FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na Ješiću je da sam ponudi ostavku i makar pokaže da ima imalo obraza, jer otkaz bi nas dobro finansijski unazadio. Kao što sam i pisao, Evropa se MORA izboriti, da li će to uraditi Ješić, Hurtić, Šoja, Ismar ili Marevac svejedno je, bez izlaska u Evropu mi ćemo napraviti ogroman korak unazad...i još samo da čestitam Husrefu Musemiću, ljudini i najboljem treneru naše lige, koliko god ne volio Slobodu, upravu im i navijače, zbog njega bi volio da osvoje nešto.
A gdje je Dino ostao sjediti nakon utakmice? Sam u lozi ili sa nekim?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
OPROSTI NAM PUZII, NISMO ZNALI STA SMO IMALI.
[youtube][/youtube]
OPROSTI NAM PUZII, NISMO ZNALI STA SMO IMALI.
Zadnja izmjena: r3m1, dana/u 16 mar 2016, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nisi u pravu za Zapad, tu sam svaku utakmicu kao i ovu, a pored skandiranja protiv uprave, poslije utakmice je dobar broj ljudi, onako starije raje, zadrzalo se kod lože uz dobar arsenal psovki itd...molotovljev je napisao/la: Tačno, većina Zapada je skandirala odlazak, ali odlazak Ješića. U trenutku kad se Uprava prozivala javilo se njih 5 sa Zapada,
pretpostavljam da je to ova ekipica sa foruma.
Što se tiče odgovornosti... hmmm, krenimo od sebe, svako od nas bi trebao za nešto odgovarati, i mi sami često nanosimo štetu
FK Sarajevo, pa ne vidim da je neko odgovarao zbog toga ili da je iz ljubavi prema klubu rekao, da pogriješio sam, odlazim.
Šta mene boli k.urac je li Ješić u talu, treba sad o tome da dumam je l'... mene interesuje rezultat, nema toga, vozdra !
Helem, mozemo i krenuti od sebe, naše odgovornosti, obrni okreni, mi smo tu nikakav utjecaj u odnosu na pomenutu gospodu..
Kusturica je tu ok, ionako je njegova funkcija manje više ne previše uticajna direktno na ove stvari koje raja zna i pominje!
Neces NIKAD imati rezultat kada ti oko kluba mešetare ljudi tipa muminovića, Bulića, ibrakovica petog destetog. Jesam li ih JA, TI, ili neko sa tribine trebao potjerati ili Dino?
Neces NIKAD imati rezultat kada dozvolis svu ovu lakrdiju oko Ješića koju je Dino dozvolio...
Neces nikad imati rezultat dok god se ne bude TRANSPARENTNO radilo u klubu, a ne obmanjivanje sa poslovnim tajnama...
REZULTAT JE SAMO POSLJEDICA svega ovoga navedenog, htio ti to prihvatiti ili ne.
Evo ja kazem Dino voli Sarajevo, uvjerio sam se u to ali je totalno pogubio konce u sportskom segmentu, malo pomalo nas sa ovim kriminalom oko kluba vraca u neka prijasnja ne lijepa doba. ILI NEK SE DOZOVE ili NEK IDE!
Ne zavaravajmo se, ima Tan-a i bez Dine!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Nisam bio za neke ostavke i te stvari, ali nakon ovog veceras nadam se da ce Jesic sam otici i izvinut se jos jednom nakon ovih blamaza .. Uz to nisam za neko tjeranje uprave neka ljudi jos tu, sigurno tvrdim da bi nam bilo skroz tesko dovesti kvalitetnije ljude sada, ali eto uz ove sada bar neke od legendi kluba prikljuciti da su tu i da se nesto pitaju..Dalje ako vec sada trazimo nekog trenera , ispali smo iz kupa a utrka za titulu je takodjer ravna nuli ( iako ja jos nisam halalio titulu , neka sam lud **** ga ) MORAMO ali MORAMO dovesti Hadzibegica i postaviti mu uslov da mu ovo sto je ostalo borbe do kraja postavi par juniora da svaku utakmicu igraju, da se mozemo osloniti na svoje igrace koje vole i zive ovaj klub jer bez tog nam nema spasa po svemu ovome vidjenom..Ali onda cemo mi navijaci kritikovati nase igrace kao sto pojedinci rade evo sada oko Kadusica, pa ne mogu vjerovati sta pojedini pisu od onakve igre odnosno nismo imali igru oni kritikuju momka od 18 godina koji je po mom misljenju zadnjih par utakmica dosta dobro odigrao i igrac na kojeg se klub moze osloniti i na kraju dobro zaraditi , ali fazon je sto mi kao navijaci ne mozemo istrpiti neke stvari i gotova prica.. Sad odjednom dizete u zvijezde Puzigacu a do neki dan je bio vodja klana zbog kojeg je klub igrao bezkurca ..Ne ide to tako.. Jos nesto je kod nas greska sto se kod nas najvise mediji petljaju u klub i cak kad Tan ode u halu da pisa oni to napisu kao neku senzaciju... malo manje nekih izjava i senznacija i sve bi ovo bilo troduplo bolje..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bio sam na zapadu, sjever naravno kompletan trazio odlazak i jesica i uprave i dine naravno. Istok je itekaaaako dobro ih ispostovao, rekao bih 90% istoka da je skandiralo sa njima. Cak i 'uvijek mirni' zapad je isto to skandirao. Dobro, osim ovih koji su sa djevojkama dosli 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Najveća greška Dine Selimovića je što je previše vjerovao Abdulahu Ibrakoviću, pa i taj Abdulah je doveo Ješića.
Bar malo da se nasmijemo veceras..ReufHerco je napisao/la:Na Ješiću je da sam ponudi ostavku i makar pokaže da ima imalo obraza, jer otkaz bi nas dobro finansijski unazadio. Kao što sam i pisao, Evropa se MORA izboriti, da li će to uraditi Ješić, Hurtić, Šoja, Ismar ili Marevac svejedno je, bez izlaska u Evropu mi ćemo napraviti ogroman korak unazad...i još samo da čestitam Husrefu Musemiću, ljudini i najboljem treneru naše lige, koliko god ne volio Slobodu, upravu im i navijače, zbog njega bi volio da osvoje nešto.

IDEMO PONOVO!
Ti mislis da Dino nije dio tala? I tog, i jos par slicnih talova?hilmo je napisao/la:Najveća greška Dine Selimovića je što je previše vjerovao Abdulahu Ibrakoviću, pa i taj Abdulah je doveo Ješića.
Ako hoces precizne informacije, moze na pp.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Čekaj malo da izbrišem poruke, pun mi inbox.AdiFKS je napisao/la:Ti mislis da Dino nije dio tala? I tog, i jos par slicnih talova?hilmo je napisao/la:Najveća greška Dine Selimovića je što je previše vjerovao Abdulahu Ibrakoviću, pa i taj Abdulah je doveo Ješića.
A sto na pp? Hocemo i mi da znamo.. Kako je Bojan bio otvoren..AdiFKS je napisao/la:Ti mislis da Dino nije dio tala? I tog, i jos par slicnih talova?hilmo je napisao/la:Najveća greška Dine Selimovića je što je previše vjerovao Abdulahu Ibrakoviću, pa i taj Abdulah je doveo Ješića.
IDEMO PONOVO!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hmm ja sam cuo potpuno drugaciju pricuhilmo je napisao/la:Najveća greška Dine Selimovića je što je previše vjerovao Abdulahu Ibrakoviću, pa i taj Abdulah je doveo Ješića.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
To sam i ja rekao,on ko on je ok ali se upetljao sa nekim ljudima sa kojim nije smio,i kojima je dao toliko ovlasti.Samo to mu je doslo glave jel je ušao u priču sa mnogima sa kojim nesmije ima njih još pored Ibrakovica,pogubio se dosta u ovom sportskom segmentuhilmo je napisao/la:Najveća greška Dine Selimovića je što je previše vjerovao Abdulahu Ibrakoviću, pa i taj Abdulah je doveo Ješića.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najveca greska Dine Selimovica je ta sto je kao direktor kluba svoju poziciju stavljao ispred svih i najvise isticao sebe u javnosti, a iznad njega imas predsjednika, potpredsjednika koji su tu, a kao da nisu, pa sad niko direktno ne spominje Kusturicu, Kantardzica nego licno njega, i sad se kola lome na njemuhilmo je napisao/la:Najveća greška Dine Selimovića je što je previše vjerovao Abdulahu Ibrakoviću, pa i taj Abdulah je doveo Ješića.
M.Delac 2
sretan rodjendad morteme, **** rezultat, sebi si sam najbitniji
! zelim ti sve najbolje jer si ti jedan od rijetkih ljudi koji jos zive ovdje a da su ovakve ljudine...sve najbolje jos jednom!

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Iscrpili smo sve živi i mrtve trenere koji su ikad čuli za FKS. Ja mislim da se do sudnjeg dana neće pojavit trener koji ovdje može ostat duže od 7 mjeseci .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Re: RE: Re: FK Sarajevo
E taj levat se dobro zajebao, na pogresog je udario.zlo87 je napisao/la:Tuca je bila.. Nije se skandiralo jer se zna da ima raje koja podrzava ovog sto je ranjen, oni ne podrzavaju to sto je ovaj nas uradio, al eto bratski do krajakupus army je napisao/la:Na onom klipu se ne vidi bas neka tuca vise neko nagurivanje?Parola je ocekivana,mada je upitno dal je opravdana."joker90" je napisao/la:Veliki minus sjeveru za tucu i trans podrske onom levatu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AKO prezivi zatvor, bolje mu je da iseli iz drzave. Nabijem sve one koji podrzavaju ovakve debile i debile kao sto je Vuk.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- molotovljev
Nemoj me praviti budalom... Prvo je Sjever skandirao, pa su tražili podršku cijelog stadiona, i tada sam pomislio da će većinaAdiFKS je napisao/la:Dobili su podrsku velike vecine istoka. Ne lazi.molotovljev je napisao/la:Zip je napisao/la:Pa 70% navijaca zeli odlazak upraveSjever želi odlazak Uprave. Tražili su podršku Istoka, nisu je dobili. Tako isto i Zapada. Bilo je tu pojedinaca ali
ništa značajno.
u onom revoltu i podržati Sjever, međutim razum je pobijedio i većina je uglavnom nastavila gledati utakmicu, zanemarujući
Sjever, što me iskreno prijatno iznenadilo, a i komentari koje sam čuo bili su da Istok ne podržava.
Istina, bila je tu neka grupa od dvadesetak likova koji su sve to podržali i koji su bili poprilično glasni, ali glasni od početka
utakmice, čak su i Kovačeviću koji je povrijeđen napuštao teren hebali sve živo i mrtvo. Fuj
Za Ješića, slažem se, gotovo svi na Istoku su tražili ostavku, vidjeli ste čak su ga i bakljom gađali...
I sad bi vi to najradije zloupotrijebili i iskoristili priliku da ispadne kao da je Istok skandirao protiv Uprave.
Da se ne bi prepucavali, pretpostavljam da ima negdje snimljeno pa predlažem da pogledamo i uvjerimo se šta je u stvari istina.
F.K.SARAJEVO
Onda brate imamo dva Istoka,Kovačević je dobio aplauz istoka istina skroman jel ga dosta raje nije ni skontalo jel je utakmica bila u toku.I on isto je pljeskao i digao ruke i pozdravio Istok .
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 mar 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kojih bolan dvadesetak, pa nemoj ti nas praviti budalom, prvi ja sam bio na istoku i dobro sam cuo sta se skandira i koliko ljudi skandira, ovdje pojedinci navijaju ocito za upravu a ne za Sarajevo, pa vodite ih kuci
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, n0dix, Vutra i 28 gostiju.