molotovljev je napisao/la:
Tačno, većina Zapada je skandirala odlazak, ali odlazak Ješića. U trenutku kad se Uprava prozivala javilo se njih 5 sa Zapada,
pretpostavljam da je to ova ekipica sa foruma.
Što se tiče odgovornosti... hmmm, krenimo od sebe, svako od nas bi trebao za nešto odgovarati, i mi sami često nanosimo štetu
FK Sarajevo, pa ne vidim da je neko odgovarao zbog toga ili da je iz ljubavi prema klubu rekao, da pogriješio sam, odlazim.
Šta mene boli k.urac je li Ješić u talu, treba sad o tome da dumam je l'... mene interesuje rezultat, nema toga, vozdra !
Nisi u pravu za Zapad, tu sam svaku utakmicu kao i ovu, a pored skandiranja protiv uprave, poslije utakmice je dobar broj ljudi, onako starije raje, zadrzalo se kod lože uz dobar arsenal psovki itd...
Helem, mozemo i krenuti od sebe, naše odgovornosti, obrni okreni, mi smo tu nikakav utjecaj u odnosu na pomenutu gospodu..
Kusturica je tu ok, ionako je njegova funkcija manje više ne previše uticajna direktno na ove stvari koje raja zna i pominje!
Neces NIKAD imati rezultat kada ti oko kluba mešetare ljudi tipa muminovića, Bulića, ibrakovica petog destetog. Jesam li ih JA, TI, ili neko sa tribine trebao potjerati ili Dino?
Neces NIKAD imati rezultat kada dozvolis svu ovu lakrdiju oko Ješića koju je Dino dozvolio...
Neces nikad imati rezultat dok god se ne bude TRANSPARENTNO radilo u klubu, a ne obmanjivanje sa poslovnim tajnama...
REZULTAT JE SAMO POSLJEDICA svega ovoga navedenog, htio ti to prihvatiti ili ne.
Evo ja kazem Dino voli Sarajevo, uvjerio sam se u to ali je totalno pogubio konce u sportskom segmentu, malo pomalo nas sa ovim kriminalom oko kluba vraca u neka prijasnja ne lijepa doba. ILI NEK SE DOZOVE ili NEK IDE!
Ne zavaravajmo se, ima Tan-a i bez Dine!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!