JavierBosnia je napisao/la:Nisam pesimista, ali ja u ovim momcima ne vidim 2-3 dobra potencijala. Ja se čudim kako oni pobjediše Italiju.
Mislim pricajmo realno, golman je rupa, ona petica u odbrani najvisociji lik a svaka ga je preskocila. Onaj Dzeko u napadu bezidejan.
Vezni red i svi izmedjuostalog igraju na principu nabi loptu, niko nije 3 pasa sastavio po zemlji da se odigra neka akcija.
I usput se bojim, a i znam da ce jedan dobar dio ovih ostati kuci, a neki babini sinovi ce da putuju u azerbejdzan. Znam vec jednog takvog koji se sprema za taj put.
Nemoj tako da govoris kad nisi gledao sve utakmice, ne mozes na osnovu utakmice sa Gruzijom koja je bila 10 puta psiholoski teza za nase momke ocijenjivati njihove kvalitete i potenijal generalno, ipak su to djeca i veliki je pritisak bio, i taj golman za kojeg kazes da je rupa nas je spasavao prethodne 2 utkamice i mozda ima uz Hadzica najvece zasluge za ovaj plasman po ucinku, i Ruse bi pobijedili da je bila prva a ne 3. odlucujuca tako da...
Mene je odusevio Benjamin Hadzic ovaj 11 broj, iz Bayerna, koji je strasan potencijal, u njemackoj ligi za mlade je dao 14 golova iz 20 utakmica i rame uz rame je sa Njemackim najvecim talentima na toj poziciji, brz, okretan, dobar s loptom, pun snage, fizicki jak, ima sve predispozicije da svabe od njega naprave pravu masinu

A sto se tice generalno moze se reci da bi karijere mogli napraviti i Kovac, Sadiku, Veladzic, Nedim Hadzic, Vasilj pa i Celikovic koji je kapiten, a naravno , tek im je po 16 godina u guzici i ima jos puno pred njima , kada bi barem 2-3 standardna repezentativca iz ove generacije izasli u buducnosti ja bih bio zadovoljan

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'