molotovljev je napisao/la:Ma ko nam se to javllja?Evander je napisao/la:Ako me izaberete u upravu, obecajem da cu stalno nositi masku Evandera Holifilda, da ne otkrivam identitet.
Obećaješ ili obećavaš
Neko ko zadnjih dana samo trola, iznosi lazne informacije i pokusava diskreditovati forumase pokusajem vrijedjanja i podmecuci im da ne navijaju za Sarajevo.
Fakat fuj. Prenisko si pao.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
onaj fksinfo odavno postao forum jednomisljenika
frajer napisa da i horde nanose stetu klubu sa kaznama koliko i dino glupim odlukama oni ga banovase
frajer napisa da i horde nanose stetu klubu sa kaznama koliko i dino glupim odlukama oni ga banovase
Ako nas dobiju polu igrači iz Borca ne trebamo ni ić' u Europu da se brukamo , a kad se sjetim protiv kakvih smo hadaalja kiksali u zadnje vrijeme poraz od Borca neće biti iznenađenje , za našu utjehu sad nemaju Marinovića nego onu ublehu Sredojevića.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovaj @bosnas_ i @Rikardo, pisali na temi Zeljeznicara i onda nakon nekog vremena se samo presaltase i postadose nasi "navijaci". Tu su kad izgubimo ili kad se desi nesto lose, da malo nam natrljaju na nos. Mrsko mi je sad traziti sve one njihove postove koje sam lijepio po temi, ali evo ima dosta ljudi koji ce potvrditi.aleksandar_veliki je napisao/la:Joker javi se u vezi ovog gore. Vama eto Uprava, ja cu umjesto Kena. Kad se tjera, tjeraj sve
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
''Sada sa velikom pažnjom prati domaće prvenstvo u kojem izdvaja tuzlansku Slobodu, za koju smatra da je nešto najpozitivnije i najbolje što se desilo bh. fudbalu. Vjeruje kako će tim iz slanog grada stići do titule s obzirom na stanje, ekipu i euforiju koja je zahvatila Tuzlu. Kao najvećeg rivala vidi Zrinjski, a smatra kako će Sloboda izdržati do kraja.''
By Predrag Pasic (faktor)
Eto nase legende,koliko navija i vjeruje za 'svoj' klub. A mi ga vec vidimo u nekim kombinacijama za buducu upravu
A on cini mi se i sada ima neku funkciju u klubu?
By Predrag Pasic (faktor)
Eto nase legende,koliko navija i vjeruje za 'svoj' klub. A mi ga vec vidimo u nekim kombinacijama za buducu upravu
A on cini mi se i sada ima neku funkciju u klubu?
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 23 mar 2016, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba te to čuditi jer forum vode kicoši.Pitaristok je napisao/la:onaj fksinfo odavno postao forum jednomisljenika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- molotovljev
Evander je napisao/la:Tri mjeseca si najglasniji u tjeranju Uprave i onda kažeš da ti u stvari nemaš ništa protiv tih ljudi... haha, ma koga ti više trolaš !molotovljev je napisao/la:Ma ko nam se to javllja?Evander je napisao/la:Ako me izaberete u upravu, obecajem da cu stalno nositi masku Evandera Holifilda, da ne otkrivam identitet.
Obećaješ ili obećavaš
Neko ko zadnjih dana samo trola, iznosi lazne informacije i pokusava diskreditovati forumase pokusajem vrijedjanja i podmecuci im da ne navijaju za Sarajevo.
Nego, reci nam Husika, obećaješ ili obećavaš?
F.K.SARAJEVO
Nisu ga zbog tog banovali nego sto je reko drugom forumasu da mu popusi...Pitaristok je napisao/la:onaj fksinfo odavno postao forum jednomisljenika
I glupo je na ovom forumu pisati protiv istog a biti na njemu i ovdje prenositi sta se tamo pise.
-
Pitaristok
- Kontakt:
ma ne bih ovo ni navodio nego se i ja slazem sa tom konstatacijom, jes i horde u velikoj mjeri nanose stetu klubu sa kaznama pa i utrcavanjima u teren koliko nas je to samo kostalo sigyran sam da je ta cifra presla bar po milionaHigh je napisao/la:Ne treba te to čuditi jer forum vode kicoši.Pitaristok je napisao/la:onaj fksinfo odavno postao forum jednomisljenika
To je forum jednoumlja i sljepila na kojem pišu oportuni - bar većinom. Njonjavi sajt, pogotovo otkad im je onaj novi administrator koji ne zna razlikovati pejorativnost.Pitaristok je napisao/la:ma ne bih ovo ni navodio nego se i ja slazem sa tom konstatacijom, jes i horde u velikoj mjeri nanose stetu klubu sa kaznama pa i utrcavanjima u teren koliko nas je to samo kostalo sigyran sam da je ta cifra presla bar po milionaHigh je napisao/la:Ne treba te to čuditi jer forum vode kicoši.Pitaristok je napisao/la:onaj fksinfo odavno postao forum jednomisljenika
Zadnja izmjena: High, dana/u 23 mar 2016, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- sarajevo46
- Kontakt:
"branio" sam ovu upravu i govorio kako treba sacekati kraj sezone, ali nakon svega UPRAVA NAPOLJE!!!!
JE*O VAS JESIC I NS.
JE*O VAS JESIC I NS.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
molotovljev je napisao/la:Protiv tih ljudii licno nista, imam protiv njihovog rada.Evander je napisao/la:Tri mjeseca si najglasniji u tjeranju Uprave i onda kažeš da ti u stvari nemaš ništa protiv tih ljudi... haha, ma koga ti više trolaš !molotovljev je napisao/la: Ma ko nam se to javllja?
Nego, reci nam Husika, obećaješ ili obećavaš?
Po mom mijenju, nije dovoljno dobar, cak sta vise jako je los unazad dvije godine.
Sto bi Ibrahomovic rekao "dobili su Ferari, a voze ga kao da je Fiat".
Niko ne spori da je sadasnja garnitura imala super pozitivnih stvari, ali je jos jasnije da su morali uraditi bolje i vise.
Hoce li u narednom periodu promijeniti sve i poceti raditi kako Bog zapovjeda?
Ako je odgovor da, sto se mene tice neka ostanu.
Hoce li raditi isto kao do sad? Ako je odgovor da, daleko im kuca onda bila.
@High je manijak
A jest ti vuna sto si dobio trajni pa se slomi da ih ocrnis.

Ko to?Lakoste je napisao/la:A jest ti vuna sto si dobio trajni pa se slomi da ih ocrnis.![]()
- molotovljev
Ne smeta on meni zbog toga, uostalom nije jedini koji ima drugačije mišljenje, smeta mi njegov plavi avatar i to što jejoker90 je napisao/la:Zamolio bih te @aco da ne diras onog @SiouxLukavac, od kako sam ovdje momak pise na temi normalno, nas je 100%! Jedino smeta ovom @molotovljev jer mu kontru puca i ne slaze se sa njim oko uprave.
prelivoda, mada nije jedini ima vas još takvih ovde...
F.K.SARAJEVO
Ti taj, nekorektno s tvoje strane. Svima je poznato ko vodi tu stranicu pa im se moglo reci sve. Dugo sam na tom forumu i uvijek se mogla uputiti kritika bez da budes banovan. Druga je stvar sto neki nisu samokriticni pa ponavljaju istu stvar po 10 puta i onda kad ih odstrane trajno po drugim forumima pricaju protiv te stranice. Jako nekorektno...High je napisao/la:Ko to?Lakoste je napisao/la:A jest ti vuna sto si dobio trajni pa se slomi da ih ocrnis.![]()
O toj većini sam pisao isto i kad sam bio tamo, ali ako si se i ti fksinfozirao, onda mi je hator. Forum gdje se aminuju šovinistički postovi, a banira se zbog posta u kojem piše da je Rustemović loš igrač. Evo i ovaj momak napisa da se banira zbog ove istine za bakljade.Lakoste je napisao/la:Ti taj, nekorektno s tvoje strane. Svima je poznato ko vodi tu stranicu pa im se moglo reci sve. Dugo sam na tom forumu i uvijek se mogla uputiti kritika bez da budes banovan. Druga je stvar sto neki nisu samokriticni pa ponavljaju istu stvar po 10 puta i onda kad ih odstrane trajno po drugim forumima pricaju protiv te stranice. Jako nekorektno...High je napisao/la:Ko to?Lakoste je napisao/la:A jest ti vuna sto si dobio trajni pa se slomi da ih ocrnis.![]()
Zadnja izmjena: High, dana/u 23 mar 2016, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Smatr'o si da je forum pun debila, da vlada jednoumlje kako ti kazes(a ne vlada uopste) al redovno si ga posjecivao i danas bi radio isto da nisi trajno banovan?
Bice da je do tebe...
Ali, da ne duljimo o ovome, nije tema fksinfo nego FK Sarajevo.
Bice da je do tebe...
Ali, da ne duljimo o ovome, nije tema fksinfo nego FK Sarajevo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.