Beganovic i Bajric.travnik je napisao/la:Zna li iko ko je trener nasih juniora i kadeta
Ovaj parazit je iz Jajca. A i oni ako udju u PL igrat ce u Travniku, tako da vas isto dodje.PiromanBL je napisao/la:.
Moderator/ica: GracanicaAA
Beganovic i Bajric.travnik je napisao/la:Zna li iko ko je trener nasih juniora i kadeta
Ovaj parazit je iz Jajca. A i oni ako udju u PL igrat ce u Travniku, tako da vas isto dodje.PiromanBL je napisao/la:.
Ako se ne bude igralo u Jajcu a vjerovatmo neće igrat će se u Bugojnu 99%.SamoTravnik je napisao/la: Ovaj parazit je iz Jajca. A i oni ako udju u PL igrat ce u Travniku, tako da vas isto dodje.
Sad trenutno ima oko 1000 stolica pod natkrivenim dijelom, s tim da bi se moglo staviti još barem dvije milje stolica na ono što je ostalo. Problem je što niko neće da poduzme inicijativu, sve se svaljuje s jednih na drugi, ovi iz Metaleghe na općinu, ovi iz općina na lika koji je nešto u Elktrobosni (klubu koji je u zadnjoj ligi) jer on kao ne da a ustvari niko ga nije ni pito ni za što, svi bi da im dođe gotovo. Uslov je valjda 5000 mjesta mada mislim da bi se i sa manje moglo igrati ali eto niko neće da krene prvi.slobodnjak je napisao/la:Pa sto se ne radi ta tribina u Jajcu.Ovo ko god udje nema stadion jbg...S tim ste morali računati ako hoćete da igrate ovo.Koliko gore treba 1000 mjesta još...Evo i Krupa ako udje oni imaju prelijep stadiončić ali ne znam jesu li radili išta i njima treba 1000 mislim...E pa mogli ste i gore to vam je isto blizu...
3.000 stolica je uslov. Iskreno ja Zvijezdu vidim iduce sezone u PL ali nikad se ne zna.DrustveniParazit je napisao/la:Sad trenutno ima oko 1000 stolica pod natkrivenim dijelom, s tim da bi se moglo staviti još barem dvije milje stolica na ono što je ostalo. Problem je što niko neće da poduzme inicijativu, sve se svaljuje s jednih na drugi, ovi iz Metaleghe na općinu, ovi iz općina na lika koji je nešto u Elktrobosni (klubu koji je u zadnjoj ligi) jer on kao ne da a ustvari niko ga nije ni pito ni za što, svi bi da im dođe gotovo. Uslov je valjda 5000 mjesta mada mislim da bi se i sa manje moglo igrati ali eto niko neće da krene prvi.slobodnjak je napisao/la:Pa sto se ne radi ta tribina u Jajcu.Ovo ko god udje nema stadion jbg...S tim ste morali računati ako hoćete da igrate ovo.Koliko gore treba 1000 mjesta još...Evo i Krupa ako udje oni imaju prelijep stadiončić ali ne znam jesu li radili išta i njima treba 1000 mislim...E pa mogli ste i gore to vam je isto blizu...
Pa dobro ako je do postavljanja stolica samo i do malo uredjenja neće to biti problem vjerujem ako se plasirate...To se uredi preko ljeta za mjesec dana.Nista sretno nadam se da ulazite...DrustveniParazit je napisao/la:Sad trenutno ima oko 1000 stolica pod natkrivenim dijelom, s tim da bi se moglo staviti još barem dvije milje stolica na ono što je ostalo. Problem je što niko neće da poduzme inicijativu, sve se svaljuje s jednih na drugi, ovi iz Metaleghe na općinu, ovi iz općina na lika koji je nešto u Elktrobosni (klubu koji je u zadnjoj ligi) jer on kao ne da a ustvari niko ga nije ni pito ni za što, svi bi da im dođe gotovo. Uslov je valjda 5000 mjesta mada mislim da bi se i sa manje moglo igrati ali eto niko neće da krene prvi.slobodnjak je napisao/la:Pa sto se ne radi ta tribina u Jajcu.Ovo ko god udje nema stadion jbg...S tim ste morali računati ako hoćete da igrate ovo.Koliko gore treba 1000 mjesta još...Evo i Krupa ako udje oni imaju prelijep stadiončić ali ne znam jesu li radili išta i njima treba 1000 mislim...E pa mogli ste i gore to vam je isto blizu...
#HronikaTravnicka
Još jedna bruka "nogometaša" N.K. Travnik.
Danas u Turbetu, naši "nogometaši" su poraženi od ekipe koja igra u 3. rangu našeg fudbala, eee, ljudi bolan igraju u kantonalnoj ligi i čitavu utakmicu budu bolji od vas, i dobiju vas 1-0 !
Isto da je Luksemburg pobjedio Bosnu neku noć...
A naši manekeni, lafo galame nešto, svađaju se.. Ni za šta niste.
U drugom poluvremenu trener N.K. Vlašić-a je promijenio sastav skroz, uveo je klince koji su '97, '98. '99 godište i manekeni opet ni njima nisu mogli dat gol.
Na tribini slušam Sarajčića kako govori da ne zna šta se dešava u ekipi i zašto igraju ovako loše...
Kako bolan ti ne znaš?! Kako?! Ti bi treb'o znat' kako dišu i šta jedu, a ne znaš šta ti se dešava u ekipi. U tvojoj privatnoj firmi.. Rođo, mani šuplje priče... Sramota za travnički fudbal! Sramota za Travnik!
Nekad ste bili "PONOS VEZIRSKOG GRADA" danas taj isti ponos postade PONOR !
Novi trener Travnika, sastav priprema uz kiseljak u Iguani...
Koji vam je ****?!
Drago mi je samo što je momak, koji je počeo trenirati fudbal u N.K. Travnik, prošao sve omladinske selekcije kluba, koji zbog politike kluba nije imao mjesta u istom, ON vam je gol dao. Ćasa majstore nek' si im je*o mamu! Al' nije on jedini, danas u Vlašiću igra par igraća koji nisu imali mjesto u Travniku, Marjanović, Imširović, Bašić ....
Razmislite malo šta radite od kluba!!
UPRAVA NAPOLJE ! ROĐO ODLAZI !

Ovaj boldirani dio ti nije na mjestu. To da "necemo znati" i "bitno vam je" se moze odnositi na smradove koji vode klub (ne na gospodina Nihada koji je jedini covjek u klubu koji ima obraz), na nas Travnicane ne. Nama te stvari smetaju godinama ali ne moze se tu puno uraditi.breskva je napisao/la:Ćasa je institucija od igrača za svakog vašeg ofanzivca, ona vaša 9ka se dobro pokazala kao korpulentan igrač, sa dobrom kontrolom lopte i željom za razigravanjem saigrača, ostalo je sve srednja žalost.
Naravno da je tu i dodatni motiv Turbečana da pobijede crivare u svakom segmentu, ali i to se sada pomalo gubi jer u Vlašiću uglavnom igraju igrači koji 'nisu zadovoljili' veliki NK Travnik (ne poričem veličinu Travnika kao kluba u odnosu na Vlašić).
Ćasa, Kemo, Čombe je pokušavao ja mislim igrati za mlađe kategorije i tako ih ima dosta...
Siguran sam za par godina da nećete znati sačuvati Kiketa, Ramu, Đogu možda hoćete jer se pokazao i tako ostale mlađe igrače koji ne dobijaju toliko često priliku.
Bitno vam je da igra onaj Fazlić mali, samo što mu je stari nonstop na tribinama, a čovjek šminker žešči, ono što on igra je pokušaj imitacije FIFE a ne realni nogomet.
Ovaj post je iz dobre namjere nikako ne želim da shvatite ga vrijeđajućim ili nešto slično. Pozdrav.
Razumijem to što govoriš i slažem se da je to do Sarajke koji godinama opstruira rad NK Travnik zbog ličnih interesa, to se vidi i sa strane, mislim na ostalu populaciju, a posebno se vidi od nas koji iole pratimo NK Travnik i živimo u tom gradu.SamoTravnik je napisao/la:Ovaj boldirani dio ti nije na mjestu. To da "necemo znati" i "bitno vam je" se moze odnositi na smradove koji vode klub (ne na gospodina Nihada koji je jedini covjek u klubu koji ima obraz), na nas Travnicane ne. Nama te stvari smetaju godinama ali ne moze se tu puno uraditi.breskva je napisao/la:Ćasa je institucija od igrača za svakog vašeg ofanzivca, ona vaša 9ka se dobro pokazala kao korpulentan igrač, sa dobrom kontrolom lopte i željom za razigravanjem saigrača, ostalo je sve srednja žalost.
Naravno da je tu i dodatni motiv Turbečana da pobijede crivare u svakom segmentu, ali i to se sada pomalo gubi jer u Vlašiću uglavnom igraju igrači koji 'nisu zadovoljili' veliki NK Travnik (ne poričem veličinu Travnika kao kluba u odnosu na Vlašić).
Ćasa, Kemo, Čombe je pokušavao ja mislim igrati za mlađe kategorije i tako ih ima dosta...
Siguran sam za par godina da nećete znati sačuvati Kiketa, Ramu, Đogu možda hoćete jer se pokazao i tako ostale mlađe igrače koji ne dobijaju toliko često priliku.
Bitno vam je da igra onaj Fazlić mali, samo što mu je stari nonstop na tribinama, a čovjek šminker žešči, ono što on igra je pokušaj imitacije FIFE a ne realni nogomet.
Ovaj post je iz dobre namjere nikako ne želim da shvatite ga vrijeđajućim ili nešto slično. Pozdrav.
Nabrojao si neke igrace, ima njih jos koje je klub otjerao a bili su super talentovani. Sto se tice te stvari da li ce se ovi momci koje si nabrojao znati sacuvati, iskreno se nadam da hoce jer vrijede. Sto se tice Fazlica, on je trenutno najmanji problem.
Pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.