODLAZITE.
Zasto
JER STE POLETILI Z APARAMA I UZIMATE NA SVE STRANEEE A ZABORAVILI STE NA NAS, NA KLUB
jER STE POTPISIVALI SVAKI UGOVOR, ODOBRAVALI SVAKI UGOVOR I SVE ZNATE STA SE DESAVA!!!!
I tebi isto da se izvinem jer sam bio glup i nisam ti htio vjerovat !!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 mar 2016, 21:17

smije li se otvoriti neka tema preko noći, samo da se čovjek onako ispuše psovkama
teško je ostati pametan u ovim trenutcima

i dalje ne vjerujem ko sve igra za Sarajevo, mislio sam da je Melunović samo slučajni prolaznik, a ovo što imamo danas u ekipi nije nikakva slučajnost.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 mar 2016, 21:17

Nemojte sad samo o bojkotu! Kakav ba bojkot?!
Treba im svaku utakmicu ici i slati 'poruke'!
Najvise bi oni voljeli sada da mi bojkotujemo.
Ja jedva cekam subotu!!!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 mar 2016, 21:18

Evander je napisao/la:
THEC je napisao/la:de nemoj mi bogati te suplje o ljubavi, ona seljacina je htjela dici sidro cim nije nesto po njegovom bilo i pricas mi o ljubavi
Ima li on garant ikakav da ce ikad vratiti ulozeno i da li polaze prava na billo sta?
Mislim baar pravno.
On je pare dao, pa ti to nazovi kako god zelis.

pa koje pare ba ? - jel to hoces da kazes da on od Cardiffa ima nesto ? - da Abramovic ima od Chelsea i slicni ? - pa oni cim udju u taj biznis na gubitku su al **** se Tanu, do prije neku godinu niko nije imao pojma ko je a sad milioni znaju za njega i van njegove zemlje, cisti marketinski potezi, a iz Sarajeva marke ne mora izvuci nece ni osjetiti tu investiciju jer svakako nikad nece uloziti neku ozbiljnu lovu u igracki kadar, malo akademija i to je to, a opet to nama moze mnogo biti da se upravlja klubom kako treba, pa do prije neku godinu da nam je neko rekao eto vratim vase dugove i vi od nule krenite, pa svak ziv bi to prihvatio, druga je stvar sto su sad ovi usraali sve
Pyro is not a crime !

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 15 mar 2016, 21:18

https://youtu.be/Gf0ZRx98zjY
Mene i kada ovako izgubimo obraduje kad se sjetim da nam ovaj levat vise nije golman! :opaopa:
' $!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: svabonja i 42 gosta.