Ove ću čuvat za promjenu.High je napisao/la:Samo što će ih sunce spržiti, a kiša izlinjati.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ove ću čuvat za promjenu.High je napisao/la:Samo što će ih sunce spržiti, a kiša izlinjati.
Pokusaj u Deichmannuilijasmusic je napisao/la:Gdje uzeti ovakve cipele? http://pokit.org/get/img/54c57264da3bed ... 4ca91a.jpg
kod mene jaran uzeo Replayove skoro iste kao ove na buvljoj pijaci za 10 KM, nema nijednog ostecenja na njima, jedva da su 5x obucenekobe24 je napisao/la:Zna li neko gdje bih ovakve, ili bar slicne cipele mogao kupiti kod nas u BiH?
odlicneAA23 je napisao/la:
Uzeo ove, 140 u sport lifeu
Athos Eminy i te ostale zaebancije su ti razrijeđena verzija REFAN-a.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da opet malo pokrenem priču o parfemima
da li je ko kupovao na piku od ´athos_sarajevo´ ? cijene su baš povoljne, kakva su iskustva?
imam ja suketo mid, slican materijal ovim gore, moja sreca je sto su neka nijansa sive pa se mrlje i prasina skoro i ne primjeteLillard je napisao/la:Ove tene gore odlične, ali moraš ih pazit za popizdit.
Rekao sam da necu slicne vise kupovat, al opet sam kupio, izgledaju fenomenalno.
Lillard je napisao/la:Ove tene gore odlične, ali moraš ih pazit za popizdit.
Rekao sam da necu slicne vise kupovat, al opet sam kupio, izgledaju fenomenalno.
ovaj hoću i da kupimenobarca je napisao/la:
Odlican parfem, vec drugi put ga kupujem
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 12 gostiju.