Pogotovo "planinarima"
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sretan Uskrs svim navijacima Hrvatskog športskog kluba Zrinjski.
Pogotovo "planinarima"

Pogotovo "planinarima"
SRETAN USKRS.
Neka pati kome smeta ......
Neka pati kome smeta ......
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Neka vam su sretni Uskrsni blagdani...
Ne damo svoje, tuđe nas ne zanima...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
U nedelju prenos utakmice FK Slavija-HŠK Zrinjski na BHT-u.
U gradu Mostaru ništa nije tvoje, niti vašeTaramba je napisao/la:Neka vam su sretni Uskrsni blagdani...
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
- hskzmostar
- Kontakt:
Nas je Zrinjski!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Eh, to stoji. I to ne osporavam, zivio!hskzmostar je napisao/la:Nas je Zrinjski!
Isto tako se nadam da osudjujes sinocnji(jutarnji
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Tjeraš ljude na temi o tvom jedinom klubu ili gradu pa kampiraš na temi od drugog kluba. Sam sebe upucavaš.Deniro je napisao/la:Eh, to stoji. I to ne osporavam, zivio!hskzmostar je napisao/la:Nas je Zrinjski!
Isto tako se nadam da osudjujes sinocnji(jutarnji) akt , grupe protestanata u starom jezgru jedinog nam grada!
- hskzmostar
- Kontakt:
Vandali,nisu pisali da su ultrasi,mnogo ima seljaka u mostaru,tko to kaze da nije netko sasvim treci to ucinio da izazove napetosti izmedju nasih seljaka i vasih seljaka jer obicne ljude za to zaboli ,neka policija svoj posao radi,grad je ruglo ,neki dan odveo sina u park imao sam sta vidjeti,prizor kao iz horor filmova,sve porazbijano i ostavljene boce i cavli vire iz djecijih igraona koje su bile drveni,strava,a to isto su ucinili vandali koji su seljacine u mozak,ne posten seljak da se netko nebi uvrijedio!
Jadniče pati dalje, znam da ti smeta...Deniro je napisao/la:U gradu Mostaru ništa nije tvoje, niti vašeTaramba je napisao/la:Neka vam su sretni Uskrsni blagdani...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Povampirili se likovi zbog šahovnice, ko da je ne znam šta.. pa znaju li ti ljudi da je službena zastava Hrvata u BiH po Daytonu sa šahovnicom.. očito da ne znaju.. crtaš grb svog naroda pa te osudjuju da si fašista hahahaha.. to samo ima u zemlji apsurda zvanoj BiH.. kaže naši bacili kamen sa starog mosta, pa kako znate, jeli neko uhićen, nije..naravno "multietnićari" i "skakaći" uvijek moraju pametovati i osudjivati bez dokaza
HŠKZ!
- hskzmostar
- Kontakt:
Cestitke Graovcu na debiju u reprezentaciji,svaka cast majstore,mogao ti je onaj lik podariti vise minuta al jbg bitno da je on gurao u obe utakmice onu nakazu iz Sarajeva koja nemoze Todorovicu cistit kopacke a ne igrati u reprezentaciji,tako je kad nemas dobra menadzer ali momak ce se progurati jer je rodjeni borac dok drugi frizure lizu!
Tako je,Todorivić izmislio nogomet za ovoga Duljevića...hskzmostar je napisao/la:Cestitke Graovcu na debiju u reprezentaciji,svaka cast majstore,mogao ti je onaj lik podariti vise minuta al jbg bitno da je on gurao u obe utakmice onu nakazu iz Sarajeva koja nemoze Todorovicu cistit kopacke a ne igrati u reprezentaciji,tako je kad nemas dobra menadzer ali momak ce se progurati jer je rodjeni borac dok drugi frizure lizu!
Je li Todor povrijedjen?Cini
mi se danas da sam ga vidio kako sepa.
mi se danas da sam ga vidio kako sepa.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Bez Todora protiv Slavije
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Steta za Todora , trenutno u najboljoj formi.Slavija sa Djurovskim ce biti jaca,ono pozitivan sok itd ali mene brine samo los teren.Igracki smo puno bolji ali i oni imaju jak motiv i zeljet ce se dokazati pred novim trenerom.Bez obzira na sve moramo uzeti nova tri boda.
Selektor reprezentacije BiH Mehmed Baždarević objavio je spisak igrača koji kandidiraju za A reprezentaciju.
7 igraca iz naseg kluba,fino fino
Jasmin Mešanović (Zrinjski), Filip Arežina (Zrinjski), Benjamin Čolić (Zrinjski), Daniel Graovac (Zrinjski), Tomislav Tomić (Zrinjski), Ognjen Todorović (Zrinjski),Goran Karacic (Zrinjski)
7 igraca iz naseg kluba,fino fino
Jasmin Mešanović (Zrinjski), Filip Arežina (Zrinjski), Benjamin Čolić (Zrinjski), Daniel Graovac (Zrinjski), Tomislav Tomić (Zrinjski), Ognjen Todorović (Zrinjski),Goran Karacic (Zrinjski)
7/29 pa ljudi mi smo najbolje poduzeće u gradu 
Čestitke našim momcima na pozivu u reprezentaciju, nadam se da će Todor opravdati ono što govorim u zadnje vrijeme, da je on najbolji igrač ove lige.. Šteta što propusta Slaviju to će nam biti ogroman hendikep, nadam se da će ga Zakarić dostojno zamjeniti
HŠKZ!
Stoja ide u Siroki ? Ako je istina sto se pise, sretno, uvijek si ljudina bio
HŠKZ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.