Msm da je vrijeme da se kolektivno pocnu bojkotovati utakmice, tako ce bar znati da nemaju podrsku navijaca, oni kao individue, a ne Sarajevo kao klub, jer Sarajevo uvijek ima i uvijek ce imati podrsku navijaca gdje god da su i ta ljubav nikad ne moze nestati, jer nam je Sarajevo oduvijek i bit ce zauvijek u srcu. Podrska treba izostati svima onima koji su trenutno u klubu i koji zamotavaju Sarajevo u crno, i kojima Sarajevo ne predstavlja nista do izvor novca, jedino tako ce se i njima a i onima iz kluba kojima Sarajevo znaci nesto vise od novca, pokazati da ovo ovako vise ne moze, te da se sto prije odstrane svi oni koji imaju pokvarene namjere u pogledu Sarajeva. Nikakvo skidanje dresova, samaranje, etc., tu ne pomaze, niti je ljudski. Ostaje da se vidi da li ce se nesto fakat poduzeti od strane ljudi koji gledaju iskljucivo i samo interes naseg kluba. Jer navijaci su tu zbog Sarajeva, ali isto tako Sarajevo je 'bezvrijedno' bez onih koji zive za njega. Koliko ustvari trenutnih igraca zivi Sarajevo, koliko njih svoju ulogu shvata na pravi nacin, pitanje je. Ipak, vjerujem da su oni najmanje krivi za sve sto se desava. Svaka cast ovima koji i u muci mogu da prihvate salu na nas racun. Meni je muka od svega ovoga, tako mi je lose, kao da je dio mene umro. I to ne zbog poraza, nego zbog toga sta nam uradi/se u ovom kratkom periodu. Ovo je bilo ubijanje u pojam, u zdrav mozak, i to ne od strane kluba koji nas je izbacio, jer bilo koji klub se mogao naci trenutno na njihovom mjestu (pritom ne umanjujuci njihove pobjede), nego od strane onih koji nam Sarajevo predstavljaju u ovako sramotnom izdanju. I dalje ostaje nada u bolje 'sutra' za nase Sarajevo.
Isto tako vas sve molim da se ne svadjate sa padobrancima, oni ce svakako biti odstranjeni od strane moderacije, nego se okrenimo sebi i svom Sarajevu, nasim pozitivnim i negativnim stranama, poboljsanjima, buducnosti i o tome diskutujmo. Sad smo tu gdje jesmo, sto ne znaci da drugi nece biti na nasem, i da mi necemo biti na njihovom mjestu u buducnosti. Zivot je takav, i zato i kad pobjedjujemo i kad gubimo, za druge nas ne treba da bude briga.
Postovanje pravom GOSPODINU kakav je HUSREF MUSEMIC!