Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Karlo
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Karlo » 18 mar 2016, 15:11

Saurman je napisao/la:Ne može Real dobiti nekog jačeg da yebe rak raka. :D

Cholo će da opet popuši od Barcelone, jedva se provukli protiv psv-a.Parižani će demolirati Pellea i ekipicu.

nece jer cu se moliti Bogu da prcelonu sataru kakve povrede i da im se jos poneki peh desi ,recimo da se mehsi povrijedi itd... :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2016, 15:23

Karlo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne može Real dobiti nekog jačeg da yebe rak raka. :D

Cholo će da opet popuši od Barcelone, jedva se provukli protiv psv-a.Parižani će demolirati Pellea i ekipicu.

nece jer cu se moliti Bogu da prcelonu sataru kakve povrede i da im se jos poneki peh desi ,recimo da se mehsi povrijedi itd... :mrgreen:
Zadnjih 7 utakmica ne znaju za pobjedu toliko o granitnoj odbrani Atletica, a i napad nije nešto extra efikasan da se mogu pohvaliti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 18 mar 2016, 15:24

Znači opet ništa od toga da prošlogodišnji šampion odbrani titulu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 mar 2016, 15:43

Eto yebeni Atletico. Znao sam. Trebao sam njih prizeljkivati, ne bi ih izvukli 100 %. Ma bjezi ba, vec vidim Cholo stoji kod linije , Atletico sa 9 igraca u 2 bloka a Barca kruzi li kruzi. Jos prva na Nou Campu. Nista ne znaci to sto smo ih dobili zadnjih 6 puta.

Mi smo favoriti i trebali bi proci, ali ne sa velikom gol razlikom, bit ce gutavo, strah me povreda najvise jer sta ces u polufinale bez jednog Neymara ili Suareza.

Mi ukoliko prodjemo Atletico, idemo do kraja!

Jedno je definitivno sigurno , to ce biti NAJBOLJI NAPAD NA SVIJETU PROTIV NAJBOLJE ODBRANE NA SVIJETU.
27.10.2020

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 mar 2016, 15:55

Joj parova. Nikakvih uzbudljivih utakmica. Smor od četvrtfinala.

Prolaze PSG, Bayern, Barca i Real.

U polufinalu se susreću Bayern i Barca, PSG i Real.

Finale El Classico.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 mar 2016, 16:00

L'Avvocato je napisao/la:Joj parova. Nikakvih uzbudljivih utakmica. Smor od četvrtfinala.

Prolaze PSG, Bayern, Barca i Real.

U polufinalu se susreću Bayern i Barca, PSG i Real.

Finale El Classico.
To se stima godinama, ali ni ove godine nece proci. Ispadaju Barca ili Real Madrid prije finala. Mark my words :salut:
27.10.2020

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 mar 2016, 16:04

Nijee da nisu mocan trojac u napadu msn,ali brate prvo ko garantuje da ce prcelona dalje proc protiv atl.madrida iako je statistika na vasoj strani u zadnje vrijeme,mozda.bas ovaj put bude prvi put kad cete foboti po njusci i da ispadnete.i daprodjete i naletite na nas,tesko da se moze ponoviti prosla sezona,jos pogotovu ako svi budemo fit,a nismo daleko od toga.samo gzardiola ako bude i malo imao pameti i bude da je nauci na greskama iz predh.dva polufinala bayern moze izbaciti barcelonu.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 mar 2016, 16:13

PSG uz povoljan zdrijeb u polufinalu ima veoma dobre sanse da se dokopa Finala :D

Treba uzeti u obzir da utakmice koje igraju u prvenstvu u nastavku su cista formalnost i da ce moci odmoriti igrace i spremati se samo za meceve u LP.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 mar 2016, 16:14

Karlo je napisao/la:Nijee da nisu mocan trojac u napadu msn,ali brate prvo ko garantuje da ce prcelona dalje proc protiv atl.madrida iako je statistika na vasoj strani u zadnje vrijeme,mozda.bas ovaj put bude prvi put kad cete foboti po njusci i da ispadnete.i daprodjete i naletite na nas,tesko da se moze ponoviti prosla sezona,jos pogotovu ako svi budemo fit,a nismo daleko od toga.samo gzardiola ako bude i malo imao pameti i bude da je nauci na greskama iz predh.dva polufinala bayern moze izbaciti barcelonu.
Treci vec. Jel to te toliko strah? :think:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 18 mar 2016, 16:40

Karlo je napisao/la:Nijee da nisu mocan trojac u napadu msn,ali brate prvo ko garantuje da ce prcelona dalje proc protiv atl.madrida iako je statistika na vasoj strani u zadnje vrijeme,mozda.bas ovaj put bude prvi put kad cete foboti po njusci i da ispadnete.i daprodjete i naletite na nas,tesko da se moze ponoviti prosla sezona,jos pogotovu ako svi budemo fit,a nismo daleko od toga.samo gzardiola ako bude i malo imao pameti i bude da je nauci na greskama iz predh.dva polufinala bayern moze izbaciti barcelonu.
Ko je tebi garantovao da ce Bayern satrati Juve kad si onakve postove pisao prije utakmice, a sama sreca vas je spasila, nista vise, da je Juve bio hladniji u zavrsnici primio bi Bayern jos.Samo zbg tebe sam prizeljkivao da Bayern ispadne onu noc, podsjecas me na Romaria koji se sa hegemonijom popeo na krc mislim 90% forumasa :facepalm: I taj isti Guardiola nije na greskama naucio vec par sezona, nece ni sad, ali ne sumnjam da bi dvoboj Barcelone i Bayerna bio spektakl, to nek ostane za finale.

Sto se tice utakmica cetvrtfinala ocekujem sigurne prolaze Reala i Bayerna, to i ptice na grani znaju.Utakmica Barcelona-Atletico bi mogla biti neizvjesna, ali ipak Enrique redovno samara Jorgandzije, trebala bi to Barcelona rijesiti lakse nego sto mnogi misle, naravno ako ne bude kakvih nepredvidjenih povreda i sl.Zadnja utakmica naftasa, tu ocekujem najvecu neizvjesnost, nijedna ekipa nije pokazala nista posebno u Ligi prvaka, tesko da ijedna ekipa moze u finale, nebitno ko prodje.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 mar 2016, 17:07

Rangiraju se osam osvajaca grupa, po bodovima, gol razlici, datim golovima... od 1-8. Isto i sa drugoplasiranima. Sastaju se najbolji prvoplasirani protiv najgoreg drugoplasiranog, koji prvu tekmu igra kuci. Prvi par igra cetvrtfinale sa drugim parom itd. KAO U SVIM NORMALNIM SPORTOVIMA! :evil:
Ne mozes da vjerujes da UEFA dopusta najobicniju srecu kao sto je zrijeb sve do polufinala LP. :roll: Sad kad znamo sve skandale koji su se desavali, ne bi me zacudilo da i zrijeb dirigiraju :roll:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 18 mar 2016, 17:11

cipiripi je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Samo je Real sretnija ekipa od Mance
Kakve sad veze ima United :-D

Prije par godina Real - Man Utd , godinu kasnije Bayern - Man Utd. Sreća samo takva :facepalm:
Govorim opcenito o sreci prilikom izvacenja parova. Real, pa ManU, su najveci nafakasi po tom pitanju.

To su izuzeci koji potvrduju pravilo. Salke :crazy: :crazy:, Arsenal i istrosena Rajkardova Barca u polufinalu LP. Porto, Roma u 1/4. Pa uvijek prilicno lagana grupa. I ove sezone CB u pretkolu, pa Mitjiland u 1/16 :crazy: i Liverpool :mrgreen:
Ali opet se ne mozete mjeriti s ovim nafakasima iz Madrida :D

Barem ako nista, PSG je imao srece. Draga su mi eipa bili i prije seika, valjda bi trebali proci neuvjerljivi City :cool:

@SlevinKeleva, to bi bilo najbolje, ali nista od toga, jer bi se onda mogli susresti timovi iz iste zemlje u 1/8 :oops: :oops:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 mar 2016, 17:13

Mokes je napisao/la:
@SlevinKeleva, to bi bilo najbolje, ali nista od toga, jer bi se onda mogli susresti timovi iz iste zemlje u 1/8 :oops: :oops:
A zasto se ne bi susreli? Kakvo je to glupo pravilo? :think: Znate mene i teorije zavjere, ali sve sam vise ubjedjen da UEFA stima zdrijeb LP.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 mar 2016, 17:13

SlevinKelevra je napisao/la:Rangiraju se osam osvajaca grupa, po bodovima, gol razlici, datim golovima... od 1-8. Isto i sa drugoplasiranima. Sastaju se najbolji prvoplasirani protiv najgoreg drugoplasiranog, koji prvu tekmu igra kuci. Prvi par igra cetvrtfinale sa drugim parom itd. KAO U SVIM NORMALNIM SPORTOVIMA! :evil:
Ne mozes da vjerujes da UEFA dopusta najobicniju srecu kao sto je zrijeb sve do polufinala LP. :roll: Sad kad znamo sve skandale koji su se desavali, ne bi me zacudilo da i zrijeb dirigiraju :roll:
problem su TV prava, polticki odnosi i sta sve ne

zato zbog tih poludirigovanih zrijebova i imamo skoro iste parove u KO fazi a bgm i u grupama svake god.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 18 mar 2016, 17:16

SlevinKelevra je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
A zasto se ne bi susreli? Kakvo je to glupo pravilo? :think: Znate mene i teorije zavjere, ali sve sam vise ubjedjen da UEFA stima zdrijeb LP.
To pitaj ove iz UEFE :mrgreen: . Jos jedno pravilo koje ide u korist najjacih liga.
Volio bih da se vrati ono da poslije grupa ide jos jedna grupna faza, pa onda 1/4 :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 18 mar 2016, 17:19

Zašto ne raditi po uzoru na 'Copa Libertadores' ?

https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Copa ... es#Seeding

#Seeding je rješenje.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2016, 17:43

Mah, znao sam ;) nije nikakvo kmečanje vec cinjenica koju sam najavio i prije izvlacenja. Morali su odmah ukrstiti dva španska tima (isto to su uradili i u četvrtfinalu EL)...samo što Barci uvališe Atletico, dok Real i Bayern dobiše zicere :kafa: i svima dobro, jelde

Infantino yebe i ne vadi :puke: jbm li ga u onu glavu ćelavu

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 mar 2016, 18:31

SlevinKelevra je napisao/la:Rangiraju se osam osvajaca grupa, po bodovima, gol razlici, datim golovima... od 1-8. Isto i sa drugoplasiranima. Sastaju se najbolji prvoplasirani protiv najgoreg drugoplasiranog, koji prvu tekmu igra kuci. Prvi par igra cetvrtfinale sa drugim parom itd. KAO U SVIM NORMALNIM SPORTOVIMA! :evil:
sama odluka da se pravi novi zrijeb u polufinalu umjesto dosadasnjeg citavog kostura od cetvrtfinala je ofirna samo tako
ko jos zrijeba 4 tima i pravi poseban zrijeb :roll: :puke: , nek samo to mi neko objasni ,zasto se odjednom to napravilo zar nije normalno u zrijebanju cetvrtfinala -taj par ide na taj u polufinalu i to je to.nego kakvi hoce oni da vide koje 4 ce se plasirat pa da prave kako njima godi :twisted:,da sve imaju u svojim rukama

sama ta ta odluka je dovoljan pokazatelj da nista ne prepustaju pukoj sreci

samo kad se ovog sjetim dosta mi http://www.vijesti.rtl.hr/sport/593849/ ... -na-probi/ :rol:
i onda se nadje neko kaze sve je ok ,umisljamo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 mar 2016, 18:56

:lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 mar 2016, 19:13

Na kraju krajva, nije ni bitno stimaju li ili ne, vec jednostavno je nedopustivo da cista sreca toliko odlucuje o 'sudbini' neke ekipe. Jednostavno nije posteno, a grupna faza je odavno postala dosadna i glupa. Skoro da ti nije ni bitno plasiras li se dalje sa 18 ili 7 bodova, moras se moliti da ti kuglice budu naklonjene- do poufinala :roll:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.