Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Švicarska - BiH

Pobjeda
43
41%
Neriješeno
39
37%
Poraz
23
22%

Ukupno glasova: 105

FA7
Kontakt:

Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Post Postao/la FA7 » 15 mar 2016, 20:53

hahahah spahic na spisku i ostalo sve po starom. bezze spisak, nece biti nista od kvalifikacija.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 15 mar 2016, 20:57

DragonGirl je napisao/la:Neke stvari koje se tiču ovog spiska su mi zaista čudne. Pojedini izostanci su očekivani (Hajrović, Mujdža, Salihović) ali izostavljanje Bičakčića i Medunjanina mi baš i nije shvatljivo, osim u slučaju da se akcenat na ovom okupljanju želi staviti na novajlije. Inače, kako objasniti nepozivanje Harisa koji, naprimjer, sada igra u Izraelu, a zvao se, i imao jednu od ključnih uloga u baražu, onda kada nije igrao maltene nikako? Ili nepozivanje Ermina iz jedne Bundeslige koji je, što se minutaže tiče, solidan? Doduše, možda čovjek jednostavno ne voli ove iz Hoffenheima. :lol: Izostavljanje Hodžića mi je loš potez jer ove utakmice mogu biti odlična prilika da momak pokaže svoj potencijal i demonstrira tu kvalitetu o kojoj se ovdje mjesecima piše. Također, mislim da je malo ružno s Mešine strane, javiti momku "5 do 12" da ipak neće biti na spisku, a prethodno mu je rečeno da hoće. Kada su u pitanju nova imena, ne treba ništa unaprijed govoriti dok ih ne vidimo na djelu, a valjda će dobiti priliku da se pokažu što bi i trebala biti svrha ovih prijateljskih utakmica. Tek onda ćemo moći imati bolju sliku o tome ko zaslužuje biti na spisku, a ko ne, ko je nepravedno izostavljen, a ko nije itd.

Pazi jednu stvar sve da se zeli naglasak staviti na novajlije onda tu ne treba biti ni Spahic , uostalom Bico je mlad igrac ne vidim zasto bi se on smatrao starosjediocem ove reprezentacije.Hajrovic i Mujdza ok radi neigranja, Salihovica iskreno ne pratim tako da ne znam da li on u Kini igra ili ne, ali Medunjanin je od pocetka februara odigrao sve i jednu utakmicu i u i ligi i u kupu, Bicina minutaza je sasvim ok , znaci ni to nije razlog da se ne pozovu.
Stvarno me Mesa iznenadio nekim potezima, Sunjic ne igra nikako a tu je a Erminu poziv izostaje.
Skeptican sam po pitanju njegovog mandata iskreno, imam osjecaj kao da previse slusa neki glas javnosti i istovremeno se gubi u svemu tome.Elem, utakmice su pred nama, aBd ovo sve pokaze rezultat.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 15 mar 2016, 21:02

edoo3 je napisao/la:Stvarno me Mesa iznenadio nekim potezima, Sunjic ne igra nikako a tu je a Erminu poziv izostaje.
Skeptican sam po pitanju njegovog mandata iskreno, imam osjecaj kao da previse slusa neki glas javnosti i istovremeno se gubi u svemu tome.Elem, utakmice su pred nama, aBd ovo sve pokaze rezultat.
Npr ni Grahovac nije standardan ono baš svaku utakmicu, Šunjića si naveo, Aničić nije dugo igrao, Cocalić je bio povrijeđen, Duljević ima lošu statistiku za jednog ofanzivnog igrača..
Očito da previše prati sve i želi svima ugoditi, ali mu ne ide.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 15 mar 2016, 21:06

U vrijeme Safetovog mandata važilo je ono nekako "u reprezentaciju se teško ulazi, ali se teško iz nje i izlazi" a kod Meše izgleda "propuh, non-stop otvorena vrata,jedni izlaze, drugi ulaze, samo špacirung"... :lol:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 15 mar 2016, 21:09

Al se sad često znaju i vratiti :mrgreen:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 mar 2016, 22:09

Sad i s praga vraćaju :rol:

P.s. Meša odlazi!

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 15 mar 2016, 22:41

Pape da je s onom svojom politikom imao rezultate, niko mu nista ne bi rekao, tako da ako nas Mesa odvede na Euro, neka nam igra ko hoce, ja mu rijec necu reci, tako da je rano da se donose zaključci i da se tjera Mesa :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2016, 22:45

Kod Safeta je jedan Susic bio na spisku, kod Mese dva komada. :)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 mar 2016, 10:02

Goalgetter je napisao/la:Graovac i Grahovac na spisku. :mrgreen:
Zanimljivo da je prvi hrvat a drugi srbin :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 mar 2016, 12:19

Zamisli još da je i Pape tu..pa gdje ćeš bolje ,tri Sušića..zadovoljeni vitalni nacionalni interesi..niko nije majoriziran...ne znam kakva je situacija sa onima što donose vodu,brinu se za čistoću(ekonom)..ako nemaju sve tri i vjere i nacije,ništa piši propalo.....

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 mar 2016, 12:57

DragonGirl je napisao/la:U vrijeme Safetovog mandata važilo je ono nekako "u reprezentaciju se teško ulazi, ali se teško iz nje i izlazi" a kod Meše izgleda "propuh, non-stop otvorena vrata,jedni izlaze, drugi ulaze, samo špacirung"... :lol:
Neka, neka. Trazim Mesa sastav.. ako nece sad ekspetimentisat, nece ni u kvalfikacijama. :thumbup:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 mar 2016, 01:00

Face TV prenosi obje

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 17 mar 2016, 01:17

SlevinKelevra je napisao/la:Face TV prenosi obje
Nadam se da će Baho komentarisati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 17 mar 2016, 02:36

DragonGirl je napisao/la:U vrijeme Safetovog mandata važilo je ono nekako "u reprezentaciju se teško ulazi, ali se teško iz nje i izlazi" a kod Meše izgleda "propuh, non-stop otvorena vrata,jedni izlaze, drugi ulaze, samo špacirung"... :lol:
A šta će,uzima novčanice u više valuta :D
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 19 mar 2016, 00:41

Spisak igraca Luksemburga za utakmicu protiv nas:

Jonathan Joubert (F91 Dudelange), Anthony Moris (Mechelen, Belgija), Ralph Schon (Norden), Ricardo Aleixo Delgado (Jeunesse Esch), Maxime Chanot (Kortrijk, Belgija), Laurent Jans (Beveren, Belgija), Mario Mutsch (St. Gallen, Švicarska), Chris Philipps (Munster, Njemačka) Kevin Malget (F91 Dudelange), Cedric Sacras (Metz, Francuska), Tom Schnell (F91 Dudelange), Lars Gerson (Sundsvall, Švedska), Dwayn Holter (CS Fola Esch), Christopher Pereira Martins (Lyon, Francuska), Sebastien Thill (Progres Niederkorn), Ben Payal (CS Fola Esch), Daniel Alves Da Mota (F91 Dudelange), David Turpel (F91 Dudelange). Stefano Bensi (CS Fola Esch), Aurelien Joachim (White Star Bruxelles, Belgija) i Vincent Thill (Metz, Francuska)

Spisak igraca Svicarske:

Roman Burki (Borussia Dortmund), Marwin Hitz (Augsburg), Yan Sommer (Borussia M’gladbach), Nico Elvedi (Borussia M’gladbach), Tim Klose (Norwich), Michael Lang (Basel), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Francosis Moubandje (Toulouse), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Phillipe Senderos (Grasshopper), Fabian Schar (Hoffenheim), Silvan Widmer (Udinese), Valon Behrami (Watford), Blerim Dzemaili (Genoa), Breel Embolo (Basel), Gelson Fernandes (Rennes), Pajtim Kasami (Olympiakos), Admir Mehmedi (Bayer Leverkusen), Haris Seferović (Eintracht Frankfurt), Xherdan Shaqiri (Stoke), Renato Steffen (Basel), Shani Tarashaj (Grassohpper), Granit Xhaka (Borussia M’gladbach) i Luca Zuffi (Basel)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 mar 2016, 00:45

Iskreno se nadam da će ovi igrači koji manje igraju ili nikako ne igraju za repku dobiti najviše minuta. Barem po poluvrijeme. Konačno i da vidimo TSS-a šta može ponuditi. Vrančić isto tako veću ulogu bi trebao imati a i Graovcu bi trebalo dati finu minutažu.

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: RE: Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 mar 2016, 18:11

Tracy3McGrady je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Graovac i Grahovac na spisku. :mrgreen:
Zanimljivo da je prvi hrvat a drugi srbin :D
A moj gazda Grabovac i bosnjak :mrgreen: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 mar 2016, 21:08

Protiv Luksemburga probati što više igrača, protiv Švicarske probati izvesti najjače što imamo, da vidimo šta možemo, objektivno. Dakle protiv Luksemburga: Šehić i Burić po poluvrijeme, Sušić, Cocalić, Aničić, Kolašinac, Bešić (jer nema minutažu ove godine), Vrančić, Sušić, Višća, Duljević i Džeko. Dati u drugom poluvremenu priliku Grahovcu, Graovcu, Đuriću, Ibiševiću, Prciću itd... Protiv Šiptara sa švicarskim pasošem izvesti: Begović; Vranješ, Spahić, Zukanović, Kolašinac, Bešić, Pjanić, Sušić, Lulić, Višća, Džeko. Volio bih da je Bičakčić tu da ga se proba u paru sa Zukom i da ga uigrava za kvalifikacione utakmice ali šta je tu je.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 22 mar 2016, 16:35

U koliko je sati tekma protiv Luksemburga?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 22 mar 2016, 16:36

Kad je okupljanje naših ??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.