Sutra do 13h ja mislim. Ali evo upitno hoce li se igratieldo je napisao/la:Kad je okupljanje naših ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Igrat ce se.JavierBosnia je napisao/la:Sutra do 13h ja mislim. Ali evo upitno hoce li se igratieldo je napisao/la:Kad je okupljanje naših ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

"UEFA je obavijestila N/FSBiH i ostale saveze da utakmice neće biti odgođene. Igrat će se po planiranim terminima", kazao je Pilav u kratkoj izjavi za SportSport.ba.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-uefa- ... ene/188372
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ko će raditi TV-prijenos? FACE TV?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da.High je napisao/la:Ko će raditi TV-prijenos? FACE TV?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Petorica fudbalskih reprezentativaca BiH Džeko, Zukanović, Cocalić, Duljević i Graovac nisu poletili danas sa sarajevskog aerodoroma jer je njihov let za Cirihu otkazan, te se ne zna kada će se priključiti ostatku ekipe koja se okuplja u Luksemburgu pred prijateljski susret sa ovom selekcijom u petak. Prema posljednjim informacijama, naši će fudbaleri pokušati da se do Luksemburga prebace preko Zagreba kako bi se večeras stavili na raspolaganje selektoru Mehmedu Baždareviću. -
Dobro je da nije Cimirot s njima.Lakoste je napisao/la:Petorica fudbalskih reprezentativaca BiH Džeko, Zukanović, Cocalić, Duljević i Graovac nisu poletili danas sa sarajevskog aerodoroma jer je njihov let za Cirihu otkazan, te se ne zna kada će se priključiti ostatku ekipe koja se okuplja u Luksemburgu pred prijateljski susret sa ovom selekcijom u petak. Prema posljednjim informacijama, naši će fudbaleri pokušati da se do Luksemburga prebace preko Zagreba kako bi se večeras stavili na raspolaganje selektoru Mehmedu Baždareviću. -
Nad tobom sunce najljepše sja
DJE?pinoglavi je napisao/la:Gdje je Cimirot?Lakoste je napisao/la:Petorica fudbalskih reprezentativaca BiH Džeko, Zukanović, Cocalić, Duljević i Graovac nisu poletili danas sa sarajevskog aerodoroma jer je njihov let za Cirihu otkazan, te se ne zna kada će se priključiti ostatku ekipe koja se okuplja u Luksemburgu pred prijateljski susret sa ovom selekcijom u petak. Prema posljednjim informacijama, naši će fudbaleri pokušati da se do Luksemburga prebace preko Zagreba kako bi se večeras stavili na raspolaganje selektoru Mehmedu Baždareviću. -
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
pinoglavi /* reci mi molim na sta si aludirao kad si napisao da cimi nije sa dzekom , zukanovicem i ostalim na putu u luksenburg tacnije u cirih . hvala
U koliko sati se igra sutra utakmica? Vjerovatno je neko već pisao ali eto nisam upratio..hvala unaprijed.. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Sutra, 20:15h, FACE TVzmaj348 je napisao/la:U koliko sati se igra sutra utakmica? Vjerovatno je neko već pisao ali eto nisam upratio..hvala unaprijed..
Don't believe the hype.
Hvala drug još jednom...akisarajevo92 je napisao/la:Sutra, 20:15h, FACE TVzmaj348 je napisao/la:U koliko sati se igra sutra utakmica? Vjerovatno je neko već pisao ali eto nisam upratio..hvala unaprijed..
Još samo fali Cimirot, a DJE JE?Lakoste je napisao/la:
POZZ
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
I ja stvarno gledam, dje Cimirot Mesa gargameleRokoko87 je napisao/la:Još samo fali Cimirot, a DJE JE?Lakoste je napisao/la:
POZZ
Nad tobom sunce najljepše sja
I vrhunac ironije je kad se pohvali sa jednim igračem koji je u reprezentaciji(Olimpikova škola fudbala da se ne zaboravi), ono ko on zaheban.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Interes za utakmicu 0.
Kao da se i ne igra sutra.
Kao da se i ne igra sutra.
Nakon baraža, kod većine je interes za tekme znatno opao, pa tako i meni. Danas sam tek jedanput pomislio na tekmu i to ono kao "hej sutra igramo".
Mesa, hocemo l' igrat' defanzivno, nema veze sto je Luksemburg
Isti sam,sutra cu gledati naravno,al opusteno i slicno,jos je i prijateljska,uglavnom sutra navecer cemo biti najbolji na svijetu i slicno,a onda u roku nekoliko dana opet ce nas neko spustiti gdje nam je i mjesto.Prosjecna reprezentacija i nista vise.HariTz je napisao/la:Nakon baraža, kod većine je interes za tekme znatno opao, pa tako i meni. Danas sam tek jedanput pomislio na tekmu i to ono kao "hej sutra igramo".
Sutra će Pjanić da razvaliChinaglia je napisao/la:Mesa, hocemo l' igrat' defanzivno, nema veze sto je Luksemburg

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.