Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Možda bi ovo moglo biti nešto kao 3-5-2, Šunjić, Aničić i Zukanović štoperi, Vranješ desno krilo, Višća lijevo, sredina Besić, Vrančić, Prcić i gore Đurić i Vedo u špicu.
Hodžić i Bajić u U21 reprezentaciji.Alipasino je napisao/la:Ja sastava sta je ovo.Jest prijateljska pa sto neproba Hodzica ili Bajica **** te Ibisevic vise.
-
risingforce
- Kontakt:
--ibisevic-Prcic-Visca--
-----Besic-Vrancic-----
Zukan-Sunj-Anic-Vranj
--------Begovic--------
- ElCartel11
- Kontakt:
Reci mi razlog zasto ne volis Ibisevica? Igra u jednoj od najjacih liga svijeta, non-stop u prvoj postavi, zabija golove, klub mu je na 3 poziciji i ti se nasao njemu psovati?Alipasino je napisao/la:Ja sastava sta je ovo.Jest prijateljska pa sto neproba Hodzica ili Bajica **** te Ibisevic vise.
Bajic i Hodzic su sa U-21 repkom i to dovoljno govori o tebi koliko pratis fudbal.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ovdje ni ne mozes adekvatno provjeriti igrace jer igras sa yebenim amaterima, smijesno.
FORZA MILAN !
Pa i jest zamijenik kapitena koliko ja znamRaonffa je napisao/la:Evo izgleda Begović kapiten
Doktore itekako se neke stvari mogu vidjeti protiv ovih reprezentacija.rope11 je napisao/la:pa yebemu mater, zar se nije mogao naci malo atraktivniji i jaci protivnik?![]()
ovdje ni ne mozes adekvatno provjeriti igrace jer igras sa yebenim amaterima, smijesno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meša Selimović.
BvB09 je napisao/la:Neko link kakav?
kad pocne tekma ukljucenje
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:

Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Balorda, BarbareZeljin, bavariapivo, Beduin, Bing [Bot], Blizzard, boki86, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, Cautinho, CHR, DjaniTarik, Edbh21, edin139, ELDIABLO20, enobarca, feniksptica, Google [Bot], Hajdeee, hansbosna, HariTz, harko35, hujdur007, IgmanskiVukovi, inzomni, legendarnadruga, LenyYoro15, M1k3y, Maestro^^, Micron, mirsonetz, moreno123, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, ovisnik, PingoFTW, Plavamamba, Poligon10, prijeratni mangup, rio_Ferdy88, safun79, SanaBosna, Sensei, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, Wilshere10, Wolffire, Yucca, Zagor, Zglavkar, zikerrz21 i 496 gostiju.