HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
U utakmicu usli s taktikom lako će mo, ali se onda malo trgnuli nakon sto je se vidjelo da je Rudar cvrsta i disciplinirana ekipa koja se cijelo prvo poluvrijeme branila sa 9 igraca. S obzirom da nismo Barca prvi gol smo dali onako kako smo jedino i mogli na takvu taktiku a to je nakon prodora s boka opet sjajnog Todorovica. Drugo krilo Filipovic je imao solidnih stvari ali generalno nije bas raspolozen bio danas, pogotovo ne sa ubacajima. Njihov gol je sve sokirao i mislim da se Vasilj ne smije kriviti jer je ono ne obranjivo. Drugo poluvrijeme malo dinamicnije ali spor protok lopte i statican vezni red nisu davali neke lopte prema Mesanovicu. Drugi gol opet nakon prodora s krila. Do kraja se povukli bas onako kako smo navikli pod Marinovicem kad povedemo. Sve u svemu Rudar je pozitivno iznenadio disciplinom i taktikom.
Slazem se. Arezina i Todorovic po meai najbolji u proljetnom dijelu.Prijedor je napisao/la:Ovo je top Filip Arezina... Vrhunski igrac, nosilac igre nema sta on i Todorovic kombinacija za titule... Svaka cast, pozdrav za Mostar.
Pozdrav za Prijedor, nemate šta zamjeriti svojima takticki i trkacki super odigrali. Dokaz tome je da nisu cak ni puno prekrsaja napravili. Stvarno me cudi kako su dosli do ove pozicije na tablici al eto.
- hskzmostar
- Kontakt:
Filip Arezina u zadnje tri utakmice,dvije poceo a jednu usao sa klupe momak ima ucinak 2 gola i 2 asistencije!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Zahvalio bih domaćinu na predivnom gostoprimstvu. Ova posljednja dva dana u Mostaru smo se osjećali kao kod kuće. Moram naglasiti i predivno navijanje domaćih navijača. Oni su navijali i kada Zrinjski nije imao rezultat koji mu odgovara, a takvu potporu s tribina malo koji klub ima. Čestitam Zrinjskom na pobjedi i želim mu sve najbolje u borbi za titulu, izjavio je trener Rudara Zlatko Jelisavac
Gospoda smo bili i ostali, za razliku od nekih.. koji za svoj neuspjeh i neznanje optužuju drugoga
Gospoda smo bili i ostali, za razliku od nekih.. koji za svoj neuspjeh i neznanje optužuju drugoga
HŠKZ!
Opet timara1905 je napisao/la:Zahvalio bih domaćinu na predivnom gostoprimstvu. Ova posljednja dva dana u Mostaru smo se osjećali kao kod kuće. Moram naglasiti i predivno navijanje domaćih navijača. Oni su navijali i kada Zrinjski nije imao rezultat koji mu odgovara, a takvu potporu s tribina malo koji klub ima. Čestitam Zrinjskom na pobjedi i želim mu sve najbolje u borbi za titulu, izjavio je trener Rudara Zlatko Jelisavac
toni1996 je napisao/la:Opet timara1905 je napisao/la:Zahvalio bih domaćinu na predivnom gostoprimstvu. Ova posljednja dva dana u Mostaru smo se osjećali kao kod kuće. Moram naglasiti i predivno navijanje domaćih navijača. Oni su navijali i kada Zrinjski nije imao rezultat koji mu odgovara, a takvu potporu s tribina malo koji klub ima. Čestitam Zrinjskom na pobjedi i želim mu sve najbolje u borbi za titulu, izjavio je trener Rudara Zlatko Jelisavac
Toni ono šta ti nije jasno neka ti objasni onaj bolid IMP
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Zrinja dobar, bolji od Rudara. Slazem se da smo odigrali takticki dobru tekmu i to bez Burazora u sredini. Sto se tice pozicije na tabeli to nije nista cudno, jer Rudar iz sezone u sezonu pravi iste greske. Kasno smo se sjetili igrati fudbal. Zelio bih se zahvaliti za stream.espresso je napisao/la: Pozdrav za Prijedor, nemate šta zamjeriti svojima takticki i trkacki super odigrali. Dokaz tome je da nisu cak ni puno prekrsaja napravili. Stvarno me cudi kako su dosli do ove pozicije na tablici al eto.
Nas prvotimac bivsi junior Stjepan Radeljic(mladji brat Ante)na probi u Njemackoj.Sretno kralju!
Zar već? Kažu da je pred njim velika karijera samo Bože zdravlja, sretno Stjepane!Hum94 je napisao/la:
Nas prvotimac bivsi junior Stjepan Radeljic(mladji brat Ante)na probi u Njemackoj.Sretno kralju!
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Aničić i Šunjić u 1., Graovac na klupi !

-
ultra gitano
Šunjić,Aničić,Sušić,
još da Graovac debituje

P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Kakav je to igrac bio,posto je nasa generacija bila puno starija od Bogdanovica i Sunjica ,ljudi bi nas pustili par golova prednosti i svejedno bi cesto dobili malog nogometa,bruka sta su momci radili,Bogdanovic da je ostao u nogometu garantiram ti da bi bio svijetska klasa ,tad sto je radio sa loptom cudo nevidjeno ,nekad mi je zao sto se lik opredijelio za kosarku,a bio je jedno vrijeme vaterpolista meni se cini najbolji mladi igrac za kojeg su dolazile ponude,e taj bi sport tek bio promasaj,sreca pa odustao,misljenja sam da je ostao u nogometu da bi bio veca klasa nego Mandzukic i Dzeko.
Sretan Uskrs svima! 
Sretan Uskrs svim navijacima Hrvatskog športskog kluba Zrinjski.
Pogotovo "planinarima"

Pogotovo "planinarima"
SRETAN USKRS.
Neka pati kome smeta ......
Neka pati kome smeta ......
Neka vam su sretni Uskrsni blagdani...
Ne damo svoje, tuđe nas ne zanima...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
U nedelju prenos utakmice FK Slavija-HŠK Zrinjski na BHT-u.
U gradu Mostaru ništa nije tvoje, niti vašeTaramba je napisao/la:Neka vam su sretni Uskrsni blagdani...
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
- hskzmostar
- Kontakt:
Nas je Zrinjski!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.