FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 29 mar 2016, 19:17

Kovačević: U Banja Luku idemo po pobjedu
dakle poraz

nikad ali nikad nismo uzeli poene nakon što smo se k.ur*ili po novinama izjavama ovog tipa,
ovo trener protivnika fino isprinta i poljepi po svlačionici za motivaciju , a i ne treba nikom posebna motivacija protiv nas

kakvo amatersko stanje u klubu sve mi se zgadilo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 29 mar 2016, 19:27

DenchiNL je napisao/la:
dakle poraz

nikad ali nikad nismo uzeli poene nakon što smo se k.ur*ili po novinama izjavama ovog tipa,
ovo trener protivnika fino isprinta i poljepi po svlačionici za motivaciju , a i ne treba nikom posebna motivacija protiv nas

A sta treba reci? Skinut cemo gace, karajte nas? Normalno da ako igra da ocekuje pobjedu.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 29 mar 2016, 19:58

Mogao je onu otrcano-diplomatsku kako je borac bez obzira na stanje na tabeli jaka ekipa koju mi respektujemo, da ce biti tesko ali mi cemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat :D
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 29 mar 2016, 20:20

Da li će onaj stručnjak dati Dulji šansu večeras ?Ko će slušati Bahu Svakom Loncu Poklopac veceras,moraću smanjiti ton .Kako je hvalio sa Biscevicem sestoplasiranu ekipu koja dvije godine nije ništa osvojila kad je prenosio Borac,povratio sam bio.I onda jedva dočekao da kritikuje Sarajevo po portalima,fuj
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 mar 2016, 20:28

DenchiNL je napisao/la:
dakle poraz

Nije rekao da ćemo ih pobijediti, nego da IDEMO NA pobjedu. Sad ti meni reci, kad FKS nije išao na pobjedu?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 mar 2016, 20:35

Majkl je napisao/la:Da li će onaj stručnjak dati Dulji šansu večeras ?Ko će slušati Bahu Svakom Loncu Poklopac veceras,moraću smanjiti ton .Kako je hvalio sa Biscevicem sestoplasiranu ekipu koja dvije godine nije ništa osvojila kad je prenosio Borac,povratio sam bio.I onda jedva dočekao da kritikuje Sarajevo po portalima,fuj
Ništa novo, trljao ga je na Željkana i u onim prenosima utakmica sa Ferencvarošom na ljeto, a pljuckao po nama protiv Lecha.

A glupo bi bilo reći da nije bio u pravu i tada, a i sada...
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 mar 2016, 20:39

19FKS46 je napisao/la: A sta treba reci? Skinut cemo gace, karajte nas? Normalno da ako igra da ocekuje pobjedu.
skromnost je vrlina
pogotovo kad dolazi od lika koji je član odbrane koja je primila ovoliko golova....

izjava na mjestu bi bila "pokušat ćemo da ne primimo gol"....ili još bolje da ostavi svu priču za teren nek sve što želi reći kaže i pokaže na terenu...

čemu busanje u prsa? s čim se busaš? zašto nas neko ne bi slučajno se zajebao pa podcijenio....ne mi to ne dozvoljavamo.....obavezno se javimo sa svojim velikim ustima i bukvalno natjeraš protivnika da bude pre-pre-pre-raspoložen da nam ta usta začepi.....na bilo koji način......
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 mar 2016, 20:43

uNbx je napisao/la: Nije rekao da ćemo ih pobijediti, nego da IDEMO NA pobjedu. Sad ti meni reci, kad FKS nije išao na pobjedu?
to je nešto što nije potrebno govoriti , to se podrazumijeva....to ne znači da ovaj treba ići i buditi svakog igrača Borca koji se možda nada da smo u krizi ...i inače imamo istoriju davanja intervjua koji služe protivniku više nego nama, pričaj na terenu, i onda daj intervju od 2 sata kako si pobjedio Borac to ti niko neće zamjeriti....

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 mar 2016, 20:47

keli1946 je napisao/la:Mogao je onu otrcano-diplomatsku kako je borac bez obzira na stanje na tabeli jaka ekipa koju mi respektujemo, da ce biti tesko ali mi cemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat :D
buraz s našom odbranom ja bi respektovo i one malce što lopte ubacuju da nam ne izbace odbranu slučajno.... :thumbdown:

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 29 mar 2016, 20:56

DenchiNL je napisao/la:
19FKS46 je napisao/la: A sta treba reci? Skinut cemo gace, karajte nas? Normalno da ako igra da ocekuje pobjedu.
skromnost je vrlina
pogotovo kad dolazi od lika koji je član odbrane koja je primila ovoliko golova....

izjava na mjestu bi bila "pokušat ćemo da ne primimo gol"....ili još bolje da ostavi svu priču za teren nek sve što želi reći kaže i pokaže na terenu...

čemu busanje u prsa? s čim se busaš? zašto nas neko ne bi slučajno se zajebao pa podcijenio....ne mi to ne dozvoljavamo.....obavezno se javimo sa svojim velikim ustima i bukvalno natjeraš protivnika da bude pre-pre-pre-raspoložen da nam ta usta začepi.....na bilo koji način......
Haj ne rise svega ti...

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 29 mar 2016, 21:15

19FKS46 je napisao/la: Haj ne rise svega ti...
nauči citirat....svega ti....

p.s. - a ja nesi školovala.. :lol: :wave: :shhh:

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 29 mar 2016, 21:19

DenchiNL je napisao/la:
19FKS46 je napisao/la: Haj ne rise svega ti...
nauči citirat....svega ti....

p.s. - a ja nesi školovala.. :lol: :wave: :shhh:
"nesi" ti skolovan. Citiram sa tapatalka i sasvim je sve ok. Apelujem na PR sluzbu FKS da te kontaktiraju, da savjetujes igrace sta ce izjavljivati pred utakmice. "Nesu" oni skolovani za to :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 mar 2016, 21:36

slika

Već smo ustanovili da tapatalk ne citira dobro u slučaju nested quotes. Oči krvare.
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 29 mar 2016, 21:51

19FKS46 je napisao/la:
"nesi" ti skolovan. Citiram sa tapatalka i sasvim je sve ok. Apelujem na PR sluzbu FKS da te kontaktiraju, da savjetujes igrace sta ce izjavljivati pred utakmice. "Nesu" oni skolovani za to :D
ok :thumbup: izađi s interneta :wave:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 mar 2016, 22:01

Evo Dulje :)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 mar 2016, 22:04

zagorski je napisao/la:Evo Dulje :)
Srkneš mi iz bulje..............................

Oprosti brate ovo je jače od mene. :lol:
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 mar 2016, 22:05

:urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 mar 2016, 22:16

19FKS46 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
dakle poraz

A sta treba reci? Skinut cemo gace, karajte nas? Normalno da ako igra da ocekuje pobjedu.
Ibretim se, ne vjerujem :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 mar 2016, 22:26

DULJEVIĆ !!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 mar 2016, 22:27

Sta se ovo pise ovih dana na temi :bow: , pa ovo treba zapisivat i kasnije kad se neki od njih pocne pravit pametan nabijat na nos.

Haris Duljevic !!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74 i 93 gosta.