Upravo to. Cimirot je trenutno jedini igrač koji se može nametnuti u prvih 11, ima sve što je potrebno i ne sumnjam da će biti odličan sa Pjanićem i Bešićem.Rios je napisao/la:Pa u trenutnom kadru Virtu najblizi je Prcic,mada bih ja razmislio i o Grahovcu na DM a da onda Besic i Mire igraju ispred njega.
@soccerfan Cimirot i nije za poziciju 10,on je DM I CM koliko ja znam i kad se oporavi bice neupitni 3 vezni uz Miralema i Besica po meni.Naravno ako zadrzi ovu trenutnu formu iz PAOK-a.
Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prcica.JavierBosnia je napisao/la:Koga protiv svice u sredinu sa besicem i pjanicem?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
hahahahaahahhahahahahahahaaha
Scary scroll
Scary scroll
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne zuri, opet glavu dajem ko pogodi sastav. Bice i tu kombinovan sastav od pocetka, vjerovatno ce Dzeko, Spahic, Lulic igrati od prve, a sve ostalo je sumnjivo, pa cak i kombinacija Pjanic i Besic, prije da ce jedan dobiti prvo a drugi drugo poluvrijeme.JavierBosnia je napisao/la:Koga protiv svice u sredinu sa besicem i pjanicem?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
OOO Bogo mili, premiliPapeSusic je napisao/la:

Zovi ga Mesa bas masera da glumi tako ti Boga!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Prcica uz Pjanica, iza Besic. Vrancic je vise 10ka a mislim da je to preofanzivno protiv Svicarske. Kojeg god da probamo necemo pogrijesiti, poslije ove utakmice bi trebali biti sigurni na cemu smo sa jednim od njih dvojice. Ne mozemo im do vijeka davati sanse, imaju tu i drugi koji su zasluzili da ih isprobamo poput Krunica, Hodzica, Susica i Cimirota.JavierBosnia je napisao/la:Koga protiv svice u sredinu sa besicem i pjanicem?
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 26 mar 2016, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih stavio u prvi plan Grahovca, Cimirota, novog Susica, Hodzica i Anicica ispred ovih koji vec dugo igraju Vranjes, Hadzic, Prcic, Mujdza..
Isto mislim da su kvalitetniji i sa boljim potencijalom.
Isto mislim da su kvalitetniji i sa boljim potencijalom.
Valjda je red da konacno rijesimo i to pitanjeVirtu4l je napisao/la:Upravo to. Cimirot je trenutno jedini igrač koji se može nametnuti u prvih 11, ima sve što je potrebno i ne sumnjam da će biti odličan sa Pjanićem i Bešićem.Rios je napisao/la:Pa u trenutnom kadru Virtu najblizi je Prcic,mada bih ja razmislio i o Grahovcu na DM a da onda Besic i Mire igraju ispred njega.
@soccerfan Cimirot i nije za poziciju 10,on je DM I CM koliko ja znam i kad se oporavi bice neupitni 3 vezni uz Miralema i Besica po meni.Naravno ako zadrzi ovu trenutnu formu iz PAOK-a.

Njih trojica bi mogli biti pravi trio,pokretljivi a opet i dobri na lopti,zasad u teoriji obecava

A za Svicarsku kao sto rekoh mislim da je Prcic najblizi iako me nije nesto odusevio bas,mada ako pogledamo Mesine sastave dosad dosta je to nepredvidivo,tako da je moguce da ce zaigrati i Cocalic na DM,ko zna

Tu je i Grahovac,kakav je pas uputio veceras samo,da je proslo bila bi sjajna asistencija,mozda bi i on mogao.
Kad se vec raspisah da napisem i kako bih ja to generalno protiv Svicarske:
------------------------------Begovic----------------------------------
---Susic/Vranjes------Spahic---------Zukanovic--------Kolasinac
-----------------------------Grahovac/Besic----------------------------
---------------Pjanic-----------------------------Prcic/Besic--------------------
----Visca----------------------------------------------------------Lulic---------------
-----------------------------Dzeko--------------------------------------------
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 mar 2016, 00:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ovdje je bilo onanije, garant!PapeSusic je napisao/la:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sanjam da ovo izvede jednog dana:
Begovic-Kolasinac-Sunjic-Anicic-Susic-Lulic-Cimirot-Besic-Pjanic-Visca-Dzeko
I onda sa klupe Hozic, Zukanovic i Grahovac
Begovic-Kolasinac-Sunjic-Anicic-Susic-Lulic-Cimirot-Besic-Pjanic-Visca-Dzeko
I onda sa klupe Hozic, Zukanovic i Grahovac
Protiv Švicarske idemo sa ovih 11: Begović; Vranješ, Spahić, Zukanović, Kolašinac; Bešić, Pjanić, Vrančić, Višća, Lulić; Džeko. U drugom poluvremenu dati šansu Buriću, Sušiću, Šunjiću, Prciću, Duljeviću, Ibiševiću i Đuriću.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nova oprema:

Protiv Švice treći igrač u sredini neka bude Grahovac i desni bočni Sušić, ostalih naših 9 najjačih igrača se svakako zna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Imal kakve sanse da se negdje nadje snimak ove utakmice ? 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
[youtube][/youtube]DevilsAdvocate je napisao/la:Imal kakve sanse da se negdje nadje snimak ove utakmice ?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iskreni Susic me vcrs prijatno iznenadio,volio bih ga vidjeti protiv svice na djelu makar pola sata,Dulja solidan nastup,Prcic zaslužuje sansu mada je Cimi mašina za njega,gotovo sam siguran da moze u prvih 11 i da abd trio Cimi,Besic Pijanic mogu biti nesto novo pozitivno kod nas,ali opet Ima da se vidimo sta ce biti sa Jajalom i Milicevicem iako je ovaj drugi pi meni nepotreban treba podmladiti selekciju!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ako opet metne dva napadača, ne treba gledati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bježi na svoj foruN!messilla je napisao/la:Ako opet metne dva napadača, ne treba gledati.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Hvala brate mojRaonffa je napisao/la:[youtube][/youtube]DevilsAdvocate je napisao/la:Imal kakve sanse da se negdje nadje snimak ove utakmice ?

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], amkeivke, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Namibija, tuzlanskinacin, Uknaac i 64 gosta.