Njihov:
Naš:

Pametnom dosta.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Evo za jos dva reda stolica Moramo biti zahvalni na svakoj, u tome je stvar. On najbolje zna da li jeste ili nije mogao vise, u svakom slucaju mu hvala sto voljeni klub ne zaboravlja u bilo kojoj situaciji. Uostalom, donio nam je toliko novca da bi, sa nase strane, bolesno bilo prigovoriti bilo sta. Ne treba biti nezahvalan, a na kraju krajeva znamo i simboliku tih 30 stolica.Lillard je napisao/la:A to stvarno Dzeko poklonio Zeljeznicaru 30 stolica?
Sva cast za pare koje je donio klubu, ali realno, wtf, 30 stolica, bruka.
Danas mu 30. rodjendan- 30 stolica... simbolika. Donio je ovom klubu toliko para da smo cijelu tribinu mogli do sada izgraditi.Lillard je napisao/la:A to stvarno Dzeko poklonio Zeljeznicaru 30 stolica?
Sva cast za pare koje je donio klubu, ali realno, wtf, 30 stolica, bruka.
Jarane lik pun ko brod, razbacuje se po Sanskom Mostu i onda dodje vama pokloni pisljivih 30 stolica dok jedan Rakitic pokloni novi semafor prijatelju. Nista ja vas ne pokusavam napadati, trenutno radite odlican posao i sve pohvale, al me iskreno bilo sramota citati ovo za Dzeku.Muerte je napisao/la:
Je li tebe sramota ovog sto pises ?
Sta ce mene ili nekog biti sramotaMemara je napisao/la:Jarane lik pun ko brod, razbacuje se po Sanskom Mostu i onda dodje vama pokloni pisljivih 30 stolica dok jedan Rakitic pokloni novi semafor prijatelju. Nista ja vas ne pokusavam napadati, trenutno radite odlican posao i sve pohvale, al me iskreno bilo sramota citati ovo za Dzeku.Muerte je napisao/la:
Mene bi stid bilo traziti. To sto vi nemate dostojanstva vas problem. Mi smo Grbavicu poceli graditi mi cemo je i zavrsiti.Memara je napisao/la:Jarane lik pun ko brod, razbacuje se po Sanskom Mostu i onda dodje vama pokloni pisljivih 30 stolica dok jedan Rakitic pokloni novi semafor prijatelju. Nista ja vas ne pokusavam napadati, trenutno radite odlican posao i sve pohvale, al me iskreno bilo sramota citati ovo za Dzeku.Muerte je napisao/la:
Tako nekako.Signore je napisao/la:Koja bit akcije medju navijacima bi bila ako se javi jedan covjek i financira cijelu akciju?
Vise je obrukao SEBE nego sto je reklamirao klub sa ovih 30 stolica.BijelaCokolada je napisao/la:Dzeko samo sto postavi na fb clansku karticu,marketinski uradi vise nego sve legende sarajeva zajedno.
Klub ti vec poceo javno traziti donacije za novu tribinu.Muerte je napisao/la:
Mene bi stid bilo traziti.
Nije Dzeko poklonio "samo" 30 stolica zato sto nema para, ili sto ne voli Zeljeznicar. Dzeko je to uradio sto salje poruku da se i ostali ukljuce u akciju, a ne samo da cekaju Dzeku da napravi transfer ili da donaciju. Neki govore da je Dzeko dao mnogo Zeljeznicaru, jeste, ali svi zaboravljaju drugu stranu, da ne bi Zeljeznicara Dzeko bi se jos mozda svercao zakacen na zadnji dio tramvaja.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ovaj ce krepat od muke.Memara je napisao/la:Ma nek' je on vama poklonio 30 stolica, ha ja simbolicno.
Za Dzekin uspjeh, najmanje je zasluzan zeljeznicar. i nemojte bzveze price, da nije bilo Pliseka Dzeko ko zna da li bi zaigrao bilo gdje van bosne.Probisvjet je napisao/la:Nije Dzeko poklonio "samo" 30 stolica zato sto nema para, ili sto ne voli Zeljeznicar. Dzeko je to uradio sto salje poruku da se i ostali ukljuce u akciju, a ne samo da cekaju Dzeku da napravi transfer ili da donaciju. Neki govore da je Dzeko dao mnogo Zeljeznicaru, jeste, ali svi zaboravljaju drugu stranu, da ne bi Zeljeznicara Dzeko bi se jos mozda svercao zakacen na zadnji dio tramvaja.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ovaj ce krepat od muke.Memara je napisao/la:Ma nek' je on vama poklonio 30 stolica, ha ja simbolicno.
Pa nije Plisek nasao Dzeku na igralistu iza skole jbg. Da nije u Zelji bio, qurac bi ga Plisek vidio.Zip je napisao/la:Za Dzekin uspjeh, najmanje je zasluzan zeljeznicar. i nemojte bzveze price, da nije bilo Pliseka Dzeko ko zna da li bi zaigrao bilo gdje van bosne.Probisvjet je napisao/la: Nije Dzeko poklonio "samo" 30 stolica zato sto nema para, ili sto ne voli Zeljeznicar. Dzeko je to uradio sto salje poruku da se i ostali ukljuce u akciju, a ne samo da cekaju Dzeku da napravi transfer ili da donaciju. Neki govore da je Dzeko dao mnogo Zeljeznicaru, jeste, ali svi zaboravljaju drugu stranu, da ne bi Zeljeznicara Dzeko bi se jos mozda svercao zakacen na zadnji dio tramvaja.
Imao je srecu da upozna pravog covjeka, i to je sve.
A svakako ko moze da pomogne svom kllubu, to treba i da uradi.
rece i osta ziv...Zip je napisao/la:Za Dzekin uspjeh, najmanje je zasluzan zeljeznicar. i nemojte bzveze price, da nije bilo Pliseka Dzeko ko zna da li bi zaigrao bilo gdje van bosne.
Imao je srecu da upozna pravog covjeka, i to je sve.
A svakako ko moze da pomogne svom kllubu, to treba i da uradi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.