FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 23 mar 2016, 14:20

hase73 je napisao/la:Ova orkestrirana hajka na upravu, koju gledamo zadnjih par sedmica, strasno me podsjeca na onaj gradjanski bunt iz 2014. godine.

Ono "haj'mo popalit sve, ko ga ****" a sta cemo kasnije nije ni bitno... Sve sami genijalci, svi znaju najbolje I unaprijed... Evo ja trazim da ovi najpametniji s foruma naprave 'plenum gradjana' pa da nas povedu u svijetlu buducnost. Vidjeli smo kako je i to proslo.

Ne kazem da je ova trenutna uprava idealna. Bilo je gresaka. Jesic najveca od svih, ali da budem iskren, I ja sam mislio da nam upravo takav covjek treba... da uvede discipline.
Treba biti posten pa im dati i malo kredita zbog svih dobrih stvari koje su uradili. Ni njih nije malo.

U svakom slucaju, tolika hajka je podignuta da sigurno nece jos dugo. Samo, bojim sa da umjesto njih nece doci 'Bekenbauer, Rumenige, Samer... Halilhodzic ili Bajevic' vec neke hijene koje love u mutnom i cekaju pravi trenutak da omaste brkove lesinom.
Ma ja, bolje novosadjani da nam urede klub po svome
A i ove navijace treba pohapsiti sve redom, cuj oni da pjevaju uprava napolje ,ccc ja bezobrazluka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 mar 2016, 14:22

High je napisao/la:Predsjednik (___________)
Potpredsjednik (___________)
Član Upravnog odbora (___________)

Popunite dok se ne vratim oko 14.00 h. :kafa:
Pozicija, "generalni direktor" nije navedena? Nije valjda da hoces da nam Dince ostane :mrgreen:

Uprava:

Predsjednik (Hilmo)
Potpredsjednik (Pantelija)
Član Upravnog odbora (High)
Član Upravnog odbora (Mortem)
Član Upravnog odbora (Evander)

Generalni direktor: PitarBordo (ja mu mogu koristiti kao "punac" po potrebi :D )
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 mar 2016, 14:24

[quote="Evander"]Ako me izaberete u upravu, obecajem da cu stalno nositi masku Evandera Holifilda, da ne otkrivam identitet.

Obećaješ ili obećavaš :?:
F.K.SARAJEVO

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 23 mar 2016, 14:26

hase73 je napisao/la:Ova orkestrirana hajka na upravu, koju gledamo zadnjih par sedmica, strasno me podsjeca na onaj gradjanski bunt iz 2014. godine.

Ono "haj'mo popalit sve, ko ga ****" a sta cemo kasnije nije ni bitno... Sve sami genijalci, svi znaju najbolje I unaprijed... Evo ja trazim da ovi najpametniji s foruma naprave 'plenum gradjana' pa da nas povedu u svijetlu buducnost. Vidjeli smo kako je i to proslo.

Ne kazem da je ova trenutna uprava idealna. Bilo je gresaka. Jesic najveca od svih, ali da budem iskren, I ja sam mislio da nam upravo takav covjek treba... da uvede discipline.
Treba biti posten pa im dati i malo kredita zbog svih dobrih stvari koje su uradili. Ni njih nije malo.

U svakom slucaju, tolika hajka je podignuta da sigurno nece jos dugo. Samo, bojim sa da umjesto njih nece doci 'Bekenbauer, Rumenige, Samer... Halilhodzic ili Bajevic' vec neke hijene koje love u mutnom i cekaju pravi trenutak da omaste brkove lesinom.
Po meni kralju ne možeš to porediti mi u državi smo u kurcu i nismo imali sta izgubiti a u klub nije u nikakvoj dubiozi i kurcu.
Imaju grešaka ali po meni nije za nikakve smjene.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 mar 2016, 14:27

molotovljev je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ako me izaberete u upravu, obecajem da cu stalno nositi masku Evandera Holifilda, da ne otkrivam identitet.

Ma ko nam se to javllja?
Neko ko zadnjih dana samo trola, iznosi lazne informacije i pokusava diskreditovati forumase pokusajem vrijedjanja i podmecuci im da ne navijaju za Sarajevo.
Fakat fuj. Prenisko si pao.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 mar 2016, 14:28

onaj fksinfo odavno postao forum jednomisljenika
frajer napisa da i horde nanose stetu klubu sa kaznama koliko i dino glupim odlukama oni ga banovase

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 mar 2016, 14:28

Ako nas dobiju polu igrači iz Borca ne trebamo ni ić' u Europu da se brukamo , a kad se sjetim protiv kakvih smo hadaalja kiksali u zadnje vrijeme poraz od Borca neće biti iznenađenje , za našu utjehu sad nemaju Marinovića nego onu ublehu Sredojevića.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 mar 2016, 14:28

aleksandar_veliki je napisao/la:Joker javi se u vezi ovog gore. Vama eto Uprava, ja cu umjesto Kena. Kad se tjera, tjeraj sve :)
Ovaj @bosnas_ i @Rikardo, pisali na temi Zeljeznicara i onda nakon nekog vremena se samo presaltase i postadose nasi "navijaci". Tu su kad izgubimo ili kad se desi nesto lose, da malo nam natrljaju na nos. Mrsko mi je sad traziti sve one njihove postove koje sam lijepio po temi, ali evo ima dosta ljudi koji ce potvrditi. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 mar 2016, 14:35

''Sada sa velikom pažnjom prati domaće prvenstvo u kojem izdvaja tuzlansku Slobodu, za koju smatra da je nešto najpozitivnije i najbolje što se desilo bh. fudbalu. Vjeruje kako će tim iz slanog grada stići do titule s obzirom na stanje, ekipu i euforiju koja je zahvatila Tuzlu. Kao najvećeg rivala vidi Zrinjski, a smatra kako će Sloboda izdržati do kraja.''
By Predrag Pasic (faktor)
Eto nase legende,koliko navija i vjeruje za 'svoj' klub. A mi ga vec vidimo u nekim kombinacijama za buducu upravu :puke:
A on cini mi se i sada ima neku funkciju u klubu?
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 23 mar 2016, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 23 mar 2016, 14:36

Pitaristok je napisao/la:onaj fksinfo odavno postao forum jednomisljenika
frajer napisa da i horde nanose stetu klubu sa kaznama koliko i dino glupim odlukama oni ga banovase
Ne treba te to čuditi jer forum vode kicoši.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 mar 2016, 14:37

Evander je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ako me izaberete u upravu, obecajem da cu stalno nositi masku Evandera Holifilda, da ne otkrivam identitet.

Ma ko nam se to javllja?
Neko ko zadnjih dana samo trola, iznosi lazne informacije i pokusava diskreditovati forumase pokusajem vrijedjanja i podmecuci im da ne navijaju za Sarajevo.

Tri mjeseca si najglasniji u tjeranju Uprave i onda kažeš da ti u stvari nemaš ništa protiv tih ljudi... haha, ma koga ti više trolaš !
Nego, reci nam Husika, obećaješ ili obećavaš?
F.K.SARAJEVO

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 mar 2016, 14:41

Nisu ga zbog tog banovali nego sto je reko drugom forumasu da mu popusi...
I glupo je na ovom forumu pisati protiv istog a biti na njemu i ovdje prenositi sta se tamo pise.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 mar 2016, 14:42

High je napisao/la:
ma ne bih ovo ni navodio nego se i ja slazem sa tom konstatacijom, jes i horde u velikoj mjeri nanose stetu klubu sa kaznama pa i utrcavanjima u teren koliko nas je to samo kostalo sigyran sam da je ta cifra presla bar po miliona

High

Post Postao/la High » 23 mar 2016, 14:44

Pitaristok je napisao/la:
High je napisao/la:
ma ne bih ovo ni navodio nego se i ja slazem sa tom konstatacijom, jes i horde u velikoj mjeri nanose stetu klubu sa kaznama pa i utrcavanjima u teren koliko nas je to samo kostalo sigyran sam da je ta cifra presla bar po miliona
To je forum jednoumlja i sljepila na kojem pišu oportuni - bar većinom. Njonjavi sajt, pogotovo otkad im je onaj novi administrator koji ne zna razlikovati pejorativnost. :lol:
Zadnja izmjena: High, dana/u 23 mar 2016, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 23 mar 2016, 14:45

"branio" sam ovu upravu i govorio kako treba sacekati kraj sezone, ali nakon svega UPRAVA NAPOLJE!!!!
JE*O VAS JESIC I NS.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 23 mar 2016, 14:46

Evander je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: Ma ko nam se to javllja?

Tri mjeseca si najglasniji u tjeranju Uprave i onda kažeš da ti u stvari nemaš ništa protiv tih ljudi... haha, ma koga ti više trolaš !
Nego, reci nam Husika, obećaješ ili obećavaš?
Protiv tih ljudii licno nista, imam protiv njihovog rada.
Po mom mijenju, nije dovoljno dobar, cak sta vise jako je los unazad dvije godine.
Sto bi Ibrahomovic rekao "dobili su Ferari, a voze ga kao da je Fiat".
Niko ne spori da je sadasnja garnitura imala super pozitivnih stvari, ali je jos jasnije da su morali uraditi bolje i vise.
Hoce li u narednom periodu promijeniti sve i poceti raditi kako Bog zapovjeda?
Ako je odgovor da, sto se mene tice neka ostanu.
Hoce li raditi isto kao do sad? Ako je odgovor da, daleko im kuca onda bila.

High

Post Postao/la High » 23 mar 2016, 14:47

@High je manijak

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 mar 2016, 14:48

A jest ti vuna sto si dobio trajni pa se slomi da ih ocrnis. :urnebes: :rol:

High

Post Postao/la High » 23 mar 2016, 14:49

Lakoste je napisao/la:A jest ti vuna sto si dobio trajni pa se slomi da ih ocrnis. :urnebes: :rol:
Ko to? :kafa:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 mar 2016, 14:52

joker90 je napisao/la:Zamolio bih te @aco da ne diras onog @SiouxLukavac, od kako sam ovdje momak pise na temi normalno, nas je 100%! Jedino smeta ovom @molotovljev jer mu kontru puca i ne slaze se sa njim oko uprave.
Ne smeta on meni zbog toga, uostalom nije jedini koji ima drugačije mišljenje, smeta mi njegov plavi avatar i to što je
prelivoda, mada nije jedini ima vas još takvih ovde...
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []