Karlo je napisao/la:Nijee da nisu mocan trojac u napadu msn,ali brate prvo ko garantuje da ce prcelona dalje proc protiv atl.madrida iako je statistika na vasoj strani u zadnje vrijeme,mozda.bas ovaj put bude prvi put kad cete foboti po njusci i da ispadnete.i daprodjete i naletite na nas,tesko da se moze ponoviti prosla sezona,jos pogotovu ako svi budemo fit,a nismo daleko od toga.samo gzardiola ako bude i malo imao pameti i bude da je nauci na greskama iz predh.dva polufinala bayern moze izbaciti barcelonu.
Ko je tebi garantovao da ce Bayern satrati Juve kad si onakve postove pisao prije utakmice, a sama sreca vas je spasila, nista vise, da je Juve bio hladniji u zavrsnici primio bi Bayern jos.Samo zbg tebe sam prizeljkivao da Bayern ispadne onu noc, podsjecas me na Romaria koji se sa hegemonijom popeo na krc mislim 90% forumasa

I taj isti Guardiola nije na greskama naucio vec par sezona, nece ni sad, ali ne sumnjam da bi dvoboj Barcelone i Bayerna bio spektakl, to nek ostane za finale.
Sto se tice utakmica cetvrtfinala ocekujem sigurne prolaze Reala i Bayerna, to i ptice na grani znaju.Utakmica Barcelona-Atletico bi mogla biti neizvjesna, ali ipak Enrique redovno samara Jorgandzije, trebala bi to Barcelona rijesiti lakse nego sto mnogi misle, naravno ako ne bude kakvih nepredvidjenih povreda i sl.Zadnja utakmica naftasa, tu ocekujem najvecu neizvjesnost, nijedna ekipa nije pokazala nista posebno u Ligi prvaka, tesko da ijedna ekipa moze u finale, nebitno ko prodje.