Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bagrcavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bagrcavi » 17 mar 2016, 01:09

Svako ima svog Džeku
Njihov:
slika

Naš:
slika

Pametnom dosta.
DRUG NEBI TI PUNCA

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 17 mar 2016, 01:11

Pitari navikli na sadaku, a nemaju jadnici od kogs je docekati. Dzeko uzeo 30 stolica i hvala mu. Ko zna mozda kasnije donira jos novca za tribinu, reflektor...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2016, 01:12

slika Evo za jos dva reda stolica :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 17 mar 2016, 01:12

Lillard je napisao/la:A to stvarno Dzeko poklonio Zeljeznicaru 30 stolica?

Sva cast za pare koje je donio klubu, ali realno, wtf, 30 stolica, bruka.
Moramo biti zahvalni na svakoj, u tome je stvar. On najbolje zna da li jeste ili nije mogao vise, u svakom slucaju mu hvala sto voljeni klub ne zaboravlja u bilo kojoj situaciji. Uostalom, donio nam je toliko novca da bi, sa nase strane, bolesno bilo prigovoriti bilo sta. Ne treba biti nezahvalan, a na kraju krajeva znamo i simboliku tih 30 stolica.

@bagrcavi
Gledaj ti, kakvi se diletanti okupljaju u i oko njihovog kluba.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 17 mar 2016, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 mar 2016, 01:12

Lillard je napisao/la:A to stvarno Dzeko poklonio Zeljeznicaru 30 stolica?

Sva cast za pare koje je donio klubu, ali realno, wtf, 30 stolica, bruka.
Danas mu 30. rodjendan- 30 stolica... simbolika. Donio je ovom klubu toliko para da smo cijelu tribinu mogli do sada izgraditi.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 mar 2016, 01:14

Muerte je napisao/la:
Je li tebe sramota ovog sto pises ?
Jarane lik pun ko brod, razbacuje se po Sanskom Mostu i onda dodje vama pokloni pisljivih 30 stolica dok jedan Rakitic pokloni novi semafor prijatelju. Nista ja vas ne pokusavam napadati, trenutno radite odlican posao i sve pohvale, al me iskreno bilo sramota citati ovo za Dzeku.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 17 mar 2016, 01:20

Memara je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
Jarane lik pun ko brod, razbacuje se po Sanskom Mostu i onda dodje vama pokloni pisljivih 30 stolica dok jedan Rakitic pokloni novi semafor prijatelju. Nista ja vas ne pokusavam napadati, trenutno radite odlican posao i sve pohvale, al me iskreno bilo sramota citati ovo za Dzeku.
Sta ce mene ili nekog biti sramota
On je donio klubu para i para
A nije moranje da pomaze nikog to je njegova dobra volja
Znamo svi zasto je 30 stolica uzeo
A hvala mu sto je posjetio klub i to je od velikog znacaja pa da nije nista ni doniro

Sva ona djeca ce radije doci u Zelju da vide Dzeku i bolje ce trenirat
Nece ici na kosevo da gledaju Jesica
ahahhahaahhaha
"Volim te Zeljo"

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 17 mar 2016, 01:25

Memara je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
Mene bi stid bilo traziti. To sto vi nemate dostojanstva vas problem. Mi smo Grbavicu poceli graditi mi cemo je i zavrsiti.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 mar 2016, 01:26

Samo divovi i kurave mogu od milijardera napraviti milionera. A zapravo to dvoje dođe na isto :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 mar 2016, 02:04

Koja bit akcije medju navijacima bi bila ako se javi jedan covjek i financira cijelu akciju?

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 17 mar 2016, 02:12

Signore je napisao/la:Koja bit akcije medju navijacima bi bila ako se javi jedan covjek i financira cijelu akciju?
Tako nekako.
Također, degutantno je zavirivati u tuđi dzep, to bez daljnjeg. Edin Dzeko jeste zaradio novac, i zaradio ga je svojim trudom. Ima puno pravo da ga troši kako hoće i gdje hoće, a mi nemamo apsolutno nikakvo pravo da mu trazimo bilo šta. Sve što radi, pa i ovo, uradio je svojom voljom i na tome mu treba biti do neba zahvalan. Sada treba dijeliti svima, samo zato što ima novac? Nikako !
Dakle, svaku člansku karticu, svaku kartu, šal, ove stolice.. Sve je kupio svojom voljom, a novca nam je donio toliko da smo godinama prezivljavali od istog. Iskreno govoreći, da je kupio jednu ali da je od srca, zahvalan sam i prezadovoljan.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 17 mar 2016, 02:13

Dzeko samo sto postavi na fb clansku karticu,marketinski uradi vise nego sve legende sarajeva zajedno.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 mar 2016, 02:19

BijelaCokolada je napisao/la:Dzeko samo sto postavi na fb clansku karticu,marketinski uradi vise nego sve legende sarajeva zajedno.
Vise je obrukao SEBE nego sto je reklamirao klub sa ovih 30 stolica.
Muerte je napisao/la:
Mene bi stid bilo traziti.
Klub ti vec poceo javno traziti donacije za novu tribinu.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 17 mar 2016, 02:37

Dzeko Želji 30 stolica....
Rakitić Radniku semafor...

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 17 mar 2016, 09:19

Ne znam sta pljujete po Dzeki,hvala mu i na tome,lijepo je vidjeti da neko jos zivi svoj prvi klub,nama nase legende nisu nikad nista poklonile,bjeze od Celika ko djavo od krsta,nista bolja nije situacija ni u Velezu,ne mogu da vjerujem da jednom klubu sa takvom historijom i takvim igracima(legendama) niko ne moze pomoci,sve su to smijesne cifre za njih ali jbg,nisu ljudi i zato Dzeki kapa do poda tamam da su tri stolice u pitanju.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 mar 2016, 09:20

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Memara je napisao/la:Ma nek' je on vama poklonio 30 stolica, ha ja simbolicno.
Ovaj ce krepat od muke. :rol:
Nije Dzeko poklonio "samo" 30 stolica zato sto nema para, ili sto ne voli Zeljeznicar. Dzeko je to uradio sto salje poruku da se i ostali ukljuce u akciju, a ne samo da cekaju Dzeku da napravi transfer ili da donaciju. Neki govore da je Dzeko dao mnogo Zeljeznicaru, jeste, ali svi zaboravljaju drugu stranu, da ne bi Zeljeznicara Dzeko bi se jos mozda svercao zakacen na zadnji dio tramvaja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 mar 2016, 09:25

Probisvjet je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Memara je napisao/la:Ma nek' je on vama poklonio 30 stolica, ha ja simbolicno.
Ovaj ce krepat od muke. :rol:
Nije Dzeko poklonio "samo" 30 stolica zato sto nema para, ili sto ne voli Zeljeznicar. Dzeko je to uradio sto salje poruku da se i ostali ukljuce u akciju, a ne samo da cekaju Dzeku da napravi transfer ili da donaciju. Neki govore da je Dzeko dao mnogo Zeljeznicaru, jeste, ali svi zaboravljaju drugu stranu, da ne bi Zeljeznicara Dzeko bi se jos mozda svercao zakacen na zadnji dio tramvaja.
Za Dzekin uspjeh, najmanje je zasluzan zeljeznicar. i nemojte bzveze price, da nije bilo Pliseka Dzeko ko zna da li bi zaigrao bilo gdje van bosne.
Imao je srecu da upozna pravog covjeka, i to je sve.

A svakako ko moze da pomogne svom kllubu, to treba i da uradi.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 mar 2016, 09:30

Zip je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Nije Dzeko poklonio "samo" 30 stolica zato sto nema para, ili sto ne voli Zeljeznicar. Dzeko je to uradio sto salje poruku da se i ostali ukljuce u akciju, a ne samo da cekaju Dzeku da napravi transfer ili da donaciju. Neki govore da je Dzeko dao mnogo Zeljeznicaru, jeste, ali svi zaboravljaju drugu stranu, da ne bi Zeljeznicara Dzeko bi se jos mozda svercao zakacen na zadnji dio tramvaja.
Za Dzekin uspjeh, najmanje je zasluzan zeljeznicar. i nemojte bzveze price, da nije bilo Pliseka Dzeko ko zna da li bi zaigrao bilo gdje van bosne.

Pa nije Plisek nasao Dzeku na igralistu iza skole jbg. Da nije u Zelji bio, qurac bi ga Plisek vidio.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 17 mar 2016, 09:41

Dzeku kao golobradog mladica od 17 godina gurnu u prvi tim ( ukupno odigrao 40 utakmica u 2 godine ) i onda ti neko kaže Željo mu nije ništa dao.. :facepalm:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 mar 2016, 09:47

Zip je napisao/la:Za Dzekin uspjeh, najmanje je zasluzan zeljeznicar. i nemojte bzveze price, da nije bilo Pliseka Dzeko ko zna da li bi zaigrao bilo gdje van bosne.

rece i osta ziv... :crazy: de, da vidimo kako ce se duljevic prodavati... mister 4 miliona, a ne zna opucati penal... :urnebes:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []