NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

SamoTravnik
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la SamoTravnik » 23 mar 2016, 09:47

travnik je napisao/la:Zna li iko ko je trener nasih juniora i kadeta
Beganovic i Bajric.
PiromanBL je napisao/la:.
Ovaj parazit je iz Jajca. A i oni ako udju u PL igrat ce u Travniku, tako da vas isto dodje. :lol:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 23 mar 2016, 10:46

SamoTravnik je napisao/la: Ovaj parazit je iz Jajca. A i oni ako udju u PL igrat ce u Travniku, tako da vas isto dodje. :lol:
Ako se ne bude igralo u Jajcu a vjerovatmo neće igrat će se u Bugojnu 99%.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 23 mar 2016, 11:30

Pa sto se ne radi ta tribina u Jajcu.Ovo ko god udje nema stadion jbg...S tim ste morali računati ako hoćete da igrate ovo.Koliko gore treba 1000 mjesta još...Evo i Krupa ako udje oni imaju prelijep stadiončić ali ne znam jesu li radili išta i njima treba 1000 mislim...E pa mogli ste i gore to vam je isto blizu...

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 23 mar 2016, 12:34

slobodnjak je napisao/la:Pa sto se ne radi ta tribina u Jajcu.Ovo ko god udje nema stadion jbg...S tim ste morali računati ako hoćete da igrate ovo.Koliko gore treba 1000 mjesta još...Evo i Krupa ako udje oni imaju prelijep stadiončić ali ne znam jesu li radili išta i njima treba 1000 mislim...E pa mogli ste i gore to vam je isto blizu...
Sad trenutno ima oko 1000 stolica pod natkrivenim dijelom, s tim da bi se moglo staviti još barem dvije milje stolica na ono što je ostalo. Problem je što niko neće da poduzme inicijativu, sve se svaljuje s jednih na drugi, ovi iz Metaleghe na općinu, ovi iz općina na lika koji je nešto u Elktrobosni (klubu koji je u zadnjoj ligi) jer on kao ne da a ustvari niko ga nije ni pito ni za što, svi bi da im dođe gotovo. Uslov je valjda 5000 mjesta mada mislim da bi se i sa manje moglo igrati ali eto niko neće da krene prvi.

Matej Delač

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 23 mar 2016, 14:17

DrustveniParazit je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:Pa sto se ne radi ta tribina u Jajcu.Ovo ko god udje nema stadion jbg...S tim ste morali računati ako hoćete da igrate ovo.Koliko gore treba 1000 mjesta još...Evo i Krupa ako udje oni imaju prelijep stadiončić ali ne znam jesu li radili išta i njima treba 1000 mislim...E pa mogli ste i gore to vam je isto blizu...
Sad trenutno ima oko 1000 stolica pod natkrivenim dijelom, s tim da bi se moglo staviti još barem dvije milje stolica na ono što je ostalo. Problem je što niko neće da poduzme inicijativu, sve se svaljuje s jednih na drugi, ovi iz Metaleghe na općinu, ovi iz općina na lika koji je nešto u Elktrobosni (klubu koji je u zadnjoj ligi) jer on kao ne da a ustvari niko ga nije ni pito ni za što, svi bi da im dođe gotovo. Uslov je valjda 5000 mjesta mada mislim da bi se i sa manje moglo igrati ali eto niko neće da krene prvi.
3.000 stolica je uslov. Iskreno ja Zvijezdu vidim iduce sezone u PL ali nikad se ne zna.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 23 mar 2016, 14:21

Ma meni iskreno svejedno, ako u Jajcu neće igrati ne moraju ni ući.

Matej Delač

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 23 mar 2016, 15:24

DrustveniParazit je napisao/la:
Pa dobro ako je do postavljanja stolica samo i do malo uredjenja neće to biti problem vjerujem ako se plasirate...To se uredi preko ljeta za mjesec dana.Nista sretno nadam se da ulazite... ;)

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 mar 2016, 09:45

Boris Gavran novi trener. Prijateljska danas u 16h u Turbetu.
Sretan Uskrs svima koji slave. :thumbup:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 27 mar 2016, 11:39

Samim dolaskom Borisa Gavrana poslali ste sami sebe u cvajtu…
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 mar 2016, 11:49

Pa zar Travniku i u situaciji kad je 99 posto ispao,treba neko sa strane.Jel se bar sada mogao staviti Travničanin na klupu.Ili nema zainterespovanih koji hoće da rade sa ovom upravom...Čuj Gavran ma ovo je zalosno...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 mar 2016, 12:37

Predrag ga dovodi, privatna poznanstva. Sve dok Midhat i ekipa vode glavnu rijec u klubu, uz potporu premijera kantona nema nama buducnosti.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 27 mar 2016, 15:18

Toliko je zla donio Rudaru i toliko utakmica namjestio da je to smjesno gadi mi se taj covjek nadam se da travnik cekaju bolji dani u federalnoj i da se rijesite ovakvih zlih ljudi
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 mar 2016, 21:46

‪#‎HronikaTravnicka‬
Još jedna bruka "nogometaša" N.K. Travnik.
Danas u Turbetu, naši "nogometaši" su poraženi od ekipe koja igra u 3. rangu našeg fudbala, eee, ljudi bolan igraju u kantonalnoj ligi i čitavu utakmicu budu bolji od vas, i dobiju vas 1-0 !
Isto da je Luksemburg pobjedio Bosnu neku noć...
A naši manekeni, lafo galame nešto, svađaju se.. Ni za šta niste.
U drugom poluvremenu trener N.K. Vlašić-a je promijenio sastav skroz, uveo je klince koji su '97, '98. '99 godište i manekeni opet ni njima nisu mogli dat gol.
Na tribini slušam Sarajčića kako govori da ne zna šta se dešava u ekipi i zašto igraju ovako loše...
Kako bolan ti ne znaš?! Kako?! Ti bi treb'o znat' kako dišu i šta jedu, a ne znaš šta ti se dešava u ekipi. U tvojoj privatnoj firmi.. Rođo, mani šuplje priče... Sramota za travnički fudbal! Sramota za Travnik!
Nekad ste bili "PONOS VEZIRSKOG GRADA" danas taj isti ponos postade PONOR !
Novi trener Travnika, sastav priprema uz kiseljak u Iguani...
Koji vam je ****?!
Drago mi je samo što je momak, koji je počeo trenirati fudbal u N.K. Travnik, prošao sve omladinske selekcije kluba, koji zbog politike kluba nije imao mjesta u istom, ON vam je gol dao. Ćasa majstore nek' si im je*o mamu! Al' nije on jedini, danas u Vlašiću igra par igraća koji nisu imali mjesto u Travniku, Marjanović, Imširović, Bašić ....
Razmislite malo šta radite od kluba!!
UPRAVA NAPOLJE ! ROĐO ODLAZI !
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 mar 2016, 22:27

Kakav je Ćasa talenat bio.Naše djete sa Kališa.Ubijao u mladjim kategorijama.Prebace djete u prvi tim .Na testovima prije sezone koje su radili svi igrači mali imao u 80 posto stavki najbolje rezultate.I šta se desava.Ne uvrste ga u prvi tim za tu sezonu.
Koliko takvih igrača su smradovi upropastili...
Ma daj ljudi Pirotu treba oteti od ovih seljaka...
Sramote sve nas Travničane...
Neko nešta mora poduzeti...Pa moze li im iko vise ista jbg...
I ove ljude iz saveza treba upozooriti .Pa ima li iko ko u Bosni ne zna ko su Sarajka i ekipa oko njega.
Ljudi Travnik je ispao.Ali pazite vi u savezu dobro.Doveli su ovog kvazi trenera.To znači samo jedno.Spremaju se prevare na kraju kvalifikacione sezone za ligu 12.
Daj ako iko ovo iz saveza čita obrati pažnju.
NE DAJTE DA VAM KRIMINALNI SELJACI KOJI SU OTELI OVAJ KLUB ISKROJE LIGU OVE SEZONE I NAPRAVE DJUMBUS...
Reci cete oni su zavrsili svoje.Ali pogledajte s kim igraju do kraja....

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 28 mar 2016, 09:24

Casa je igrao za prvi tim sa svojih 18 il' 19 godina, usao u jednoj utakmici, odigrao 15ak minuta i zabio. Nakon toga je bio mozda jos sezonu u klubu, vracen da trenira sa mladjima i nakon toga su ga otjerali.
slika

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 28 mar 2016, 16:51

Ćasa je institucija od igrača za svakog vašeg ofanzivca, ona vaša 9ka se dobro pokazala kao korpulentan igrač, sa dobrom kontrolom lopte i željom za razigravanjem saigrača, ostalo je sve srednja žalost.

Naravno da je tu i dodatni motiv Turbečana da pobijede crivare u svakom segmentu, ali i to se sada pomalo gubi jer u Vlašiću uglavnom igraju igrači koji 'nisu zadovoljili' veliki NK Travnik (ne poričem veličinu Travnika kao kluba u odnosu na Vlašić).
Ćasa, Kemo, Čombe je pokušavao ja mislim igrati za mlađe kategorije i tako ih ima dosta...

Siguran sam za par godina da nećete znati sačuvati Kiketa, Ramu, Đogu možda hoćete jer se pokazao i tako ostale mlađe igrače koji ne dobijaju toliko često priliku.

Bitno vam je da igra onaj Fazlić mali, samo što mu je stari nonstop na tribinama, a čovjek šminker žešči, ono što on igra je pokušaj imitacije FIFE a ne realni nogomet.

Ovaj post je iz dobre namjere nikako ne želim da shvatite ga vrijeđajućim ili nešto slično. Pozdrav.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 28 mar 2016, 19:15

breskva je napisao/la:Ćasa je institucija od igrača za svakog vašeg ofanzivca, ona vaša 9ka se dobro pokazala kao korpulentan igrač, sa dobrom kontrolom lopte i željom za razigravanjem saigrača, ostalo je sve srednja žalost.

Naravno da je tu i dodatni motiv Turbečana da pobijede crivare u svakom segmentu, ali i to se sada pomalo gubi jer u Vlašiću uglavnom igraju igrači koji 'nisu zadovoljili' veliki NK Travnik (ne poričem veličinu Travnika kao kluba u odnosu na Vlašić).
Ćasa, Kemo, Čombe je pokušavao ja mislim igrati za mlađe kategorije i tako ih ima dosta...

Siguran sam za par godina da nećete znati sačuvati Kiketa, Ramu, Đogu možda hoćete jer se pokazao i tako ostale mlađe igrače koji ne dobijaju toliko često priliku.

Bitno vam je da igra onaj Fazlić mali, samo što mu je stari nonstop na tribinama, a čovjek šminker žešči, ono što on igra je pokušaj imitacije FIFE a ne realni nogomet.

Ovaj post je iz dobre namjere nikako ne želim da shvatite ga vrijeđajućim ili nešto slično. Pozdrav.
Ovaj boldirani dio ti nije na mjestu. To da "necemo znati" i "bitno vam je" se moze odnositi na smradove koji vode klub (ne na gospodina Nihada koji je jedini covjek u klubu koji ima obraz), na nas Travnicane ne. Nama te stvari smetaju godinama ali ne moze se tu puno uraditi.

Nabrojao si neke igrace, ima njih jos koje je klub otjerao a bili su super talentovani. Sto se tice te stvari da li ce se ovi momci koje si nabrojao znati sacuvati, iskreno se nadam da hoce jer vrijede. Sto se tice Fazlica, on je trenutno najmanji problem.

Pozdrav.

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 28 mar 2016, 19:30

SamoTravnik je napisao/la:
breskva je napisao/la:Ćasa je institucija od igrača za svakog vašeg ofanzivca, ona vaša 9ka se dobro pokazala kao korpulentan igrač, sa dobrom kontrolom lopte i željom za razigravanjem saigrača, ostalo je sve srednja žalost.

Ovaj boldirani dio ti nije na mjestu. To da "necemo znati" i "bitno vam je" se moze odnositi na smradove koji vode klub (ne na gospodina Nihada koji je jedini covjek u klubu koji ima obraz), na nas Travnicane ne. Nama te stvari smetaju godinama ali ne moze se tu puno uraditi.

Nabrojao si neke igrace, ima njih jos koje je klub otjerao a bili su super talentovani. Sto se tice te stvari da li ce se ovi momci koje si nabrojao znati sacuvati, iskreno se nadam da hoce jer vrijede. Sto se tice Fazlica, on je trenutno najmanji problem.

Pozdrav.
Razumijem to što govoriš i slažem se da je to do Sarajke koji godinama opstruira rad NK Travnik zbog ličnih interesa, to se vidi i sa strane, mislim na ostalu populaciju, a posebno se vidi od nas koji iole pratimo NK Travnik i živimo u tom gradu.

Imam također jedno pitanje, da li je Sarajka obavljao ikakvu dužnost one sezone kad je Gege imao najveći broj asistencija a meni se čini da je tada i Dudić bio najbolji strijelac ili je to sezona poslije. Sjećam se da je tokom te sezone Travnik bio neosvojena tvrđava i držala solidne pozicije, 5-6-7 mjesto.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 28 mar 2016, 19:32

Ma sta ćeš vrijedjat jarane kad je sve tako.
Yebem ti grad koji se ovolike godine ne moze izboriti sa Sarajkom i ovim otpadom ljudskim u upravi.
Ova ćaršija samo zna da ogovara (ponekad s pravom) i priča na sigurnom.Pa jebla ga majka,gdje su ovi bivši sportisti ,igrači ,gdje su novinari da pišu o ovome.Očito je da sistemom nećemo dolaziti na utakmice se nikad ništa neće postići.
Boli njih hoće li iko biti na tribinama.Malverzacije je zapravo i najlakše izvršavati bez svjedoka.
Može li jednom neko pozvati i na proteste ako treba.Pa da dodju svi koji vole nogomet u Travniku i koji su protiv nogometne mafije u ovom gradu.
Ali ne da dodje samo Gerila.oni jedini i ginu jadni pokusavajuci da urade nesto.Ali malo ih je realno.
Zasto intelektualci i bivši igrači ovog kluba javno ne pokažu svoj stav.
Neko mora pokrenuti inicijativu za ozdravljenje nogometa ovdje.
Ali ko god pokrene trebaju ga neizostavno podržati svi koji vole ne samo klub nego i grad.
Ili ovaj grad ima još ONO MALO DUŠE ili je definitivno i TO MALO otišlo niz Lašvu u nepovrat...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 28 mar 2016, 20:15

Sarajka od kako je zavrsio sa igranjem ima funkciju u klubu a i dok je igrao odredjivao je dosta stvari.

@Slobodnjak

Zna se ko bi prvi to podrzao, momci koje si vec naveo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.