[youtube][/youtube]
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kakva utakmica na Piroti, malo je rec da smo ih ubili
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nema euforije sta je ovo nigdje nikakve najave pozivanja publike, osim plakata po gradu ništa drugo ...
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ne bi bilo lose snimiti neki spot, onaj nindza sa radia ima lijep glas, ubaciti neku pjesmu dragonsa, dat nekom cvaju za gorivo i nek kruzi po gradu. Ja vjerujem da bi se posjeta povecala barem za 500 ljudimoranjak je napisao/la:Nema euforije sta je ovo nigdje nikakve najave pozivanja publike, osim plakata po gradu ništa drugo ...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ima na betu najavaesprit24 je napisao/la:Ne bi bilo lose snimiti neki spot, onaj nindza sa radia ima lijep glas, ubaciti neku pjesmu dragonsa, dat nekom cvaju za gorivo i nek kruzi po gradu. Ja vjerujem da bi se posjeta povecala barem za 500 ljudimoranjak je napisao/la:Nema euforije sta je ovo nigdje nikakve najave pozivanja publike, osim plakata po gradu ništa drugo ...
- zvijezdica
- Kontakt:
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/bivsi ... van/187836
Sasa Mus dozivotno suspendovan zbog namjestanja utakmica hahah
A bio mi je svojevremeno najdrazi igrac Zvijezde 
Sasa Mus dozivotno suspendovan zbog namjestanja utakmica hahah
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
To sam propustio, al mislim da bi puno vise donio u U-21, al kakva nam je trenutno tu reprezentacija bezveze bi trosio vrijeme. Protiv Metalleghea u subotu ocekujem barem 2 milje na stadionu i pobjedu od najmanje 2-3 gola razlikeDevilsAdvocate je napisao/la:Serbecic je clan u19 reprezentacije BiHcarli22 je napisao/la:Bolja predstava nasih u Travniku nego protiv Gorazda i sasvim zasluzena pobjeda. Jajcani na Banji padaju u hendikepuNego, nije mi jasno zasto onaj telac Nestorovic ne poziva Šerbečića u reprezentaciju, momak je to odavno zasluzijo i bolji je od onih kvazi igraca koji igraju u lafo "velikim" klubovima.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Imal kakve sanse da se vratite?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
vidjećemo u Subotu,ako pobijedimo imamo realne šanse...@carli-što si skromanHeller je napisao/la:Imal kakve sanse da se vratite?
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ljudi znal itko sta je s Ramica, imal kakve sanse da zaigra sutra?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Neko je pisao da ga nema četiri utakmice..DevilsAdvocate je napisao/la:Ljudi znal itko sta je s Ramica, imal kakve sanse da zaigra sutra?
Skromnost mi je vrlinazmaj348 je napisao/la:vidjećemo u Subotu,ako pobijedimo imamo realne šanse...@carli-što si skromanHeller je napisao/la:Imal kakve sanse da se vratite?
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
e i ovaj feja je luzer već se ograduje od kiksa.čuj nije odlučujuća utakmica kao da mi neznamo.
Nabrij bolan igrače nek ostave srce na terenu yebote opravdanje u slucaju kiksa.
Ja očekujem sutra 3-0 za nas i oko 1000 ljudi na tribinama
Nabrij bolan igrače nek ostave srce na terenu yebote opravdanje u slucaju kiksa.
Ja očekujem sutra 3-0 za nas i oko 1000 ljudi na tribinama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Probisvjet
- Kontakt:
Sretno ljudi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hvala care i vama takoder.akobogda mi u premijer ligu a vama dupla
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sretno ljudi, pa da do godine opet rostiljamo 
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Evo lijep dan,hajmo zmajevi napunit banju
Vamos barca

Vamos barca
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bgm dočekasmo da je Zvijezda glavna tema razgovora po gradu...moja procjena je oko 1500 danas..sretno momcima danas..crvenobijeli je napisao/la:Evo lijep dan,hajmo zmajevi napunit banju
Vamos barca![]()
![]()
![]()
![]()
-
crvenobijeli
- Kontakt:
zasto se ova pjesma vise ne pusta na stadionu....ovo je himna nasa,naseg kluba,red dragonsa,i sviju nas,,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nemaju kad pustit od onolikih severina, jelena, sabana itd.crvenobijeli je napisao/la:
zasto se ova pjesma vise ne pusta na stadionu....ovo je himna nasa,naseg kluba,red dragonsa,i sviju nas,,,,,
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.