[youtube][/youtube]

Ne bi bilo lose snimiti neki spot, onaj nindza sa radia ima lijep glas, ubaciti neku pjesmu dragonsa, dat nekom cvaju za gorivo i nek kruzi po gradu. Ja vjerujem da bi se posjeta povecala barem za 500 ljudimoranjak je napisao/la:Nema euforije sta je ovo nigdje nikakve najave pozivanja publike, osim plakata po gradu ništa drugo ...
Ima na betu najavaesprit24 je napisao/la:Ne bi bilo lose snimiti neki spot, onaj nindza sa radia ima lijep glas, ubaciti neku pjesmu dragonsa, dat nekom cvaju za gorivo i nek kruzi po gradu. Ja vjerujem da bi se posjeta povecala barem za 500 ljudimoranjak je napisao/la:Nema euforije sta je ovo nigdje nikakve najave pozivanja publike, osim plakata po gradu ništa drugo ...
To sam propustio, al mislim da bi puno vise donio u U-21, al kakva nam je trenutno tu reprezentacija bezveze bi trosio vrijeme. Protiv Metalleghea u subotu ocekujem barem 2 milje na stadionu i pobjedu od najmanje 2-3 gola razlikeDevilsAdvocate je napisao/la:Serbecic je clan u19 reprezentacije BiHcarli22 je napisao/la:Bolja predstava nasih u Travniku nego protiv Gorazda i sasvim zasluzena pobjeda. Jajcani na Banji padaju u hendikepuNego, nije mi jasno zasto onaj telac Nestorovic ne poziva Šerbečića u reprezentaciju, momak je to odavno zasluzijo i bolji je od onih kvazi igraca koji igraju u lafo "velikim" klubovima.
vidjećemo u Subotu,ako pobijedimo imamo realne šanse...@carli-što si skromanHeller je napisao/la:Imal kakve sanse da se vratite?
Neko je pisao da ga nema četiri utakmice..DevilsAdvocate je napisao/la:Ljudi znal itko sta je s Ramica, imal kakve sanse da zaigra sutra?
Skromnost mi je vrlinazmaj348 je napisao/la:vidjećemo u Subotu,ako pobijedimo imamo realne šanse...@carli-što si skromanHeller je napisao/la:Imal kakve sanse da se vratite?
Bgm dočekasmo da je Zvijezda glavna tema razgovora po gradu...moja procjena je oko 1500 danas..sretno momcima danas..crvenobijeli je napisao/la:Evo lijep dan,hajmo zmajevi napunit banju
Vamos barca![]()
![]()
![]()
![]()
Nemaju kad pustit od onolikih severina, jelena, sabana itd.crvenobijeli je napisao/la:
zasto se ova pjesma vise ne pusta na stadionu....ovo je himna nasa,naseg kluba,red dragonsa,i sviju nas,,,,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.